- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.221
Önceki gün hiç bişey yapamamıştım dün acısını çıkardım ve resimlerini de çektim:)Tarifler için Nihal'e teşekkür ederim,küçük Nihal severek yer inş. bu gün:)
Bu gün menümüz bu şekilde
Kahvaltı:2 tane bebe bisküvisi,yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığı lor,1 çay kaçığı pekmez,seyreltmek içişn ıhlamur biraz,50 ml de biberonda ıhlamur (sabah yedirdim geldim)
Ara:cam rendede hazırlanmış armut püresi
Öğle:irmikli balkabağı püresi
İkindi:evde yaptığım muzlu muhallebi
Akşam:öğlenden kalan balkabağı püresi
Resimlerini de çektim hiç üşenmeden,hepsi benim eserim
Bebe püskevitimiz ]
günaydınnnn kızlarrr,, gamzenin dediği kitabı dün aldım..akşam 50 sayfa kadar okuyabildim..ve ne kadar çok hatalar yaptığımı anladım yedirme konusunda..bu kitabı çok daha önce okuyor olmayı isterdim( kitabı bitirdiğimde tam olarak bir yarar sağlıyacağının umudu içerisindeyim..herkesinde okumasını şiddetle tavsiye ederim..B]
benim oğlan popçu olucak galiba:)müzik kanalını açtıgımda her şarkıyı dinlemez kendine özel şarkıları var tarkan hadise serdar ortaç gibi onlar çıkınca tamam hiçbirşeyi gözü görmüyo bide sallanıyo artık şarkılar çıkınca oynuyo resmen
bu nasıl bir acı çıkartmaktır Aysel valla anasını ağlatmışsın :)) çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık. ben de dün ancak bisküvi yapabildim. biz de hafta sonu kahvaltıya başlayacağız. o zamana kadar lorumu da yapmam lazım. ıhlamuru bizim doktorumuz da tavsiye etti.
:))) ayselim hamaratım bnm bile yiyesm geldi bunları..dünkü azarlamamdan sonra aklın başına gelmş otrp çlşmışın büyükşehr belediyesi gbi..aferin gözüme girdn..
ellerine sağlık hayatım çok gzl hazrlamışn ziyafet var bugün güloya..annenin ellernden öperm
Büyük şehir çalışıyor
Evet cnm kendime geldim yaptım,bundan sonra da paylaşıcam yeni denediklerimi geçen yazdım ama kimse sallamadı,paylaşın kardeşimmm bizde faydalanalım,ne yapıyonuz hiç bişi yedirmiyonuz mu yaa
bn paketlern üstünde yazanları yapsam kocam iflas eder..adamcaaz gecelere kdr çalışıyo 1 saat sonra dökemem yaptıım şeyleri... .:)))
kızlar bebeklerinize kefir içiriyormusunuz bazı dr lar öneriyormuş ilk defa duydum ben
Önceki gün hiç bişey yapamamıştım dün acısını çıkardım ve resimlerini de çektim:)Tarifler için Nihal'e teşekkür ederim,küçük Nihal severek yer inş. bu gün:)
Bu gün menümüz bu şekilde
Kahvaltı:2 tane bebe bisküvisi,yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığı lor,1 çay kaçığı pekmez,seyreltmek içişn ıhlamur biraz,50 ml de biberonda ıhlamur (sabah yedirdim geldim)
Ara:cam rendede hazırlanmış armut püresi
Öğle:irmikli balkabağı püresi
İkindi:evde yaptığım muzlu muhallebi
Akşam:öğlenden kalan balkabağı püresi
Resimlerini de çektim hiç üşenmeden,hepsi benim eserim
Bebe püskevitimiz
Eki Görüntüle 530665
Lor peynirimiz
Eki Görüntüle 530666
Evde yaptığım ekmek,1 tanesini belenderdan geçirdim Gülnihal için,bizde kahvaltıda afiyetle kocamla yedik baya güzel oldu:)
Eki Görüntüle 530667
Buda Gülnihal için çektiğim ekmek,çorbalar çok sıvı oluyor,içemiyor onun içine katar,kıvamlı olmasını sağlarsam inş. yer
Eki Görüntüle 530668
İrmikli balkabağı püremiz
Eki Görüntüle 530670
Muzlu evde yaptığım muhallebi
Eki Görüntüle 530669
O kadar çektim e bari armutu da ekleyelim darılmasın bize
Eki Görüntüle 530671
Ve son olarak Gülnihal ve anaannesi,ondan mutlusu yok artık sabah çektim çıkarken umrunda değil annesi gidiyor
Eki Görüntüle 530664
kızlar astronot tulum almak isteyenler vardı. unnado da iplay in astronot tulumları var.
Ben düşündüm de bizimkiler için sanki pek uygun değil gibi geldi canım ya astronot tulum. Şöyle normal bir mont daha mı iyi olur acaba? Astronot ilk 6 ay daha kullanışlı gibi geldi.Ama kararsızım henüz
Ben düşündüm de bizimkiler için sanki pek uygun değil gibi geldi canım ya astronot tulum. Şöyle normal bir mont daha mı iyi olur acaba? Astronot ilk 6 ay daha kullanışlı gibi geldi.Ama kararsızım henüz
tamam ziyan olmasın da bebeğin sağlığı söz konusu Bernacığım. Saati geçmiş devam sütü tarihi geçmiş inek sütünden farksız aman dikkat et.
Ben de duydum ama doktorumuz söylemedi. ben henüz denemedim. Verir miyim bilmiyorum bir araştırma yapmam lazım:)
evet bende öyle düşünüyorum o yüzden bitane mont aldım, acelecimi davrandım diye acaba sizinle paylaşmak istiyorum sanki iyi korumaz soğuktan ama çok hoşuma gitti alırken bide bücürük kapatıyodu yarı fiyatına aldım indirimi görünce dayanamadımzaten kışın biyere çıkacağımızda yok ya
evet bende öyle düşünüyorum o yüzden bitane mont aldım, acelecimi davrandım diye acaba sizinle paylaşmak istiyorum sanki iyi korumaz soğuktan ama çok hoşuma gitti alırken bide bücürük kapatıyodu yarı fiyatına aldım indirimi görünce dayanamadımzaten kışın biyere çıkacağımızda yok ya
ayselcim yaptıklarının tarifinide yazarmısın ya ben kaçırmışım sanırım bende yapayım oğluma çok kıskandım şu an seni
bizimde kahvaltımız yumurtanın sarısı, lor peyniri, kaşığın az ucunda tereyağı, bisküvi ıhlamurla karıştırıyorum.önceden pekmezde katıyordum peynirin vitaminini alıormuş artık ayrı veriyorum pekmezi aklıma geldikçe.
arada meyve en çok armutu seviyor.
öğlen yoğurt içine çok az ceviz katıyoruz.
Bugün kabak,patates,havuç ve biraz nane kattım çorba gibi oldu onu yiyecek.
Ama yavrum çok iştahsız iki gündür.gözleri sulanıyor burnu akııyor. huzursuz içli içli ağlıyor.ishalde olmuştu geçti ama
galiba dişleri çıkacak. c.tesi zaten 7.ay kontrolü var. kan tahlilide yapılacak kansızlık varmı diye bakılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?