2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de peynirin (lorun) tarifini isteyebilir miyim? bu arada gözünaydın annen gelmiş bilmiyorum çok mu oldu geleli ama ben yeni girebildim...

arkadaşlar uyku tulumu kullananlar cevaplarsa sevinirim. onu kullanırken
1) ince mi kalın mı giydirip uyku tulumunu giydiriyorsunuz?
2) bebeğinizin üzerine daha bir şey örtüyor musunuz?
3) onun içinde terleyip terlemediğini kontrol edip terlediyse değiştiriyor musunuz?
almayı düşünüyorum ama kullanışlı bir şey mi bilmiyorum cevaplarsanız çok sevineceğim...

gene ben birşey soracaktm kızlar burun tıkanıklıgı için bir aletten bahsetmştiniz adıını unutum alıcamda kızımm çok fena burnu acil cevap verirseniz sevinirim

pratik bir bebek maması tarifi.
Yarım çay bardağı yulaf
1,5-2 çay bardağı su
Çeyrek dilim avokado
Yarım olgun muz
Tarçın
Suyu tarçın ile birlikte kaynatın, kaynayınca içine yulafı ilave ederek yaklaşık 10 dakika kısık ateşte pişirin. Pişince ılıtın ve meyveleri ilave edin ,meyvelerin miktarı ya da çeşidi bebeğinizin zevkine göre değişebilir.

ben yarın yapıcam sonuçları yazarım

evet biz kullanıyoruz..devit ve demir ilacı kullanmıyoruz..multi vitamin şurubu olduğu için hepsi içinde..

günaydın herkese, günaydın yeliz ve ayça.. birkaç gündür yoktum, gece okumaya çalıştım, oku oku bitmiyor :) cuma günü fotoğraflarını gördüm tüm bebeklere maşallah subhanallah Nazar

gene ben birşey soracaktm kızlar burun tıkanıklıgı için bir aletten bahsetmştiniz adıını unutum alıcamda kızımm çok fena burnu acil cevap verirseniz sevinirim

otri bebe, ben de hala yok

ay ben de istiyorum ama Arda da çok terliyor onun içinde daha çok terler nasıl olacak bilemiyorum.

Günaydın canım:) rüyamda o güzel kızını gördüm 2 gündür, sen de vardın ama tanımadığım için pek anlamlı şeyler değildi:)

Canım bende seninle tanısmayı cok isterim.. kara kuzuyla da tanısmak isterim .Uşakta yaşıyorum canım en yakın büyük sehir izmir ve ev arkadasım orda calısıyor yasıyor zaten sık sık gelıyoruz.Öğrenciyken yaz okulunda Ege unıv.den ders almıstım bı yaz. Bornovayı bılıyorum az cok.Dr.Tavsıyen ıcın cok tesekkür ederim. Hafta sonu ızmıre geldik bir arkadasım trafık kazası yapmıstı Uşakta. amelıyatı ızmırde oldu onu zıyaret ettık . Ege unıv. hafta ıcıne mı randevu verıyor sen asmini kıme goturuyorsun ? BEn en olmadı hafta ıcıne izin alıp gelirim. Bahsettigin doktorlar prof.muş bizim alerjı problemimizi cozemıyoruz zaten cok zor cozulmesi ama en azından bir yol gösterir. düzenlı gelir gideriz ileriye yonelık bir sorun yaratmasın dıye. Kızın nasıl oldu canım?gelşiimi iyi mi? kk yı fazla takıp eedememiştim ama gecmişi okurken gordum bırkac yazını merak edıyordum sizi.

Günaydın canım:) rüyamda o güzel kızını gördüm 2 gündür, sen de vardın ama tanımadığım için pek anlamlı şeyler değildi:)

canım benim ya hayır olur inşallah ben hiç tanımadığım insanlarla bu şekilde iletişim kurabileceğimi hatta seveceğimi burası sayesinde anladım çok tatlısın:

offf açıyorum sayfayı ama yogunluktan ne geçmişi okuyabiliorumm ne de bişey yazabilioırum, cok özledim kk yı kızlar
neden tek cuma günü resim koyuonuz hergün koysanıza bakmde içim açılıversin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…