2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım medikasol diye bir krem var yanıklara, yaralara çok iyi geliyor. annemin kolu yanıp sulanmıştı sonrada o su patladı kötü bi hal almıştı o kremle düzeldi, onu kullan istersen ama orada bulabilirmisin ki?

Bencede buluşalım canım. Bu arada emreyle konuşurken hatırladım ben tanıştığımızı. Siz otururken biz gelmiştik o zman tanışmıştııık :) ankaraya geldiğinizde tazeleyelim hemde minnoşlarımız da tanışsın :)
Ayçanın kayınvalidesi ile hemşehryiz bakma akraba diyip Ayçayı kızdırıyorum :) hemşehrimi savuncam tabisi kaynanası diye sölemiyorum melektir hemşerim :))
7000'i görelim demiştim ama kısmet bugüne değilmiş demek ki :)
Gamzem tetikteyim 7000de burda olcam inşallah :))

UYUSMUSUN MELİKE:))şeytan da bi melektir diim ben..senin kaynanada azrail:))

UYUSMUSUN MELİKE:))şeytan da bi melektir diim ben..senin kaynanada azrail:))

Yoook dünya bi trafa seninki bi tarafa ben çok seviorum :))))
Kaynanayı naapmalı kaynar kazana atmalı??
Yada bize yaranmak Zor felsefem şu: sevgili kaynanacığım oğlunu 9 ay taşıdım baktın büyüttün bu yaşa getirdin çok sağol, gerisini ben hallederim :)))

ehe ehe sevdim bunu:) ama bende kaynanayım ve gördüğün gibi 9 ay taşımak yetmiyo..podo çok değişti bu bikaç gündür ya..eski velet gitti yerine garip bi yaratık geldi..yemiyo uyumuyyo sürekli bağırıyo..felaket yaa..üst dişleri çıkıcak ağzının içini görmen lazım içim acıdı vallahi..kızarmış şişmiş..alttakiler kolay çıktı ama bunlar zorlicak sanırım..

canım çok saol da yandı da su bile topladı geç kaldım

canım medikasol diye bir krem var yanıklara, yaralara çok iyi geliyor. annemin kolu yanıp sulanmıştı sonrada o su patladı kötü bi hal almıştı o kremle düzeldi, onu kullan istersen ama orada bulabilirmisin ki?

yarın bir bakayım canım inşallah bulurum. çok teşekkür ederim.

Aynen Miray da öle çok huy değiştirdi canıma okuyo. Bende dişten diye düşünüyorum. Hayırlısıyla hepsi bi çıkıpta kurtulsa çocuklar

Aynen Miray da öle çok huy değiştirdi canıma okuyo. Bende dişten diye düşünüyorum. Hayırlısıyla hepsi bi çıkıpta kurtulsa çocuklar

gece mesela uyanmazdı benim oğlum..bağırırdı giderdim memeyi verirdim yada su içer arkasını döner uyurdu..şimdi nezaman gitsem uyanık..gülüyo bide beni görünce..buakşam ibufen verdim bi ölçek..ağrısını alır umarım..eminim çok acıyodur..biberon bile sürmüyo ağzına..bende bardak gibi kullanıyorum biberonu..dökülüyo biraz ama naapim..bugün 2 parti çamaşırını yıkadım..bi renklilerini bi beyazlarını..git bak 1 makinalık daha çıkarttı..imanım gevredi çamaşır yıkamaktan

Oy kuzuma benim yaa.. İnşallah çok canı yanmıyodur da hemen çıkarır pıt diye dişini kuzum benimmm

ammann analık zor iş bee..dertsiz başa dert..sıkıntım yok canım sıkılıyo rahat batıyo diyosan yap bi çocuk gör ebenin köyünü..pek bi yapışığız buara..sarmaş dolaşız hep..demekki çok acıyo..

Tanıştık hemde ay çok garip ya nasıl tesadüf gerçi ankrada o dönem hep birbirini tanır. Ben hatırlıyamadım ama ya. Eşimin arkadas çevresi çoktu Cafe de her gün bir arkadaşı ile tanışıyordum:) eşim şimdi geldi, hatırlattı bana Cem neşe ,Gökhan Derya falan oturuyorsunuz genelde değil mi? :) eşimin selamı var inş gelince görüşelim

miray uyumadı mı daha telden giriyon
Uyudu da üşendim bilg açmaya :))) işten geldim ütü yaptım kızı uyutup.. Ayağa kalkcak halim kalmadııı

Sende çok selam sölee.
Cem neşe ile oturuyodukk ama daha çok gökhanlarla :) orda dediğin gibi çok arkadaşları oluyodu ama ben de çoğunu hatırlamıyorum sadece sık görüştükleri aklımda işte. Herkeste evlendi artık eskisi gibi görüşülmüyo bahçeliye en son ne zaman gittim unuttum :S

ya, biz buralarda çok uzak kaldık ama ya. buluşmalar, partiler, herkes tanıştı biz yabancı olduk topikte. ama biz de topikten arkadaş değil miyiz(

mothercare uk sitesinden sipariş versek kargo nekadar pahalı yaaa..33 chf..100 lira kargo bedeli..üüff..çokta güzel şeyler var yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…