2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay süper ya ne iş yapıyosun stressiz olsa gerek ben sabah 7de emzirip 8de çıkıyorum kayınvaliden bakıyor ona bırakıyorum mama alıyo çoğunlukta bebeğim sütüm gitkçe azaldı iş sebebiyle düzenli sağamıyorum sağsamda bu aralar hiç verim alamıyorum ama emio bebeğim süt var demekki ama sağınca nie olmuyo anlamıyorum exrta içtiğin bişe varmı mart annesiysen aynı sanırım ayları bebişlerin 7. ayında değilmi, ek gıda neler veriyosun peki

Bu akşam Uras'ı almaya gittiğinde konuşucak ben kaç kere söyledim demekki hiç sallamıyo beni...Ben bişey diyince Uras'a ne diyo oğlum senin bu annen diyo

bazen bizde de oluyor canım öyle konuşmalar. ilk başlarda çok takıyordum kafama sonra aman dedim niye üzülüyorum sürekli. mesela bugünsabah evden çıkmadan dedim ki. Anne artık biz işe giderken kapıya gelin işe gittiğimizi yavaş yavaş öğrensin onu bırakıp gitmediğimizi tekrar geri geleceğimizi bilsin dedim. ne diyo kızım annen dedi. dedi ama kapıya da uğurlamaya getirdi. onuncu defada anlayacaklarsa on defa anlatacağız canım başka şansımız yok.

başka çalışan annlerimiz yokmu onlar neler yapıyorlar iş yerinde sağma işlemini yapabiliyormusunuz

dün akşam komşu geldi çınarı almaya gittiğimde annem güzndüz esra gelinim olsa ben onun çocuğuna bakmam demiş te onu söyledi bana her sabah anneme planlı bir şekilde ne yemesi ne yememesi gerktiğini anlatıyorum kitaplar alıp okumasını sağlıyorum kış geliyor annemin altın günleri başlıcak yakında ikram edilen kurabiyelerden keklerden yedirecekler çınara eminim bunun için önlem almak adına annemle şimdiden pazarlık yaptım beni ne kadar dinler elbette emin olamam ama en azından çınar için ne kadar sakıncalı olduklarını bilirse yedirmiyecektir yada sadece tattırmakla kalacaktır annem kızsada küssede bunu yapmam gerek çünkü söz konusu olan benim bebeğim annen olduğu için bunları yapmak kolay iş kayınvalide olunca değişiyor tabi ama yinede konuşmalısın bence eşinide al yanına onun yanında sinirlenmeden sakince anlatmaya çalış umarım bir yolunu bulursun özgecim

Canım grafikerim ama bu durum geçici 1 yaşına kadar böyle (çok şükür)emiyosa süt vardır canım sen canını sıkma..Ben en çok su içiyorum 4lt falan başkada bişey yok:)))23 martta doğum yaptım ek gıda yavaş yavaş veriyoum meyve sebze püresi,yoğurt şimdilik böyle alıştırmaya çalışıyorum..

Belki bende zamanla alışırım ama benim istemediğim şeyleri yapmasıda çok zoruma gidiyo offf çok zor çalışan anne olmak(((

başka çalışan annlerimiz yokmu onlar neler yapıyorlar iş yerinde sağma işlemini yapabiliyormusunuz

bende çalışıyorum gün içinde sağmıyorum ama akşam eve gidince emziriyorum gece yatmadan öncede 1 kez 90 cclik mama veriyorum öyle uyutuyorum gece uyanırsa da sadece emziriyorum ek gıda olarakta patates kabak havuç pürelerini meyve pürelerini veriyorum kahvıltıda da yumurta ıhlamur peynir bizküvi veriyorum canım bu arada hoşgeldin

Ben daha önce çok söyledim ama sanırım işe yaramıyo bu akşam eşim konuşucak bakalımBenimde kendi annem olsa herşeyi söylerim alınmaz sonuçta alınsada ben kızıyım ama işte kayınvalide olunca başak

kKerime seni görüyorum aşağıda hep,bi kaç cümle bişey yazsa diyorum,biliyorm telefondan zor ama muhabbetini özlüyoz ya

sende haklısın canım dedim ya zaten annen olunca işin daha kolay tabi hele birde dediğim dedik bir kayınvaliden varsa ozaman zor bir durum tabi offf çalışan anne olmak gerçekten çok zor kim bilir ileride daha ne zorluklar çekicez en sinir bozucu durumlardan biride seni duymamazlıktan gelip çocuğa biri bişeymi dedi ifadesiyle senin söyledğini tekrarlamaları filizin dediği gibi anlayana kadar söylemek gerek sanırım onlarda kabullene dek :44::44:

anladım canım bende 19unda yaptım ek gıda yoğurdu meyveyi evet seviyoda su kabak havuç patates üçlüsünü sevdiremedim kabaktanmıdır nedir bide kabaksız deniycem bakalım

bu gidişle sağmayı bende bırakıcam gibi çünkü gelmiyo sağınca ama akşamları beni arıyo deli gibi emiyo uyuyo sonrada yavrucuk, gecede emziriyorum ama ne biliyim sağsamda gerçi tam gününü asla yetiremem ama annelik işte içim gidiyo süt sağamayınca... hoşbulduk canıım bu arada

cnm hoşgeldin öncelikle, bende çalışıorum 7:30/15:00 mesai saatlerim ve öğlende 12den 13:30a kadar eve geliorum,
öğlen gelene kadar sağmıorum öğlen geldigimde emziriorum cünkü, benn gelene kadar mama falan veriolar işte,
3den sonrada zaten meme şov başlıorDD yani sağmıorum hiç canım ve zaten azaldı artık cünkü Alya etrafı kesmekten fazla emmio

bizimkilerde yedirmeye çalışıyor ama ben izin vermıyorum.tek kayınvalidem olsa iyi daha onun kaynanasıda yanında onlar takmıyolar benı bende onlarla pek yalnız bırakmamaya çalışıyorum geçen bi banyoya gireyim dedim çocugun eli yüzü tereyağı kokuyo ne verdiniz dedim oyalansın dıye yağlı bazlama vermişler çocuğa bende söylene söylene sildim eliniz yüzünü yavruımun..bizi bize bırakmıyorlar ki sanıyolarki onlar çk şey biliyorlar tamam bilmem kaç tane çocuk büyütmüş olabilrsin ama sen büyüytmüşsün bu da benim çocugum bana bırakın yani...

Müdürle aramızda cam bölme var deminden beri evrakları kontrol ediyorum pek sesim çıkmıyor burda olduğumu unuttu galiba
''çayelinden aşağii,giderum yalii yali,giderum yali''diye türküye giriş yaptı,bende birazdan horon teperek ona eşil edicem

kız müdüre sorsana o neyin kafasıysa banada versin müdür uçmuş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…