2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

istanbulda yaşayan mart anneleri;gece yatarken doğalgazı açıyormusunuz.gece çok üşüdük açsammı karar veremedim.bebeğimi kalın giydirdim ne giydireceğimi şaşırdım kaldım.siz gece yatarken bebeğinize neler giydiriyorsunuz doğalgazı açan var mı?

Günaydın şekerler.
dün gece lorumu yaptım. dört gözle kızımın uyanmasını bekliyorum. bugün kahvaltıya geçeceğiz. bakalım nasıl tepki verecek

dün öğleyin işten çıktıktan sonra organik pazara gittim. çorba menüsünüde de meyve püresinde de değişiklikler yapmam gerekiyordu. sürekli aynı menü bıktık.
sebze ve meyve aldım. yumurtasını da aldım. eve gelenee kadar poşetlerle mahvoldum. 2 otobüs değiştirdim. artık arabamla oralara gitmenin vakti geldi. :))

Gunaydın fıstıklaaarr...
Arkadas bahsetmıs ıstanbulda dıılım ama cvp vereyım,bınada merkezı ısıtma oldugu ıcın henuz yakmadılar ama gece cok soguk oluyo,ben ıkı kat gııydırıyorum aysımayı,uzerınede ınce bı yelek gıydırıyorum,gece uzerınde durmuyo yorganı cımcımenın,en kısa zamanda uyku tulumu alıcam...

Zeynepcım,gelecek hafta ben kadrıyelere gıdecektım,kadrıyenınde dedıgı gıbı ıstersen toplasıp gıdelım,oda soylemıs oyle yapalım dıye zaten..

iyi akşamlar hanımlar bi sorum olacak.bayramda ailecek termale gidicez.oğlumu sıcak suya sokmamda bi sakınca varmıdır acaba?birde kulağına su kaçmaması için ne yapabilirim?
merhaba cnm..bizim gittiğimiz kaplıcada 10 yaşından küçük çocukları kaplıca suyuna sokulmaması uyarısı vardı, içerdiği minerallerin yoğunluğundan ötürü..ama kaplıca suyunu normal su ile karıştırıp sokabilirsin o zaman kaplıca suyu özelliği de kalmıyormuş zaten..
kulağına su kaçmaması için vazelin sürdüğün pamuğu, vazelinli kısmı dışarıda kalacak şekilde kulak deliğine koymayı önermişti bize dr.umuz..
iyi tatiller şimdiden..
......

merhaba hanımlar, tecrübelerinizden faydalanmak için takip ediyorum sizleri de, yazmak bugüne kısmetmiş..benim bebişim sizinkilerden minik..
mutlu ve sağlıklı günler hepinize..:3:

ha bu arada peynirden çıkan suyu da atmadım. bir kaseye aldım . bir dahaki lor yapımımda bundan ve ekşi yoğurttan kullanacağım. daha iyi sonuç veriyormuş.
ayrıca bu su çocukların kemik yapısının güçlenmesi için de iyiymiş. meyve püresine ve bisküvisinin içine katacağım.

günaydın hanımlar nasılsınız

girişimci annelerimiz var aramızda anlaşılan ne güzel ya keşke öyle dikiş nakış yeteneğim olsada bende değerlendirsem ama nerdeeee inşallah emekleriniz sonuç verir :nazar::nazar:

buluşacak olan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler iyi sohbetler diliyorum fotoğraf çekilmeyi unutmayın sakın :1::1:

Çok sevinçliyim !! arkadaşım tüp bebek için 2 hafta önce 3.denemeyi yapmıştı.çok zor bir süreçten geçti.
bugün sonuç açıklanacaktı kara kara düşünüyordum. yine nasıl soracağım bu kez de olumsuz olursa diye. az önce kendisi aradı bu defa olmuş.:))
Alla'a şükürler olsun inşallah bir aksilik çıkmaz 9 ay boyunca bebeğine kavuşur. :16:

Çok sevinçliyim !! arkadaşım tüp bebek için 2 hafta önce 3.denemeyi yapmıştı.çok zor bir süreçten geçti.
bugün sonuç açıklanacaktı kara kara düşünüyordum. yine nasıl soracağım bu kez de olumsuz olursa diye. az önce kendisi aradı bu defa olmuş.:))
Alla'a şükürler olsun inşallah bir aksilik çıkmaz 9 ay boyunca bebeğine kavuşur. :16:

Amin hayırlısıyla kavuşur inşallah

istanbulda yaşayan mart anneleri;gece yatarken doğalgazı açıyormusunuz.gece çok üşüdük açsammı karar veremedim.bebeğimi kalın giydirdim ne giydireceğimi şaşırdım kaldım.siz gece yatarken bebeğinize neler giydiriyorsunuz doğalgazı açan var mı?

bende istanbuldayım ama acmadım daha canım biraz kalın pjamalarındn giydiriyorum gece 50 kerede üstünü örtüyorum ama biz henüz o kadar üşümedik:)

Günaydınlar...
Bir hafta önce yaktığım parmağım hala iyileşmeyince dün dermatoloğa gittim. Arda'nın da şu peynirden olduğunu düşündüğüm kızarıklıklarını da bir göstereyim dedim. doktor peynirden değil terlemekten olmuş dedi. yani isilik olayı. daha öncede isilik olmuştu bu biraz farklı ama hastalandığında üşütmesin daha fazla diye günlük banyosunu 3 güne çıkardığımdan yavrum isilik olmuş anlaşılan.e bende peynir yediremiyorum diye kaç gündür kahvaltıda sıkıntı yaşıyordum ne vereceğim diye çok rahatladım:)

Aysel, şu Nerimanov bize yakınmış, orada oturan kuzenin nasıl biri, cana yakın mıdır? Bir de burada organik ürünleri nereden alabilirim biliyor musun?

kızlar hipp bebek kulübüne üye olunca hediye mama, bebek çayı ve mama kaşığı gönderiyor ben üye olduğumu bile unutmuştum hatta dün facede arkadaş bana geldi diye yazmış bende bizede gelse ya dedim biraz sonra zil çaldı kargo fazla mal göz çıkarmaz kızlar haber vereyim dedim:)

anadolu yakasındayız,henüz doğalgaz yakma ihtiyacımız olmadı ama dediğin gibi geceler soğumaya başladı.biz gece çok sık uyandığımızdan sürekli elim üzerinde,örtüyorum.çok kalın giydirnce de terliyo,o yüzden kalın giydirmiyorum.dün BİM den uyku tulumu aldım,o da kalın değil.biraz soğuyunca denicem.bence uyku tulumu en mantıklı çözüm

anadolu yakasındayız,henüz doğalgaz yakma ihtiyacımız olmadı ama dediğin gibi geceler soğumaya başladı.biz gece çok sık uyandığımızdan sürekli elim üzerinde,örtüyorum.çok kalın giydirnce de terliyo,o yüzden kalın giydirmiyorum.dün BİM den uyku tulumu aldım,o da kalın değil.biraz soğuyunca denicem.bence uyku tulumu en mantıklı çözüm

ay sen bide benimkini gör yasemin uyku tulumuyla yuvarlanıyo istediği gibi sağa sola dönemediği için hemen uyanıyo:)

ay sen bide benimkini gör yasemin uyku tulumuyla yuvarlanıyo istediği gibi sağa sola dönemediği için hemen uyanıyo:)

bakalım bizimki nasıl olcak.aldığım tulum o çok kalın olanlardan değil.aman zaten 1 aydır uyku nedir unuttuk,gündüz öğrendiği her hareketi gece uykusunda tekrarlamaya çalışırken uyanıyo.bi bebek her saat başı uyanırmı? 00,15 1,15 2,15 4,00 5,30 6,00 bu gece bu şekildeydik.2 kez emdi bu arada gece...ama akşam 8de yatıyor,ilk uyanışı 11 oluyor

Back