- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.261
Ne Polat Alemdara bağlıyon kız (geçen eşim izlerken tamda bu sahneye denk geldm)
Yeğeeeenn mesele yalnış anlamak değil,asıl mesele seni bi şekilde anlamak
Sen Polata bağlarsında ben Ramiz dayıya bağlamam mııı
canım kar pantolonu kanz da vardı geçen sene görmüştüm ben...Kızlar bende astronot tulum almıcam,sureklı dısarıda olmıcaz cunku..bı mont alırım,bıde arkadasın burda bahsettıgı kar pantolonu tabı onu nerde bulurum bılmıyorum..yeter bıze
Bende sabahları veriyorum bi kaç gündür en azından pekmezi yiyiyoNazarkızlar bn pekmezi sebze püresini yedikten sonra kaşıkla veriyorm..hani c vitaminiyle fln demir emili fazla oluyomuş ya..bunun içindede her vitamin var valla..
Uras da çamaşır mak. ışıklarına takmış durumda:))))selçuk sürünmeye başladıından beri hep bilgisayarın kasasına gidiyo mavi ışık dikkatini çekiyo..yastıkla kapadm şimdi gelmiş yan tarafını dövüp duruyo..nedir bunlrdaki bu kablo merakı yaa.
ha bide mouse a deli oluyo onun nasıl peşinden gidiyo yuvarlak hatlı olduu içinde o tutuyo bu elinden kayıyo böylece baya sürünüyo..zaty onn sevdasına sürünmeyi öğrendi ya..bilgisayarla ilgili bişi olcak bu çock
hep hasta olan bebekler için bir formül söylüyosunuz şimdi hasta bir anne için antibiyotiksiz iyileşmenin bir yolunu söyleyin kızlar ne olur ya sabahtan beri ıhlamur içmekten lavobadan çıkamaz oldum ama ne olur başka bir yol bilen varmı
hep hasta olan bebekler için bir formül söylüyosunuz şimdi hasta bir anne için antibiyotiksiz iyileşmenin bir yolunu söyleyin kızlar ne olur ya sabahtan beri ıhlamur içmekten lavobadan çıkamaz oldum ama ne olur başka bir yol bilen varmı
Sen ve olay çıkarmak,fıkra gibi hihihisenin bağlantını yerim şekeriimmmDD hastalar sürekli olay cıkarıo bende burda olay cıkarmaya çalştım ama
sana daha fazla ters olmam imkansız bebeimmm nasl terso yapılabilirki sana şekelpelemmmm
geçmiş olsun canım ya. bilseydim yanına uğrar bişeyler getirirdim. şirinyerdeydim eve az önce geldim.
soğan kürü var aklımda kalan tadını pek bilmiyorum uygulamadım hiç ama yapanlar gayet memnun
Çok canım sıkkın galiba kayınvalidem benim söylediklerim dışında bişeyler yedirmiş urasa üstüne dökmüş kirlilerine baktım benim yaptığım sebze püresi değil ekmekli falan böyle hatta pul bibere benzer bişey daha vardı....Bide yanında tv izledikleri çıktı ortaya ben ne diyim yaaa akşamdan beri uykum kaçtı sinirden
Sakin ol diycem ama bi faydası olmaycak biliyorm canım,Allah akıl fikir versin ne diyim eğer pul biberse
canım kar pantolonu kanz da vardı geçen sene görmüştüm ben...
Bende sabahları veriyorum bi kaç gündür en azından pekmezi yiyiyoNazar
Uras da çamaşır mak. ışıklarına takmış durumda:))))
Canım çok geçmiş olsun neyin var aklımada hiç bi yol gelmiyo şimdi inş.çabuk iyileşirsin...
geçmiş olsun canım ya. bilseydim yanına uğrar bişeyler getirirdim. şirinyerdeydim eve az önce geldim.
soğan kürü var aklımda kalan tadını pek bilmiyorum uygulamadım hiç ama yapanlar gayet memnun
esra cım elma kabuklarını doğra ve çayını yap onların, demleyip iç..boğazın acıyorsa, öksürük varsa pekmezi biraz ısıtarak iç..bu arada bol c vitamini al..mesela rengi farketmez biber ye, salata ye bol bol..uykunu almaya çalış,sık duş al..ben ilaç kullanmayı hiç sevmem.üniversitede tezimi antibiyotikler üzerine hazırlamıştım..mecbur kalmadıkça kullanmıyorum..bunları yapıyorum canım ben..geçmiş olsun tatlım..
Çok canım sıkkın galiba kayınvalidem benim söylediklerim dışında bişeyler yedirmiş urasa üstüne dökmüş kirlilerine baktım benim yaptığım sebze püresi değil ekmekli falan böyle hatta pul bibere benzer bişey daha vardı....Bide yanında tv izledikleri çıktı ortaya ben ne diyim yaaa akşamdan beri uykum kaçtı sinirden
Sen ve olay çıkarmak,fıkra gibi hihihien son burda kim olay çıkardı ne oldu biliyon demiii,boş muhabbet yapayalım şimdi anladın sen onu hihihihih
Esracm çok geçmiş olsun,ekmek tarifim yok kii,söke ekmek karışımından yaptım :)
He bide şu ''şirinyeri''ben te geçengünden beri ''şirine'' diye anlıyorum ya,bide geçen bi arkadaş yazmıştı unuttum şimdi kız ''havlayan kumbaramız''var yazmış ben ''havlayan kaplumba''anladım,diyorum kendi kendime diyorum vay arkadaş hadi bebiklerin hayal dünyasını ksıtlamayalım tamam da havlayan da kaplumba olmaz kiii
Canım kaç kere söyledik konuştuk hatta ben nerdeyse hergün anne sakın benim getirdiklerim dışında bişey verme diyorum tmm diyo ama anlaşılan beni geçiştiriyoçok teşekkür ederim özgecim günümüzün rahatsızlığı malum hava değişimi benide vurdu sanırım grip oldum
saol canım benim çok teşekkür ederim uğrasaydın keşke bir çayımı içerdin :)) akşam olsada bende gitsem evime ne güzel olur...
aynen canım bende hiç sevmiyorum ilaç kullanmasını üstelik akşamdan akşamada olsa çınarı emziriyorum o yüzden hele antibiyotik almak istemiyorum hiç savaşıyorum vücudumdaki virüslerle umarım senin bu söylediklerini yapınca akşam kazanan ben olurum :2::2:
özge sinirlenme canım umarım kayınvaliden laftan anlayan biridir sakin sakin anlatırsın onun için daha erken olduğunu bence önce emin ol ama belki sadece domates filan vermiştir yada kırmızı leke yapacak başka bişey hergün annem baktığı için çınara şükrediyorum zaten en azından dinliyor beni off zor bir durum
aysel saol canım bu arada benzetmelerine hasta kaldım
selam kızlar
bende 2012 annesiyim, çalışan varmı aranızda sütünüz nasıl nasıl sağıyosunuz azalma varmı
senin bu benzetmelre hastayım Aysel. (ben Filiz bu arada) bazen bende de oluyor böyle sağır duymaz yakıştırır misali :))Esracm çok geçmiş olsun,ekmek tarifim yok kii,söke ekmek karışımından yaptım :)
He bide şu ''şirinyeri''ben te geçengünden beri ''şirine'' diye anlıyorum ya,bide geçen bi arkadaş yazmıştı unuttum şimdi kız ''havlayan kumbaramız''var yazmış ben ''havlayan kaplumba''anladım,diyorum kendi kendime diyorum vay arkadaş hadi bebiklerin hayal dünyasını ksıtlamayalım tamam da havlayan da kaplumba olmaz kiii
[
senin bu benzetmelre hastayım Aysel. (ben Filiz bu arada) bazen bende de oluyor böyle sağır duymaz yakıştırır misali :))
üzücü bir duurm canım. bana kalırsa daha fazla kendini yiyip bitirmeden kayınvalidenle konuş. aynı şeylere devam ederse eşin konuşsun oğlu olduğu için belki daha etkileyici olur.
Bu akşam Uras'ı almaya gittiğinde konuşucak ben kaç kere söyledim demekki hiç sallamıyo beni...Ben bişey diyince Uras'a ne diyo oğlum senin bu annen diyo
Canım kaç kere söyledik konuştuk hatta ben nerdeyse hergün anne sakın benim getirdiklerim dışında bişey verme diyorum tmm diyo ama anlaşılan beni geçiştiriyoBenim yaptığım pürede bakbabağı ve irmikti yani öyle ekmekli falan bişey değildi kırmızı hiç bişeyde yoktu içinde Sen çok şanslısın annen bakıyo...
Ben çalışıyorum bi azalma olmadı iş yerinde sağıyorum canım...
Bu akşam Uras'ı almaya gittiğinde konuşucak ben kaç kere söyledim demekki hiç sallamıyo beni...Ben bişey diyince Uras'a ne diyo oğlum senin bu annen diyo
bence al çamaşırı kendin sor..ben böyle bi yemek yapmadım bu nedir söylermisiniz de..ne diyo oğlum bu annen diincede anneni bilmem ama babaannen saçmalıyo biraz oğlum dersin..yetti artık bu kaynanalardan çekilen..
Ben söylersem iyice karışır daha kötü olur tutuyorum kendimibence al çamaşırı kendin sor..ben böyle bi yemek yapmadım bu nedir söylermisiniz de..ne diyo oğlum bu annen diincede anneni bilmem ama babaannen saçmalıyo biraz oğlum dersin..yetti artık bu kaynanalardan çekilen..
peki kaç kere sağıyosun ve kaç cc çıkıyo her sağımından
geçmiş olsn esracım..valla bilsem keşke ıhlamurdan başka bişi bilmiyorm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?