2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya aysel ne veriyosunki gülnihale sormuşlar gene geçmişi okumadımda ne ekmeği bu arada :1::1::1:

suna bugün aysel buna kaçıncı kez cevap verdi ben bile sayamadım vallaha ama öğrendim söke ekmeğiymiş hamuru karmış fırına atmış markette satılanlardan onun yerine ben yaziim dedim o şu an horon tepmekle meşgul sanırım :9::9:

arkadaşlar bişey sorucam size benim kızım derin televizyon hastası öyle dikkatli bakıyo ki anlatamam hiç istemiyorum izletmek genelde uyuduğunda açlıyoruz siz de durumlar nasıl:18::18::18::18::18:

ya atladığım bişiy varsa kusura bakmayın hasta olan dişi çıkan benim bilgisayarda virüs var sayfa ilerlemiyor gir çık zor oluyorda o yüzden geçmişi okumuyorum

arkadaşlar bişey sorucam size benim kızım derin televizyon hastası öyle dikkatli bakıyo ki anlatamam hiç istemiyorum izletmek genelde uyuduğunda açlıyoruz siz de durumlar nasıl:18::18::18::18::18:

bizdede aynı şekilde ama bazı çizgiflimlere sadece pepee ve keloğlnı sevıyor bide reklamları diğerlerini izlemiyor

suna bugün aysel buna kaçıncı kez cevap verdi ben bile sayamadım vallaha ama öğrendim söke ekmeğiymiş hamuru karmış fırına atmış markette satılanlardan onun yerine ben yaziim dedim o şu an horon tepmekle meşgul sanırım :9::9:

ya virüsten geçmişi okuyamıyorum o yüzden solruyodum teşekkür ederim

hep hasta olan bebekler için bir formül söylüyosunuz şimdi hasta bir anne için antibiyotiksiz iyileşmenin bir yolunu söyleyin kızlar ne olur ya sabahtan beri ıhlamur içmekten lavobadan çıkamaz oldum ama ne olur başka bir yol bilen varmı :ssz::ssz:

canım benimde grip olduğum zamanlarda ilaçsız atlatabilmemin tek yolu şu oluyo :) elma portakal limon yani evde meyva olarak ne varsa bol suylaq haşla haşladığın suya zencefil de at varsa sonra suyunu koy kocaman bi fincana içinede bal koy 3-4 fincan sonra kendime geliyorum ha bu arada bu karışım çok güzel terletiyo birazcıkta terlersen tabi ardından duşa girmek şart hemencecik kendine gelirsin umarım sendede işe yarar

Çok canım sıkkın galiba kayınvalidem benim söylediklerim dışında bişeyler yedirmiş urasa üstüne dökmüş kirlilerine baktım benim yaptığım sebze püresi değil ekmekli falan böyle hatta pul bibere benzer bişey daha vardı....Bide yanında tv izledikleri çıktı ortaya ben ne diyim yaaa akşamdan beri uykum kaçtı sinirden:47:

özgecim bencede eşin açık açık konuşsun ama sende ol bence yanında gerekli yerlerde müdahale edebilirsin.
Akşamdan beri sinir oldum boş yere eşimede kızdım kesin yaptığı yemekten falan yedirdi.Az öncede aradım sebze püresini yemiyo ama zorla yediyorum dedi ben o kadar dedim zorlama sakın diye çokcuk o yüzden mi reddediyo acaba günlerdir:50:

muhtemelen o yüzden reddediyordur bu knou çok önemli eğer yemiyorsa ve zorla yediriliyorsa bunu alışkanlık haline getirebilir tatlım bu konuyuda konuşun bence çok önemli

aynı bizdede canım televizyonu açık görmesin öyle bir dalıp gidiyor ki ellemesem sabaha kadar izler o yüzden o varken salonda tv açmıyoruz kaç zamandır sevdiğim bütün dizilerden mahrum kaldım :21::21:

benm kızımda aynı cnm tv açık gördüğü anda pir dikkat ona bakıyor ben gündüzleri açmıyorum akşamları babamız takmıyor beni açıyır:(

bizimkide aynı canım yeterki açık yakalasın arkası dönük koyyorum ben bide o uyuduğu zaman açıyorum bi arkadaşımın çocuğuda kapalıyken bile izliyor

cnm hoşgeldin öncelikle, bende çalışıorum 7:30/15:00 mesai saatlerim ve öğlende 12den 13:30a kadar eve geliorum,
öğlen gelene kadar sağmıorum öğlen geldigimde emziriorum cünkü, benn gelene kadar mama falan veriolar işte,
3den sonrada zaten meme şov başlıor:DDD yani sağmıorum hiç canım ve zaten azaldı artık cünkü Alya etrafı kesmekten fazla emmio

seninde saatlerin güzelmiş ben sabah 9 akşam 6 olduğum için benim kızda gün içinde mama içiyo mecburen tabi hala 120 ccyi anca içiyo dr karşılıyo demekki ihtiyacını diyo ayyy bazen diyorum işten çıkıyım bazende diyorum e onun için çalışıyorum offfffffffffffffffff offfffffffffffff:43:

ya aysel ne veriyosunki gülnihale sormuşlar gene geçmişi okumadımda ne ekmeği bu arada :1::1::1:

Suna yemedim içmedim kendi kendimden altıntı yaptım senin için :1:

Önceki gün hiç bişey yapamamıştım dün acısını çıkardım ve resimlerini de çektim:)Tarifler için Nihal'e teşekkür ederim:16:,küçük Nihal severek yer inş. bu gün:)
Bu gün menümüz bu şekilde
Kahvaltı:2 tane bebe bisküvisi,yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığı lor,1 çay kaçığı pekmez,seyreltmek içişn ıhlamur biraz,50 ml de biberonda ıhlamur (sabah yedirdim geldim)
Ara:cam rendede hazırlanmış armut püresi
Öğle:irmikli balkabağı püresi
İkindi:evde yaptığım muzlu muhallebi
Akşam:öğlenden kalan balkabağı püresi
Resimlerini de çektim hiç üşenmeden,hepsi benim eserim :1:
Bebe püskevitimiz
Eki Görüntüle 530665
Lor peynirimiz
Eki Görüntüle 530666
Evde yaptığım ekmek,1 tanesini belenderdan geçirdim Gülnihal için,bizde kahvaltıda afiyetle kocamla yedik baya güzel oldu:)
Eki Görüntüle 530667
Buda Gülnihal için çektiğim ekmek,çorbalar çok sıvı oluyor,içemiyor onun içine katar,kıvamlı olmasını sağlarsam inş. yer
Eki Görüntüle 530668
İrmikli balkabağı püremiz
Eki Görüntüle 530670
Muzlu evde yaptığım muhallebi
Eki Görüntüle 530669
O kadar çektim e bari armutu da ekleyelim darılmasın bize
Eki Görüntüle 530671
Ve son olarak Gülnihal ve anaannesi,ondan mutlusu yok artık sabah çektim çıkarken umrunda değil annesi gidiyor :1:
Eki Görüntüle 530664

seninde saatlerin güzelmiş ben sabah 9 akşam 6 olduğum için benim kızda gün içinde mama içiyo mecburen tabi hala 120 ccyi anca içiyo dr karşılıyo demekki ihtiyacını diyo ayyy bazen diyorum işten çıkıyım bazende diyorum e onun için çalışıyorum offfffffffffffffffff offfffffffffffff:43:

hoş geldin canım ben suna

Son düzenleme:
canım benimde grip olduğum zamanlarda ilaçsız atlatabilmemin tek yolu şu oluyo :) elma portakal limon yani evde meyva olarak ne varsa bol suylaq haşla haşladığın suya zencefil de at varsa sonra suyunu koy kocaman bi fincana içinede bal koy 3-4 fincan sonra kendime geliyorum ha bu arada bu karışım çok güzel terletiyo birazcıkta terlersen tabi ardından duşa girmek şart hemencecik kendine gelirsin umarım sendede işe yarar

özgecim bencede eşin açık açık konuşsun ama sende ol bence yanında gerekli yerlerde müdahale edebilirsin.

muhtemelen o yüzden reddediyordur bu knou çok önemli eğer yemiyorsa ve zorla yediriliyorsa bunu alışkanlık haline getirebilir tatlım bu konuyuda konuşun bence çok önemli

canım teşekkür ederim akşam eve gidince bunu yapıcam allahtan halsizliğim yok pek şu ana kadar olmadı yani ama sanırım yavaş yavaş oda olmaya başlıcak bir an önce önlem almalıyım çok saol :))

Aynn cnm,v açıksa yemek bile yemiyor,ama tvnin sesini kısıp onu arkası dönük oturtuyorum oyuncaklarınıda önüne döküyorum,biz iki kişi kafaı yeriz sessiz sessiz otur otur nerye kadar öyle bi çözüm buldum işte::)

gripmi olmuşsun esra geçmiş olsun

sunacım çok saol canım evet grip olmuşum maalesef şimdi eve gidip kendime karışıp yapıpiçicem sonrada bir güzel yatağıma yatıp dinlenicem :23::23:mesela yani hayali bile güzel ama eve gidip yemek yapıcam çınara mama hazırlıcam yemek bulaşıklarını kaldırdıktan sonra çınarın ertesi günü yiceklerini hazırlamam gerek yarın kına gecesi var bir akrabamızın onun için kıyafetler ütülenecek offf başınızı ağrıttım ben kaçıyorum içim daraldı yazarken bile :36::36:

Back