2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah Çınar Beye. mama sandalyesi arıyorum Esracım. hangiisnden aldın sen?

sana da maşallah Aras Bey. :))
bir çorapçı da burda. dün zor aldım Umay Deniz'in elinden. sırılsıklam olmuş

Hayırlı cumalar hepinize bu arada annişler

filizcim ben ikeadan aldım bunu çok fonksiyonel değil ordakiler biliyosun işimi görsün yeter dedim akşamdan akşama kullanıcak sonuçta 1 tanede annemin evine almam lazım ama getir götür yapılmaz çok çalışmam lazım çok :37::37:

ayselim geldim ama Selçuk çok huysuz bugün yaa..bide bugün annemler geliyo bnden pek hayır yok :))) herkesi öptm elimden geldiince girerm

bunlarda günün fotoları

$IMG_20121007_100133.jpg $IMG_20121007_161617.jpg

selam kızlar? nasılsınız? oğlandan anca girebildim ama cıkcagım durmuyor çünkü. oğluma yediremiyorum ya püre halinde olan şeyleri zar zor yiyor ama püre değilse zorlada tıksam oğürüyor sonrada kusuyor.
mesela kahvaltıda domates rendeledim yumurta sarısı peynir bebek ekmeği ıhlamur ama her kaşıkta öğürdü ve 2 kezde kustu. zorlamasam mı? ama bunu rondodan geçirsem yer. bogazımı dar yada yutamıyormu yada birşeymi var bogazında da yutamıyor anlamadım. napsam bi akıl verin lütfen.
zaten oturdamadık daha öğünleri 6.5 aylık daha ama düzenli öğünümüz tek yogurt ve meyve püresi.

kahvaltıyı öylece veriyormusun püre haline getiriyormusun cnm? oturtmussun maşallah. yalnış anlaşılmadan dolayı tekrar kusurabakma.
Günaydın kızlarr,hayırlı cumalar herkese:16:
Gülnihal tekrar meme sevdalısı oldu,öyle emzik gibi emiyor hiç süt yok çünkü,bende ellemiyorum emsin bakalım belki gelir süt :1:
Buda bugünkü menümüz.
Kahvaltı :Yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığı lor,2 bebe bisküvisi.Bu gün ıhlamur yerine meyve suyu vardı,armutu cam rendede çektim,tülbentle suyunu sıktım,kalan püreden 2 çay kaşığı kadar da kahvaltıya kattım,bu gün pekmez katmadım.
Ara:Çeyrek muz,yarım elma püresi.
Öğlen:Şehriyeli havuç,patates çorbası,dün çektiğim ekmekten içine ekleyecek annem,sabahatan katmadm hamur olmasın diye.
İkindi:Meyveli yoğurt. Sabahki armut püresinden 2 tatlı kaşığı kadar kaldı onu da yoğurtla karıştırdım.
Akşam:Öğlenden kalan çorba.

acaba Arda bu nedenle mi sürünmüyor hala, evde kasa da yok mouse da annede bir minibook çocuk çığlık atınca koyuyor önüne o da kendini hiç yormadan başlıyor vurmaya:) Hele bu ara o kadar tembelleşti ki yatsa kalkmıyor, sırt üstünden yüzüstüne bile dönmüyor beyefendi, her şeyi benden bekliyor:( artık yürüsün istiyorum oysa ben...

)

önüne sevdii ilginç şeylerden koymalısın cnm emekleme şevkini artırıyo

ayselim geldim ama Selçuk çok huysuz bugün yaa..bide bugün annemler geliyo bnden pek hayır yok :))) herkesi öptm elimden geldiince girerm

bunlarda günün fotoları

Eki Görüntüle 531424 Eki Görüntüle 531425
Yaa BErnaaa işi ekip sana gelesim var ya,hele şu Selçük iyice delirtiyor beni,yok a sakinleşitiryor ne kaa tatlı yaaaaa,nide kibarcık ağlaması var aman ya rabbi benimki gibi değil .Sabah annemi aradım parka gittiniz mi diye ''bu vahşiyle nere gideyim''dedi gerisini sen düşün Gülnihal ne hale geldi artık annem bile illallah etti :27:
zaten oturdamadık daha öğünleri 6.5 aylık daha ama düzenli öğünümüz tek yogurt ve meyve püresi.

kahvaltıyı öylece veriyormusun püre haline getiriyormusun cnm? oturtmussun maşallah. yalnış anlaşılmadan dolayı tekrar kusurabakma.

Püre haline getiriyom cnm,bide ne kusuru olur öyle şeyler:34:
oyyy sultanım şaşkoloz sultanım açmış yine pörtletmiş gözleri..hiç kapalı görmedk zty :))

bah senin için gözü kapalı resimini koyuyorum Berna
$21092012497.jpg $Görüntü1128.jpg

heyy maşallah kuzucuk seni annesi ne yediriyosun bu fıstığada böyle kilo alabilmiş maşallah maşalahh:nazar::nazar: sıırını bizede söylede bizde yapalım emziriyorum diyosan 1-0 yenik durumdayım :14:

canım benim mkızım 2800 doğdu emziriyorum ben sütüm çok fena keşke size de versem çok isterim faydam olsun allahım sağlık versin kilo hiç öenmli değil bebişlerin hepsinin yapısı farklı ama ben çok fena yiyorum genelde protein tüketiuorum:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım benim mkızım 2800 doğdu emziriyorum ben sütüm çok fena keşke size de versem çok isterim faydam olsun allahım sağlık versin kilo hiç öenmli değil bebişlerin hepsinin yapısı farklı ama ben çok fena yiyorum genelde protein tüketiuorum:nazar::nazar::nazar::nazar:
protein ağırlıklı yemek gerekli demekki kaç kilosun peki canım benim yediklerim içtiklerim kilo olarak döncek diede korkuyorum kızım için herşey yiyorum ama Allahtan daha almadım kilo sütüm olsunda kilo gider umrumda diil

Maşallah canım:nazar:benimde kızım 2300 gr doğdu sütüm çok iyi oldu hemen toparladı,işe çıkınca bitti şimdi 7300 gr mız yani en son kontrolde o kadardık,dediğin gibi her bebeğin yapısı farklı o yüzden ben hiç kilosuna takılmıyorum,doktorumuz herşey yolunda diyor çünkü:nazar:

Maşallah canım:nazar:benimde kızım 2300 gr doğdu sütüm çok iyi oldu hemen toparladı,işe çıkınca bitti şimdi 7300 gr mız yani en son kontrolde o kadardık,dediğin gibi her bebeğin yapısı farklı o yüzden ben hiç kilosuna takılmıyorum,doktorumuz herşey yolunda diyor çünkü:nazar:

hepimizin bebişleri aynı kilolarda ayları aynı olduğu için 100 200 gr farkediyo sadece ama şansı yarım gün çalışıyo olması dilediği kadar ezirebiliyo, ben akşam 6 da koşa koşa gidiyorum ki mama yemesin :43:

hepimizin bebişleri aynı kilolarda ayları aynı olduğu için 100 200 gr farkediyo sadece ama şansı yarım gün çalışıyo olması dilediği kadar ezirebiliyo, ben akşam 6 da koşa koşa gidiyorum ki mama yemesin :43:

Kızım altı yalık oldu ve süt iznim bitti:(yarım gün çalışmayı geçtim erken bile çıkamıyorum artık:(

Back