- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.641
ayyy ne blim abarttı benim sıpa çevremdekilerde gelin olurken bile emer vazgeçmesi lazım şöyle yap böyle yap demelerinden bıktım.şuan salıncağında elde ağzında hay allahım yaaa
bizimkide koşa koşa yanıma geldi ooooo hayatım kızı uyuttum bile dedi bende sevindirik olarak kalktım tabi masal salıncakta kendi kendine uyuyabiliyor baktım orda kucağıma aldım yerine yatırayım diye offff bir koku anlatamam eşime dedim kaka yapmış böyle yatırılırmı diye ben ne anlarımki diyor ya kokuyudamı duymaz insan :):):):)bakalım yarın benim ilk iş günüm nasıl geçecek offff offfff alıştım minik kızıma yaa
benim bilgisayardada virüs var bendede sayfa ilerlemiyor bi türlü her yazışımdan çıkıp tekrar giriyoru
gerçekten mi daha önce söylememiştin hiç bilmiyorum ama sevindim belki bir gün bir bahaneyle gelirsin izmire bizde görüşürüz sunacım ay çok güzel olur gerçekten
söyledim sanıyordum canım evet bi gün gelirsem görüşürüz mutlaka yazın gelme ihtimalim var zaten bakalım belli deyil ama eşim öyle düşünüyor
ayyy ne blim abarttı benim sıpa çevremdekilerde gelin olurken bile emer vazgeçmesi lazım şöyle yap böyle yap demelerinden bıktım.şuan salıncağında elde ağzında hay allahım yaaa
en sinir bozucu şey hem uyandırmaya kıyamazsın hem öyle uyutmaya.benim kızım da 7sene sonra geldi ne zordur bilirim Allah acılarını göstermesin
söyledim sanıyordum canım evet bi gün gelirsem görüşürüz mutlaka yazın gelme ihtimalim var zaten bakalım belli deyil ama eşim öyle düşünüyor
yok kız hiç muhabbeti olmamıştı gerçekten sevindim ama inşallah gelirsiniz dolaşırız bol bol bebelerde büyür ozamana tay tay yürürler artık sahile gideriz çimlere yayılırız şöyleee ohh misss anam daha kışa girmeden yazın planlarını yapıyoz yahu
benim bilgisayardada virüs var bendede sayfa ilerlemiyor bi türlü her yazışımdan çıkıp tekrar giriyoru
alışıcaz bakalım yağmurun da eli hep ağzında ama dokunmuyorum hiç ters tepmesin diye
esracım sorunda o zaten uyurken parmağını emerek uyuyor gece uyanınca direk parmağını alıyor ağzına geri uyuyor.benimki fena durumda canım.
7 yıl çok uzun bir süre neyseki yavrunu sağ salim kucağına almışsın canım allah size bağışlasın inşallah
anam buraya hiç yaz gelmiyorki 2 mevsim var erzurumda bi kış bide kara kış her sene kendimi kayseriye zor atıyorum valla inşallah geliriz canım ne güzel oluryok kız hiç muhabbeti olmamıştı gerçekten sevindim ama inşallah gelirsiniz dolaşırız bol bol bebelerde büyür ozamana tay tay yürürler artık sahile gideriz çimlere yayılırız şöyleee ohh misss anam daha kışa girmeden yazın planlarını yapıyoz yahu
esracım sorunda o zaten uyurken parmağını emerek uyuyor gece uyanınca direk parmağını alıyor ağzına geri uyuyor.benimki fena durumda canım.
benimkide aynı kız biz en iyisimi parmakteme gönderelim bunları
evet tubacım aynen öyle 2 türlüde kıyamazsın meleğine :) helede bugünden sonra ayrı kalacağım meleğimle.şimdi salıncağında uykuya geçmek üzere iyiki almışım bu salıncağı kendi kendine sallanıyor ohhhh ordada yatıyor uyuyor :)tuba senin meleğin ismi neydi nerelisin
hiç utanma canım o senden kaynaklanmıyor siteden kaynaklanıyor hepimize oluyor bazen bende yazmak için kaç kez sayfayı açıp kapatıyorum
alışıcaz bakalım yağmurun da eli hep ağzında ama dokunmuyorum hiç ters tepmesin diye
hiç utanma canım o senden kaynaklanmıyor siteden kaynaklanıyor hepimize oluyor bazen bende yazmak için kaç kez sayfayı açıp kapatıyorum
7 yıl çok uzun bir süre neyseki yavrunu sağ salim kucağına almışsın canım allah size bağışlasın inşallah
sağol esracım amin ilk birkaç yıl istemedik aslında ama tam 7 seneyi doldurduğumuz ay hamile kaldım kısmet işte bu işler Allah isteyen herkese versin
anam buraya hiç yaz gelmiyorki 2 mevsim var erzurumda bi kış bide kara kış her sene kendimi kayseriye zor atıyorum valla inşallah geliriz canım ne güzel olur
benimkide aynı kız biz en iyisimi parmakteme gönderelim bunları
parmakteme ne demek kız suna anlamadım ben nereye gönderiyosun çocukları :)))
ben rukiye canım tuğba düşündüğümüz isimlerden biriydi sora yağmur koyduk çankırılıyım ben sen nerelisin
ikiside çok güzel canım adıyla büyüsün inşallah...
sağol esracım amin ilk birkaç yıl istemedik aslında ama tam 7 seneyi doldurduğumuz ay hamile kaldım kısmet işte bu işler Allah isteyen herkese versin
canım bebeğin bi tanemi peki bencede kısmet bende 5 sene evlilik yıldönümümüzde öğrendim hamile olduğumu
parmakteme ne demek kız suna anlamadım ben nereye gönderiyosun çocukları :)))
ikiside çok güzel canım adıyla büyüsün inşallah...
kız hani bağımlıları (allah korusun yavrularımızı) anateme yatırıyolarya bunlar da parmak bağımlısıya öyle attım işte
kız hani bağımlıları (allah korusun yavrularımızı) anateme yatırıyolarya bunlar da parmak bağımlısıya öyle attım işte
suna nerden aklına gelir böyle şeyler yaaa töbe töbe bende düşünüp duruyorum ora nere acaba diye bir eğitim merkezi filan zannettim neden ben bilmiyorum acaba diye düşünüp duruyorum ne kadar safım ben yaaa
aynen en iyisi hatta bizimki bide ısırıyo elini parmaklarını alttan iki dişi var nasıl kıydın diyorum baya ısırıyo kanatıcak nerdeyseartık bende dokunmuyorum dokununca daha hırs la emiyor sıpa bide sinirlenip tavır yapıyor şimdiden bende saldım çayıra ne halt eder ne zaman bırakırsa
alışırsın alışırsın merak etme tatlım sonra bir bakmışsın kk fanatiği olup çıkarsınçocuklara nasıl davranmak gerek çözmek zor iş zaten birde hepsinin yapısı farklı senin uyguladığın yöntem bana uymaz benim ki sana o yüzden burayı çok seviyorum herkesten bişi öğrenip deniyorsun hangisi tutarsa artık şansına ama elbet biri sanada bebişinede uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?