2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar, bizim paşayı uyuttum da yazayım dedim. baktım altta kimse de yok direkt konuya gireyim...eşimin halası yaklaşık 40-41 yaşında sanırım. 5-6 kez tüp bebek tedavisi denediler olmadı. sürekli aynı yere gidiyorlar Ankara da. başka yere gidin, her göz başkadır, belki birşeyler atlanıyordur desem de ikna edemedim. bir de açıkçası çok fazla söylenmiyor da böyle şeyler, hele bir de bizim ufaklık olduktan sonra. haksızmıyım ama göz gözden üstündür,... o da diyor ki: bir yere güvenince başka yere gitmek zor oluyor.. o da kendince haklı tabi.. üzülüyorum halini görünce.. Kerem i kucağına alınca bir sevişi var. Allah ım diyorum , isteyen herkese hayırlısıyla ver...iki gündür rüyamda kendisini kız bebekle görüyorum. kendisinin bebeğiymiş. artık tedaviyi de bıraktılar üstelik.. hayırdır inşallah. ben de diyorum ki belki burası ve ben bir vesile oluruz da, iyi bir doktor buluruz kendisine.. bu da Allah tan bir işarettir belki diyorum.. doktor önerilerinizi bekliyorum vesselam:) kardeşi dostu akrabası komşusu, bu hikayeye benzer olan, sonradan binbir zahmetle çocuk sahibi olmuş tanıdıklarınız var mı? özellikle de Ankara da..bakarsınız vesile oluruz. herşeyde var bir hayır.. dua da edin kızlar, kimin duasının tutacağını bizler bilemiyoruz. RABBİM BİZLERE TATTIRDI, İSTEYEN HERKESE TATTIRSIN..

umarim hayirlisi olsun onlar icin...evlat edinmeye sicak bakmazlar mi? o kadar cocuk var ki bir aileye muhtac..

Allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar versin.aminn
vakti,saati gelince olur onun da bebeği inşallah.dediğin gibi başka doktora görünmesinde de fayda olabilir.ama o doktora güveniyorsa belki orda da olur.sonuçta hastalıkların bile iyileşmesine etkendir doktoruna güvenmek

Merhaba Zeynep ve Lachesis.
Pazar akşamı kimsecikler yok:) Ne var ne yok kızlar. bugün burada çok fena yağmur yağdı, yağmurdan sonra dışarı çıktık Arda'ya ne giydireceğimi şaşırdım vallahi:)

Merhaba, bugün buluşma vardı çok güzel geçti, bebişler bir sürü arkadaş edindi:) Kapüşonlu hırka ve ceketler bu havalar için ideal canım

Merhaba, bugün buluşma vardı çok güzel geçti, bebişler bir sürü arkadaş edindi:) Kapüşonlu hırka ve ceketler bu havalar için ideal canım

yaa ne güzel kalabalık mıydınız? foto yok mu?evet kapüşonlu hırka giyindirdim ama ayaklarda sorun var geçen yıl aldığım patik ayakkabılar küçüldü yenilerini de burada istediğim gibi bulamadım, olanlar da abartılı fiyatlar.

bizim burada hava çok güzeldi bugün... misafirler vardı balkonda yemek yedik, esinti bile yoktu...
ama ben biraz hasta gibiyim... şimdi ıhlamur yapıcam kendime... kulağım ağrıyor, burnum hafif hafif akmaya başladı gibi...

aman dikkat et canım bebekle hasta olmak çok fena, bir de ona bulaşınca daha beter.

bende kendimden alıntı yapayım...
bizim burnumuz çok tıkalı oluyor... haftasonu kontrolümüz vardı... burada arkadaş bahsetmişti, daha öncede başka bir arkadaşım bahsetmişti. çok iyi diye...
doktora sordum nette böyle böyle yan etkilerden bahsediyor diye... yan etkisi yok kullanabilirsiniz dedi... MAG34 te zaten herhangi bir yan etkisinin kendilerinde olmadığını söylemişti...

aman dikkat et canım bebekle hasta olmak çok fena, bir de ona bulaşınca daha beter.

evet... anlamadım nasıl oldu... çok da dikkat ederim aslında kendime ama demekki üşütmüşüm...
zaten babasına söyledim babası uyuttu akşam... yarında babanesine bırakırım böyle devam ederse Alp e de bulaşmaz umarım...

mrb arkadaşlar uzun zamndır giremiyorum vınnı memlekette unutmusuz. umarım herkes iyidir.merve seninle bi türlü görüşemedik biz memleketen geldik. senn müsait olduğun bi gün görüşme ayarlayalım hatta ümraniyede oturan diğer arkadaşlarla birlikte de olabilr. kızım kaç akşmdır durmadan uyanıyo saat başı inş. diştendir diyorum.artık yalnızda kalmak istemiyo ben yanından ayrılınca hemen yaygarayı basıyo sizinkilerde bu şekildemi geçiş dönemindeki sorunlar sanırım inş. böyle gtmz huyu

merhaba gönül, pazar tabi geziyor millet:) burada yazdan kalan bir gün vardı çıktık gezdik, benim de evden çıkışımı görmen lazımdı ne olur ne olmaz belki birden hava bozar diye hırka battaniye şapka falan aldım yanıma ama korktuğum gibi olmadı çok çok güzeldi hava.

ilk yoğurdumuzu mayalıyoruz. inşaallah tutar...
Hadi tutar inşallah, ben günlük sütten yapıyorum uygun sıcaklıkta mayalarsan mayadan sonra yerinden oynatmazzsan sarıp sarmalarsan sorun olmaz tutar. bir sitede okumuştum maya olarak kullandığın yoğurdun içine 1 damla limon sıkın diyordu yaptım ondan mıdır bilmiyorum ama çok güzel tutuyor afiyet olsun şimdiden.

Allah ım isteyene versin, kimseye yokluğunu göstermesin..inşallah güzel haberlerini alırsın yakında canım..ben ankarada değilim, doktor ya da tüp bebek merkezi de bilmiyorum orada..fakat duamı aldı halanız, inşallah bebeğine kavuşsun hayırlısıyla..

merhaba arkadaşlar ben de bir süredir giremiyorum ara ara girip biraz okuyayım öyle yazayım diyorum yazma evresine geçmeden çıkmam gerekiyor. bundan sonra daha sık girerim inş. sizleri özledim...

merhaba arkadaşlar.doktorumuz bebeğim iştahsız deyince ek besin konusunda, bize minadex isimli bir vitamin verdi deviti bırak dedi.simdi onu verdim birkac gündür ama sorayım dedim aklıma da takıldı.bu vitamini kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…