2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ne blim abarttı benim sıpa çevremdekilerde gelin olurken bile emer vazgeçmesi lazım şöyle yap böyle yap demelerinden bıktım.şuan salıncağında elde ağzında hay allahım yaaa

anam çevrenin her dediğini duyma bizde herkes her konuda doktora yapmış anasını satıyım ya

en sinir bozucu şey hem uyandırmaya kıyamazsın hem öyle uyutmaya.benim kızım da 7sene sonra geldi ne zordur bilirim Allah acılarını göstermesin

ayyy ne blim abarttı benim sıpa çevremdekilerde gelin olurken bile emer vazgeçmesi lazım şöyle yap böyle yap demelerinden bıktım.şuan salıncağında elde ağzında hay allahım yaaa

bazı insanlarda alışkanlık oluyor evet ama onlar genelde uyurken yapıyorlar sen uykuya dalarken emmip emmediğine dikkat et çınar uyurken hiç elini ağzına götürmüyordu mesela...diş çıkarmadan önce hemen hemen her bebek yapıyor sanırım bu işi telaş yapma tatlım...

evet tubacım aynen öyle 2 türlüde kıyamazsın meleğine :) helede bugünden sonra ayrı kalacağım meleğimle.şimdi salıncağında uykuya geçmek üzere iyiki almışım bu salıncağı kendi kendine sallanıyor ohhhh ordada yatıyor uyuyor :)tuba senin meleğin ismi neydi nerelisin

en sinir bozucu şey hem uyandırmaya kıyamazsın hem öyle uyutmaya.benim kızım da 7sene sonra geldi ne zordur bilirim Allah acılarını göstermesin

7 yıl çok uzun bir süre neyseki yavrunu sağ salim kucağına almışsın canım allah size bağışlasın inşallah

esracım sorunda o zaten uyurken parmağını emerek uyuyor gece uyanınca direk parmağını alıyor ağzına geri uyuyor.benimki fena durumda canım.

hiç utanma canım o senden kaynaklanmıyor siteden kaynaklanıyor hepimize oluyor bazen bende yazmak için kaç kez sayfayı açıp kapatıyorum [/QUOTE]

esracım sorunda o zaten uyurken parmağını emerek uyuyor gece uyanınca direk parmağını alıyor ağzına geri uyuyor.benimki fena durumda canım.

hımmm anladım sen onu bence doktoruna danış ozaman canım benim durum farklıydı şimdi yanlış yönlendirme olmasın emzik emmiyormu peki onu versen uyurken ağzına :44:

ben rukiye canım tuğba düşündüğümüz isimlerden biriydi sora yağmur koyduk çankırılıyım ben sen nerelisin

hiç utanma canım o senden kaynaklanmıyor siteden kaynaklanıyor hepimize oluyor bazen bende yazmak için kaç kez sayfayı açıp kapatıyorum

artık bende dokunmuyorum dokununca daha hırs la emiyor sıpa bide sinirlenip tavır yapıyor şimdiden bende saldım çayıra ne halt eder ne zaman bırakırsa

hiç utanma canım o senden kaynaklanmıyor siteden kaynaklanıyor hepimize oluyor bazen bende yazmak için kaç kez sayfayı açıp kapatıyorum

alışırsın alışırsın merak etme tatlım sonra bir bakmışsın kk fanatiği olup çıkarsın çocuklara nasıl davranmak gerek çözmek zor iş zaten birde hepsinin yapısı farklı senin uyguladığın yöntem bana uymaz benim ki sana o yüzden burayı çok seviyorum herkesten bişi öğrenip deniyorsun hangisi tutarsa artık şansına ama elbet biri sanada bebişinede uyuyor

canım emziği veriyorum kenarını damağına sürtüyor :):) ben adanalıyım ama eşim ankaralı orda oturuyorduk geçen sene adanaya taşındık.bencede bizim sıpaları gönderelim :):)

artık bende dokunmuyorum dokununca daha hırs la emiyor sıpa bide sinirlenip tavır yapıyor şimdiden bende saldım çayıra ne halt eder ne zaman bırakırsa
aynen en iyisi hatta bizimki bide ısırıyo elini parmaklarını alttan iki dişi var nasıl kıydın diyorum baya ısırıyo kanatıcak nerdeyse

alışırım dimi ama alışana kadar ortalığı katıp karıştırıcam galiba alıntılar birbirine girmiş anacım evet öğrenmenin paylaşmanın sonu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…