- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.581
perşembe günü canım arkadaşlarım fatma ve zeynep geliyorlar annemlere oleyyyyyyyyyyyy
Önceki gün hiç bişey yapamamıştım dün acısını çıkardım ve resimlerini de çektim:)Tarifler için Nihal'e teşekkür ederim,küçük Nihal severek yer inş. bu gün:)
Bu gün menümüz bu şekilde
Kahvaltı:2 tane bebe bisküvisi,yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığı lor,1 çay kaçığı pekmez,seyreltmek içişn ıhlamur biraz,50 ml de biberonda ıhlamur (sabah yedirdim geldim)
Ara:cam rendede hazırlanmış armut püresi
Öğle:irmikli balkabağı püresi
İkindi:evde yaptığım muzlu muhallebi
Akşam:öğlenden kalan balkabağı püresi
Resimlerini de çektim hiç üşenmeden,hepsi benim eserim
Bebe püskevitimiz
Eki Görüntüle 530665
Lor peynirimiz
Eki Görüntüle 530666
Evde yaptığım ekmek,1 tanesini belenderdan geçirdim Gülnihal için,bizde kahvaltıda afiyetle kocamla yedik baya güzel oldu:)
Eki Görüntüle 530667
Buda Gülnihal için çektiğim ekmek,çorbalar çok sıvı oluyor,içemiyor onun içine katar,kıvamlı olmasını sağlarsam inş. yer
Eki Görüntüle 530668
İrmikli balkabağı püremiz
Eki Görüntüle 530670
Muzlu evde yaptığım muhallebi
Eki Görüntüle 530669
O kadar çektim e bari armutu da ekleyelim darılmasın bize
Eki Görüntüle 530671
Ve son olarak Gülnihal ve anaannesi,ondan mutlusu yok artık sabah çektim çıkarken umrunda değil annesi gidiyor
Eki Görüntüle 530664
merhaba arkadaşlar.doktorumuz bebeğim iştahsız deyince ek besin konusunda, bize minadex isimli bir vitamin verdi deviti bırak dedi.simdi onu verdim birkac gündür ama sorayım dedim aklıma da takıldı.bu vitamini kullanan var mı?
gene ben birşey soracaktm kızlar burun tıkanıklıgı için bir aletten bahsetmştiniz adıını unutum alıcamda kızımm çok fena burnu acil cevap verirseniz sevinirim
günaydın herkese, günaydın yeliz ve ayça..birkaç gündür yoktum, gece okumaya çalıştım, oku oku bitmiyor :) cuma günü fotoğraflarını gördüm tüm bebeklere maşallah subhanallah Nazar
gene ben birşey soracaktm kızlar burun tıkanıklıgı için bir aletten bahsetmştiniz adıını unutum alıcamda kızımm çok fena burnu acil cevap verirseniz sevinirim
arkadaşlar uyku tulumu kullananlar cevaplarsa sevinirim. onu kullanırken
1) ince mi kalın mı giydirip uyku tulumunu giydiriyorsunuz?
2) bebeğinizin üzerine daha bir şey örtüyor musunuz?
3) onun içinde terleyip terlemediğini kontrol edip terlediyse değiştiriyor musunuz?
almayı düşünüyorum ama kullanışlı bir şey mi bilmiyorum cevaplarsanız çok sevineceğim...
günaydınlar
yasminka canım ege üniv. hastanesinde alerji bölümü var
orda çok güzel hocalar var (remziye tanaç,esen demir)
önce hasta çocuk polikliğine yada sağlıklı çocuk polikliniğine gidiyorsun
ama sağlıklı çocuk randevulu neyse oraya gidince durumuna göre
size solunum ve alerji pol. yönlendirirler
bu arada izmirde oturduğunu bilmiyordum
egeye getirirsen çocuğu bana özelden gününü yaz belki sizi ziyaret ederim
iş yerim oraya çok yakın sayılır hatta çok yakın :))
Günaydın canım:) rüyamda o güzel kızını gördüm 2 gündür, sen de vardın ama tanımadığım için pek anlamlı şeyler değildi:)
ayça twit attım sana, görmedin galiba....
bekle bizi kadriyecim:)
canım benim ya hayır olur inşallah ben hiç tanımadığım insanlarla bu şekilde iletişim kurabileceğimi hatta seveceğimi burası sayesinde anladım çok tatlısın:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?