- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #70.321
............................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sunacım çok saol canım evet grip olmuşum maalesef şimdi eve gidip kendime karışıp yapıpiçicem sonrada bir güzel yatağıma yatıp dinlenicemmesela yani hayali bile güzel ama eve gidip yemek yapıcam çınara mama hazırlıcam yemek bulaşıklarını kaldırdıktan sonra çınarın ertesi günü yiceklerini hazırlamam gerek yarın kına gecesi var bir akrabamızın onun için kıyafetler ütülenecek offf başınızı ağrıttım ben kaçıyorum içim daraldı yazarken bile
![]()
ben evdeyim ama bizim doktorun söylediği bebek ne kadar emerse süt o kadar oluyormuş sütünün tam anlamıyla bitmemesi için sağmaya devam et
ya mesela adetim şu anda ve süt yok yani sağıyorum 10 cc adetle alakası var bence bu işin ya, bi ara 100 cc yi tamamlıyodum şu aralar adetime bi kaç gün kala başladı azalmaya sağınca gelmiyo ve hala öle milkplus aldım işe yaramadı 2 şişe, lactate içiyorum emziren anneler için işe yaramıyo rezene içtim olmadı eeeeee daha ne olsun
aysel horon bitmedimi daha muhallebi tarifim nirde kız ben istanbulda lazların düğününe gitmiştim 3 saat sadece horon teptiler la
suna aysel bunun da cevabını bir kaç kez yazdı cnm. ben özelden atayım rahat bırak ayseli horon tepiyor o.
ya mesela adetim şu anda ve süt yok yani sağıyorum 10 cc adetle alakası var bence bu işin ya, bi ara 100 cc yi tamamlıyodum şu aralar adetime bi kaç gün kala başladı azalmaya sağınca gelmiyo ve hala öle milkplus aldım işe yaramadı 2 şişe, lactate içiyorum emziren anneler için işe yaramıyo rezene içtim olmadı eeeeee daha ne olsun
yapmadığım şey kalmadı ama hep bir kere yaptım ve hepsini sanıım bi arada yaptımda işe yaramadı, şu an lactate die bi çay var sadece ecz. satılan günde 3 kere felan onu içiyorum ptesi başladım ama bi etkisini göremedim bitene kadar devam ediyim bari, şu vitamalt coşturdu geçen 2 şişe içtim acaba devammı etsem ama çok kilo yaparmış be oda, bide maya işe yarıyo dio millet onumu denesem necanım işte olduğunda düzenli sağ bence. 3 kere fln sağmaya çalış... bende 9-6 çalışıyordum, bebiş için bıraktım işi. o zaman 3 kere sağıyordum... ve bol bol su iç bence... ben çok su içiyorum... daha hiç mama kullanmadık biz.yani çok düzenli beslenmiyorum ama çok su içiyorum ben...
bir de dut kürü diye birşey vardı... internetten ona bak istersen canım. tarifte 5 ay sütü gelmemiş kadından süt getirdiği yazıyordu...
yapmadığım şey kalmadı ama hep bir kere yaptım ve hepsini sanıım bi arada yaptımda işe yaramadı, şu an lactate die bi çay var sadece ecz. satılan günde 3 kere felan onu içiyorum ptesi başladım ama bi etkisini göremedim bitene kadar devam ediyim bari, şu vitamalt coşturdu geçen 2 şişe içtim acaba devammı etsem ama çok kilo yaparmış be oda, bide maya işe yarıyo dio millet onumu denesem ne
İşte bende çok kızıyorum bırkmıyolar biz istediğimiz gibi büyütelimbizimkilerde yedirmeye çalışıyor ama ben izin vermıyorum.tek kayınvalidem olsa iyi daha onun kaynanasıda yanında onlar takmıyolar benı bende onlarla pek yalnız bırakmamaya çalışıyorum geçen bi banyoya gireyim dedim çocugun eli yüzü tereyağı kokuyo ne verdiniz dedim oyalansın dıye yağlı bazlama vermişler çocuğa bende söylene söylene sildim eliniz yüzünü yavruımun..bizi bize bırakmıyorlar ki sanıyolarki onlar çk şey biliyorlar tamam bilmem kaç tane çocuk büyütmüş olabilrsin ama sen büyüytmüşsün bu da benim çocugum bana bırakın yani...
Biz genelde Uras uyumadan tv açmıyoruz ya da ben başka odaya gidiyorum çünkü hemen bakamaya çaılışıyo...arkadaşlar bişey sorucam size benim kızım derin televizyon hastası öyle dikkatli bakıyo ki anlatamam hiç istemiyorum izletmek genelde uyuduğunda açlıyoruz siz de durumlar nasıl:18::18::18::18::18:
canım benimde grip olduğum zamanlarda ilaçsız atlatabilmemin tek yolu şu oluyo :) elma portakal limon yani evde meyva olarak ne varsa bol suylaq haşla haşladığın suya zencefil de at varsa sonra suyunu koy kocaman bi fincana içinede bal koy 3-4 fincan sonra kendime geliyorum ha bu arada bu karışım çok güzel terletiyo birazcıkta terlersen tabi ardından duşa girmek şart hemencecik kendine gelirsin umarım sendede işe yarar
özgecim bencede eşin açık açık konuşsun ama sende ol bence yanında gerekli yerlerde müdahale edebilirsin.
muhtemelen o yüzden reddediyordur bu knou çok önemli eğer yemiyorsa ve zorla yediriliyorsa bunu alışkanlık haline getirebilir tatlım bu konuyuda konuşun bence çok önemli
İşte bende çok kızıyorum bırkmıyolar biz istediğimiz gibi büyütelim((
Biraz önce Uras'ı almaya gitti konuşucaktı bakalım eve gidince öğrenicem bende...O kadar söylüyorum canım yemiyosa sakın zorlama diye ama yok bende tesadüf bugün yedirirken aradım öyle öğrendim yemiyo ama zorla yadiriyorum dedi sakın zormalama dedim tekrar ama![]()
selçuk sürünmeye başladıından beri hep bilgisayarın kasasına gidiyo mavi ışık dikkatini çekiyo..yastıkla kapadm şimdi gelmiş yan tarafını dövüp duruyo..nedir bunlrdaki bu kablo merakı yaa.
ha bide mouse a deli oluyo onun nasıl peşinden gidiyo yuvarlak hatlı olduu içinde o tutuyo bu elinden kayıyo böylece baya sürünüyo..zaty onn sevdasına sürünmeyi öğrendi ya..bilgisayarla ilgili bişi olcak bu çock
Çok canım sıkkın galiba kayınvalidem benim söylediklerim dışında bişeyler yedirmiş urasa üstüne dökmüş kirlilerine baktım benim yaptığım sebze püresi değil ekmekli falan böyle hatta pul bibere benzer bişey daha vardı....Bide yanında tv izledikleri çıktı ortaya ben ne diyim yaaa akşamdan beri uykum kaçtı sinirden![]()
arkadaşlar bişey sorucam size benim kızım derin televizyon hastası öyle dikkatli bakıyo ki anlatamam hiç istemiyorum izletmek genelde uyuduğunda açlıyoruz siz de durumlar nasıl:18::18::18::18::18:
ya akşam benim eşimde açıyo televizyonu bende bazen çok bunalıyorum ne yalan söyleyeyimbiraz otursun diye çünkü çok kucakçı benim kızım yalnızm bide burda eşimle dönüşümlü bakıyoruz sabah 8 deçıkıyorum evden 1130 da eşimle kızım geliyolar beni almaya eşim bizi bırakıyo ordan okula geçiyo
7-24 sadece ben bakıyorum oğluma, başka hiçbir şeyle ilgilenmiyorum. zaten yardımcı olabilecek kimsemiz de yok burada, çoğu akşam babamız gelmeden uyumuş olduğundan onun da pek bakabildiği yok yani. şu an hayatımın merkezinde sadece o var. ne kadar zorlasa, bunaltsa da asla izletmiyorum. şarkılar söylüyoruz,oyunlar oynuyoruz, bazen başım şişiyor çığlıklarından ama o mutlu oluyor diye başlıyorum ben de çığlık atmaya. o gece uykusuna yattığında pilim bitmiş oluyor. ama anne olmak böyle bir şey sanırım, her sabah yenilenmiş olarak müthiş bir enerjiyle uyanıyorum. oysa ki hiçbir gece deliksiz bir uyku da uyuduğum yok:)
liva yoğurt yedi sonunda nasıl mutlu oldum anlatamam yapmam gereken azıcık pekmez katmakmış:)