2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de geldim. daha da bir sürü iş var. yarım yamalak yapabildim. sağolsun odadan çıkmama fırsat vermiyor ki. bildiğin ambulans sireni :)) illa beni görecek hanımefendi. 3 gündür böyleyiz.

livayı biraz çıkar dışarı o zaman zeynep çocuk hava alsın biz çıkamıyoruz burası yine soğuk ya en azından siz çıkın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çıkacağız cnm eşimi bekliyorum gelsin de, gelene kadar hava bozmaz umarım.

ben de geldim. daha da bir sürü iş var. yarım yamalak yapabildim. sağolsun odadan çıkmama fırsat vermiyor ki. bildiğin ambulans sireni :)) illa beni görecek hanımefendi. 3 gündür böyleyiz.

bizi anlattın sanki arkamı dönüp çıkmam mı basıyor çığlığı.

Son düzenleme:
çıkacağız cnm eşimi bekliyorum gelsin de, gelene kadar hava bozmaz umarım.

bizi anlattın sanki arkamı dönüp çıkmam mı basıyor çığlığı.

Arda da aynı kızlar hemen bağırıyor. o bağırınca hemen geri dönüyorum yanına gelip çömeliyorum gözlerinin içine bakıp "anne yemeğin altını kapatıp gelecekmiş- anne su içip gelecekmiş- anne şunu yapacakmış bunu yapacakmış" bıdı bıdı bıdı neyse işte diyorum o zaman bakıp gülüyor ve ağlamıyor ben gidiyorum. tabi çok uzun gitmeme izin vermiyor kısa süreliğine:)

Umay Deniz'i uyuttum işler de bitti. ne güzel duş alırım diyordum duşa girmemle çıkmam bir oldu. nerden geldiyse 1li tane sinek musallat olmuş onunla uğraştım sonunda rahmetli oldu ama olan kzııma oldu daha da uyku yok:((

Bugün oğluşum 7.ayını doldurdu. Doktora gittik, bizde kahvaltı ve yoğurda başlıyoruz sonunda...:56: Ama önce yoğurtla başlıyacam, birkaç gün sonra kahvaltıya başlarım yavaş yavaş... doktor bu ay yumurtaya başlamayalım önümüzdeki ay başlayalım dedi. 240 gr almışız bu ay ama doktor artık çok normal az alması, çok almasını beklememen gerek dedi. Doktordan sonra gittik chicco nun safari model mama sandalyesini aldık, kuzucum oturdu bizimle öğle yemeğinde...
Aslında mama sandalyesi almayacaktım bumbo ile idare ederim diye düşünüyordum ama bumbodan düştü bizimki gözümün önünde, daha doğrusu eliyle yeri tutup poposunu dışarı attı, ağlamadı bile... Bizden haberler bugünlük böyle...
lilyum bu arada adaşmışız benimde ismim zeynep...

Umay Deniz tempo tutuyor duyunca basıyor çığlığı neşeli neşeli :))

yüzüstüyse bizimde sağ ayak yere vurulup tempo tutuluyor ama dans etme yok:)

Bugün oğluşum 7.ayını doldurdu. Doktora gittik, bizde kahvaltı ve yoğurda başlıyoruz sonunda...:56: Ama önce yoğurtla başlıyacam, birkaç gün sonra kahvaltıya başlarım yavaş yavaş... doktor bu ay yumurtaya başlamayalım önümüzdeki ay başlayalım dedi. 240 gr almışız bu ay ama doktor artık çok normal az alması, çok almasını beklememen gerek dedi. Doktordan sonra gittik chicco nun safari model mama sandalyesini aldık, kuzucum oturdu bizimle öğle yemeğinde...
Aslında mama sandalyesi almayacaktım bumbo ile idare ederim diye düşünüyordum ama bumbodan düştü bizimki gözümün önünde, daha doğrusu eliyle yeri tutup poposunu dışarı attı, ağlamadı bile... Bizden haberler bugünlük böyle...
lilyum bu arada adaşmışız benimde ismim zeynep...

memnun oldum,
güle güle kullanın, mama sandalyesi hayat kurtarıcı mama yerken, biz yemek yerken ve ben mutfakta uğraşırken liva hep üzerinde malum odada bırakıp gidemiyorum ayrılık kaygısı düşüyor kuzuşumun içine ağlıyor ben odadan çıkınca:)

kızlar şuna bi bakın ya gördüğümden beri durup durup gülüyorum

Eklentiler

• $554375_10151134594237833_27179798_n.jpg
    $554375_10151134594237833_27179798_n.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 44
Yaa BErnaaa işi ekip sana gelesim var ya,hele şu Selçük iyice delirtiyor beni,yok a sakinleşitiryor ne kaa tatlı yaaaaa,nide kibarcık ağlaması var aman ya rabbi benimki gibi değil .Sabah annemi aradım parka gittiniz mi diye ''bu vahşiyle nere gideyim''dedi gerisini sen düşün Gülnihal ne hale geldi artık annem bile illallah etti :27:

Püre haline getiriyom cnm,bide ne kusuru olur öyle şeyler:34:

bah senin için gözü kapalı resimini koyuyorum Berna
Eki Görüntüle 531431 Eki Görüntüle 531432
Allahım çokkk tatttlııı,maaşallah barekallah..görmeden çok seviyorum ben bu kısı:54:

Back