- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #70.441
çiçelerini sevsinler maşallah annesi![]()
teşekkür ederiz teyzesi,tipik kız ağzı kulaklarında:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiçelerini sevsinler maşallah annesi![]()
Asel Hanım ve ilk çiçeği
teşekkür ederiz teyzesi,tipik kız ağzı kulaklarında:)
sunacım sen biraz geç kalktın sanırım bugün akşam oldu nerdeyse bizim mesai bitecek![]()
kızlar merhaba. nasılsınız? epeydir foruma gırmıyordum fac. gırmek daha pratık gelıyordu işte oldugumdan ama hem taşınma işleri hem işlerimin yogunlugu ve evde ınternetım olmaması epeydır takıp de edemedim. Üstüne kızım ve ben grip olduk gribimiz 10 gun sürdü.
İzmirde yasayan arkadaslarıma bir sorum olacak. Kızımın alerjisi var ve donem donem tekrarlıyor farklı bolgelerınde cıkıyor derken biz neden oldugunu bır turlu cozemedik. üzerıne bıtmek bılmeyen burun akıntısı eklenınce artık endıselenmeye basladık.(alerjıler bronsıt,astım vb. hastalıkları tetiklıyor dıye) ve izmirde alerji uzerıne uzman sertaç özalp dıye bır doktor ısmı aldık. Fakat ınternette muayenehanesı dısında bır tane bılgı cıkıyor o da memnun kalmayan bırının yorumu. Sizler tanıyor musunuz? ya da onerebılecegınız detaylı ılgılenecek iyi bir doktor onerebılır mısınız? bızım doktorumuzun teshısı ıyı fakat hastane doktoru cok yogun bır hastane ve bız ıcerdeyken 2-3 aıle daha ıcerı gırıyor cok dagılıyor doktorumuz da bızde. bi onerınız olursa cok sevinirim.
Çok zor canım gerçekten yaaaaynen bende kayınvalideme sakın zorlama yedirirken tv izletme dedim. ilk bıraktım aradım meyvesinin hepsini yedi dedi, dedim nasıl olur bende yarısını yiyor anca... o da dediki tv açtık yedi ona bakarken... dedim yapma öyle ok dedi...
ikinci bıraktım, bu sefer bitecek bu diş çıkardığında zaten iştahsız olacak mantığıyla zorla yedirmiş... diyorum daha çok yeni alışma dönemi istemezse zorlama ama anlamıyorlar...
Çok tatlı maşallahNazar Bu arada böyle ışılı bi oyuncak arıyorum Uras için bulamıyorum sen nerden aldın canım?
Canım yaaa yasal hakkın nasıl böyle olabiliyolar anllamıyorum allah kolaylık versin sana...1 yaşına kadar 1,5 saat iznim var kanuna göre ama özel sektör işte kendi kanununu uyguluyor,sabah 08:30 akşam 18:30 çalışmaya başladım,en azından yarım saat erken çıkayım dedim onu bile kabul etmedilerişim iyice zorlaştı,o saatte çıkıp eve gitmem saat yediyi buluyor çok zor yetişiyorum.çamaşır,ütü,bize yemek Gülnihal'e yemek,ona hazırlık,onu uyutmk derken benim pilim bitiyor
![]()
inanmıyorum ya bir insanın yasal hakkına nasıl bu kadar kolay elinden alabiliyorlar hiç mi içleri acımıyor acaba bunu yaparkenişin çok zorlaşmış gerçekten canım Allah yardımcın olsun bende sabahları 09:30 da işe geliyorum akşam da saat 17:00 da çıkıyorum ama son zamanlarda patronum her çıkışımda bir laf söyleme derdinde sanırım benim de suyum ısınmaya başladı yakında çıkar kokusu yaşına kadar anlaşmıştık bu şekilde olacaktı ama galiba sadece sözde kalacak
Bede şimidlik 12 de gelip 17.30 da çıkıyorum 1 yaşına kadar inş. bi aksilik olmaz da böyle devam ederiz:)
sen ne iş yapıyosun hayatım böyle kuralları sen koyuyosun varsa bir formülü bizede söylede bizde yapalım![]()
Bunlaeda bizden olsunNazar
geçmiş olsun canım esra izmirde belki bi fikri vardır
çok tatlı hepsi maşallah allah bana da nasip etsin resim paylaşmayı![]()
aminnn...
tsk ederim canim bir de Ronya amerda esperenza var hatırladığım. gördüklerinde doktorlarini yazarlar sanırım
kızlar merhaba. nasılsınız? epeydir foruma gırmıyordum fac. gırmek daha pratık gelıyordu işte oldugumdan ama hem taşınma işleri hem işlerimin yogunlugu ve evde ınternetım olmaması epeydır takıp de edemedim. Üstüne kızım ve ben grip olduk gribimiz 10 gun sürdü.
İzmirde yasayan arkadaslarıma bir sorum olacak. Kızımın alerjisi var ve donem donem tekrarlıyor farklı bolgelerınde cıkıyor derken biz neden oldugunu bır turlu cozemedik. üzerıne bıtmek bılmeyen burun akıntısı eklenınce artık endıselenmeye basladık.(alerjıler bronsıt,astım vb. hastalıkları tetiklıyor dıye) ve izmirde alerji uzerıne uzman sertaç özalp dıye bır doktor ısmı aldık. Fakat ınternette muayenehanesı dısında bır tane bılgı cıkıyor o da memnun kalmayan bırının yorumu. Sizler tanıyor musunuz? ya da onerebılecegınız detaylı ılgılenecek iyi bir doktor onerebılır mısınız? bızım doktorumuzun teshısı ıyı fakat hastane doktoru cok yogun bır hastane ve bız ıcerdeyken 2-3 aıle daha ıcerı gırıyor cok dagılıyor doktorumuz da bızde. bi onerınız olursa cok sevinirim.
Çok zor canım gerçekten yaaa((
Çok tatlı maşallahNazar Bu arada böyle ışılı bi oyuncak arıyorum Uras için bulamıyorum sen nerden aldın canım?
Canım yaaa yasal hakkın nasıl böyle olabiliyolar anllamıyorum allah kolaylık versin sana...