- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.481
kırkbinlira önden verdiler sonra aylık 1500 lira destek veriyolar 40000 tl ödemesiz hemde dönemini yakalarsan yapabilirsin canım yalnız takip etmen lazım
biraz karışık anlatmışımya fatma anlayabildinmi kusura bakma ya anlamadıysan tekrar yazabilirim
öyle karışık yazarsam tabi anca 3. de anlarsın kusura bakma kafam biraz dolu3.okumamnın sonunda anladım canım:)
evet çıkmıyor herşeyden önce projenin çok iyi olması lazım bide 40 yaşını geçmemen lazım canımsanırım başvuran herkese çıkmıyor teyzem başvurdum bana çıkmadı demişti yanılmıyorsam bundan bahsediyodu
bayanlar oğluma bir küçük kase yoğurt yedirdim 1 saat sonra yoğurdun hepsini kustu.komşularım çok yedirmissin ondandır diyorlar.6 buçuk aylık oğlum.uyurken 5 dk emiyor.küçük kase yoğurt fazlamı gerçekten.siz ne kadar yediriyorsunuz.bu arada tek sevdiği şey yoğurt.çorbaları falan zoraki 3 5 kaşık yiyor.
bayanlar oğluma bir küçük kase yoğurt yedirdim 1 saat sonra yoğurdun hepsini kustu.komşularım çok yedirmissin ondandır diyorlar.6 buçuk aylık oğlum.uyurken 5 dk emiyor.küçük kase yoğurt fazlamı gerçekten.siz ne kadar yediriyorsunuz.bu arada tek sevdiği şey yoğurt.çorbaları falan zoraki 3 5 kaşık yiyor.
Kurslar fln konuşuluyor,hayırdır,forumdan girşimci çıkarcaz ''başarlı iş kadını Fatma'' :)
Canım inş. istediğin olur,vardır herşeyde hayır
Bende örgü ve terzi kursuna gitmeyi çok istiyorum,hatta mahmutpaşaya fln gittiğimde gördüğüm kumaşlardan pekçok kez almışımdır,eşimde kumaşçı arada ondan örnekler istiyorum beğendiğim kumaşı istiyorum getiriyor,bi sürü resim var çeket ,etek elbise gibi,malzeme var ama yetenek yok ki:)Gülnihalle kursa gitmem mümkün değil böyle böyle erteleniyor benimkiler işte
evet çıkmıyor herşeyden önce projenin çok iyi olması lazım bide 40 yaşını geçmemen lazım canım
Fatma şimdi 40 yaşına kadar bekleycek mi bu iş için :)çalışsa daha kısa zürede biriktirir
yok la 40 tan küçük olması lazım yani beklemeden yapması lazım
Hii ben onu 40 geçecek diye anladım
Kurslar fln konuşuluyor,hayırdır,forumdan girşimci çıkarcaz ''başarlı iş kadını Fatma'' :)
Canım inş. istediğin olur,vardır herşeyde hayır
Bende örgü ve terzi kursuna gitmeyi çok istiyorum,hatta mahmutpaşaya fln gittiğimde gördüğüm kumaşlardan pekçok kez almışımdır,eşimde kumaşçı arada ondan örnekler istiyorum beğendiğim kumaşı istiyorum getiriyor,bi sürü resim var çeket ,etek elbise gibi,malzeme var ama yetenek yok ki:)Gülnihalle kursa gitmem mümkün değil böyle böyle erteleniyor benimkiler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?