2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben başladığını duyarsam haber veririm kosgep girişimcilik kursları diye araştırman lazım canım organizede sanırım şubesi vardı kosgebin

bayanlar oğluma bir küçük kase yoğurt yedirdim 1 saat sonra yoğurdun hepsini kustu.komşularım çok yedirmissin ondandır diyorlar.6 buçuk aylık oğlum.uyurken 5 dk emiyor.küçük kase yoğurt fazlamı gerçekten.siz ne kadar yediriyorsunuz.bu arada tek sevdiği şey yoğurt.çorbaları falan zoraki 3 5 kaşık yiyor.

her zaman ne kadar veriyordun fazla olup olmadığını ordan anlayabilirsin canım sonuçta her bebek farklı

Son düzenleme:

cnm benm kızım yoğurdu çok seviyor maşaallah diyim gecen bi kase yedi birazını sonra geri çıkardı fazla yediğinin bende farkına varmıştım ama istedi bende verdim :)

Kurslar fln konuşuluyor,hayırdır,forumdan girşimci çıkarcaz ''başarlı iş kadını Fatma'' :)
Canım inş. istediğin olur,vardır herşeyde hayır
Bende örgü ve terzi kursuna gitmeyi çok istiyorum,hatta mahmutpaşaya fln gittiğimde gördüğüm kumaşlardan pekçok kez almışımdır,eşimde kumaşçı arada ondan örnekler istiyorum beğendiğim kumaşı istiyorum getiriyor,bi sürü resim var çeket ,etek elbise gibi,malzeme var ama yetenek yok ki:)Gülnihalle kursa gitmem mümkün değil böyle böyle erteleniyor benimkiler işte

bende yapı market açmak istiyorum ama ev kemal dükkanların işleri nasıl yapıcam bilmem

iyi akşamlar hanımlar bi sorum olacak.bayramda ailecek termale gidicez.oğlumu sıcak suya sokmamda bi sakınca varmıdır acaba?birde kulağına su kaçmaması için ne yapabilirim?

canım benım rahmetlı babam terzıydı,2 yıl kadar onun yanında calıstım,okuldan arda kalan zamanda ve tatıllerde,cok guzel dıkıs makınası kullanıyorum,overlok,cıft dıkıs,tek dıkıs,aram ıyı hepsıyle,kendıme cook kıyafet dıkmıslıgım vardır ama babam vefat edınce onunla gıttı hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…