- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #70.461
la herkes nirelerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
la herkes nirelerde
hafta sonu geldi diye herkes kaçtı sanırım![]()
olabilir ben akşama kadar evde olup soğuktan dışarı çıkamayınca (hoş sıcak olsa gidicek yer var sanki) herkeside aynı sanıyorum![]()
suna çok mu soğudu havalar orda cidden izmirde millet hala askılılarla dolaşıyor kıskandırmak gibi olmasın ama![]()
soğumakta lafmı elektirik sobası 24 saat açık kışlıkları giyyoruz valla ev doğalgazlı olsa çoktan açardık berbat soğuk nası yerse anlamadım valla üstümde kışlık kazak bide ceket var düşün yani
hadi yaaa burda hava güneşli pencereler açık oturuyorum şu an akşamları birtek soğuk oluyor birde sabahları tabi ama gündüz iyi.... doğalgaz yokmu ya orda nasıl yani izmire bile geldi artık havalar böyle olmasına rağmen çok garip orda doğalgaz olmaması![]()
hayırlısı olsun fatmacım mikrokredi diye bişe duymuştum bi araştır istersen. bu arada haftaya müsait misin?
var canım olmazmı yalnız bizim ev kaloriferli kömürlü burada doğalgazlı evi ısıtmak çok zor bide faturası çok geliyor canım ayda rahat ısınıyım dersen 1000 tl yı gözden çıkarmalısın ada en az 6-7 ay bi yakmazsan 3 ay falan yakmazsın biz bile yılda 900 dolar veriyoruz valla
amanın o ne öyle ya izmirin gözünü seveyim vallaha ocakta bile okadar gelmiyor bize buralarda en fazla ödenen 400-500 tl filandır herhalde çok zor işiniz vallaha neyse sen kayseriliydik çok zorlanmamışındır adapte olmakta sonuçta kayseride çok soğuk oluyor bildiğim kadarıyla...
kayseri izmire göre soğuk ama erzuruma göre çok sıcak canım arada en az 15 derece fark oluyor geçen kış -45 i bile gördük ne kadar yaktılarsa kalorifer boruları eğilmişti yani allahtan evimiz çok sıcak oluyor yoksa yanmıştım çocukla
fatma ne iş yapmayı planlıyordun canım
-45 mi işiniz zor vallaha sen sakın kapıdan burnunun ucunu bile çıkartma kemalin...
işkurun kursları vardı canım kayseride yalnız dönem dönem oluyor benim tanıdığım gitti yufkacı açtı turgutreis mahallesinde bi iyice araştır dönem dönem oluyorkadınlara yonelık bı ıs yapmayı dusunuyodum canım,ve bujıterı,butık yada orgu ıplerının satıldıgı ufak bı ıs yapmayı planlıyodum,yanı hep aklımda hayalımde vardı ama bu kredı ısı comak soktu resmen..
Sunacım burda hava bgn cok guzel dun fena yagmurluydu ama bgn guneslı ve ben sosyete pazarına gıdemedım bugun:)
işkurun kursları vardı canım kayseride yalnız dönem dönem oluyor benim tanıdığım gitti yufkacı açtı turgutreis mahallesinde bi iyice araştır dönem dönem oluyor
arastırayım bı canım yaa,pooff duramıyom yerımde,bısıler yapmak ıstıyorum yaaa