- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.721
kızlar bu arda ben de cumartesi akşamı kızgın yağla serçe parmağımı yaktım. Arda'nın hastalığından kendime hiç bakamaz oldum. parmağım su toplamıştı ve şuan kabukları soyulmaya başladı ve çok canım yanıyor. ne yapmak gerek?
Bencede buluşalım canım. Bu arada emreyle konuşurken hatırladım ben tanıştığımızı. Siz otururken biz gelmiştik o zman tanışmıştııık :) ankaraya geldiğinizde tazeleyelim hemde minnoşlarımız da tanışsın :)Belki de karşılaşmışızdır ama hatırlamıyoruzdur. Gercekten eşimde çok şaşırdı şimdi zaten topuktan arkadaşlarımın olmasında şaşırmıştı şimdi daha da şaşırdı:) Ankara ya gelince buluşalım o zaman madem eşler arkadaş bizde buradan arkadaşız iyi olur. Ayça ile nerden akrabalık
Gamzem tetikteyim 7000de burda olcam inşallah :))7000'i görelim demiştim ama kısmet bugüne değilmiş demek ki :)
Bencede buluşalım canım. Bu arada emreyle konuşurken hatırladım ben tanıştığımızı. Siz otururken biz gelmiştik o zman tanışmıştııık :) ankaraya geldiğinizde tazeleyelim hemde minnoşlarımız da tanışsın :)
Ayçanın kayınvalidesi ile hemşehryiz bakma akraba diyip Ayçayı kızdırıyorum :) hemşehrimi savuncam tabisi kaynanası diye sölemiyorum melektir hemşerim :))
Gamzem tetikteyim 7000de burda olcam inşallah :))
UYUSMUSUN MELİKE:))şeytan da bi melektir diim ben..senin kaynanada azrail:))
Yoook dünya bi trafa seninki bi tarafa ben çok seviorum :))))
Kaynanayı naapmalı kaynar kazana atmalı??
Yada bize yaranmak Zorfelsefem şu: sevgili kaynanacığım oğlunu 9 ay taşıdım baktın büyüttün bu yaşa getirdin çok sağol, gerisini ben hallederim :)))
canım yanaık olur olmaz lavanta yağı uygula eğer evde yoksa tahinin üzerinde biriken yağdan sür su toplamadan hemen iyileşir.birde yanık bölgeyi kaplıycak şekilde patatesi yıka ince rende ile rendele üzerini sar 12 saat bekle 1.veya2. uygulamada düzeldiğini görürsün su filan toplamaz o zaman geçmiş olsun
canım medikasol diye bir krem var yanıklara, yaralara çok iyi geliyor. annemin kolu yanıp sulanmıştı sonrada o su patladı kötü bi hal almıştı o kremle düzeldi, onu kullan istersen ama orada bulabilirmisin ki?
Aynen Miray da öleçok huy değiştirdi canıma okuyo. Bende dişten diye düşünüyorum. Hayırlısıyla hepsi bi çıkıpta kurtulsa çocuklar
Oy kuzuma benim yaa.. İnşallah çok canı yanmıyodur da hemen çıkarır pıt diye dişini kuzum benimmm(null)
Oy kuzuma benim yaa.. İnşallah çok canı yanmıyodur da hemen çıkarır pıt diye dişini kuzum benimmm
Bu ne biçim tel programı yav alıntı yapamıorum
Bencede buluşalım canım. Bu arada emreyle konuşurken hatırladım ben tanıştığımızı. Siz otururken biz gelmiştik o zman tanışmıştııık :) ankaraya geldiğinizde tazeleyelim hemde minnoşlarımız da tanışsın :)
Ayçanın kayınvalidesi ile hemşehryiz bakma akraba diyip Ayçayı kızdırıyorum :) hemşehrimi savuncam tabisi kaynanası diye sölemiyorum melektir hemşerim :))
Gamzem tetikteyim 7000de burda olcam inşallah :))
Uyudu da üşendim bilg açmaya :))) işten geldim ütü yaptım kızı uyutup.. Ayağa kalkcak halim kalmadııımiray uyumadı mı daha telden giriyon
Tanıştık hemde ay çok garip ya nasıl tesadüf gerçi ankrada o dönem hep birbirini tanır. Ben hatırlıyamadım ama ya. Eşimin arkadas çevresi çoktu Cafe de her gün bir arkadaşı ile tanışıyordum:) eşim şimdi geldi, hatırlattı bana Cem neşe ,Gökhan Derya falan oturuyorsunuz genelde değil mi? :) eşimin selamı var inş gelince görüşelim
ya, biz buralarda çok uzak kaldık ama ya. buluşmalar, partiler, herkes tanıştı biz yabancı olduk topikte. ama biz de topikten arkadaş değil miyiz(
sen nerde oturuyosun..buluşmalara katılabilirsin sende..
istanbul'da evim var ama 1,5 yıllığına Bakü'ye taşındım.ücretsiz izindeyim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?