- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #69.661
aysel keçi boynuzu pekmezimi köyden gelen üzüm pekmezi kıvamlı olmazda
Dut pekmezi cnm,dutu toplayıp kocaman kazanlarda pişiriyorlar hatırladığım o benim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim annemler yapıyolar pekmezi daha kahvaltıya başlamadık ama pekmez 1 çay kaşığı veriyorum hergün
valla kemalde aynı hele altını değiştirmek savaşmak demek terin içinde kalıyorum valla dönmeyi öğrenmişya hiç durmuyor bide emeklese naparım acaba çevik kuvvetten yardım alırım heralde
aynen ya çok deişti selçukda..durdumu duruo 2 saat kendi ama bi başladımı mızırdanmaya hele bezini deişirkn hç durmuyo..hiperaktf çocklar gbi oldu..özlüom eski selçükümü ya..akşm 8 de yatsa bidaaa kalkmazdı..şimdi gece uyanmıyo ama 8 de uyudumu bidaa9 da kalkıo..11de yatıyo
Bende yumurtayı tek yedirdm ama pek sevmedi,karışımı sevdi ama,hepsi farklı işte:)
Bizimki keçiboynuzu pekmezi ama su gibi...
sabah:devam sütü
kahvaltı:1 yumurta,pınar beyaz peynir,bebe bisküvisi,8 tahıllı mama,recel veya pekmez veya tuzlu yicekse zeytin ezmesi,devam sütü
öğlen:sebze çorbası+yoğurt (kabak,pırasa,ıspanak,domates,havuç,patates,maydanoz,pirinç,erişte,tereyağ)
ara: 1/3 kinder süt dilimi
akşam üstü:danino 2 küp peynir
akşam: devam sütü,kaşık maması,1 küp peynir
arada gezmeğe gittiysek kısır,makarna salatası,patates salatası,pasta:)))))
Berna bizim ki de köyden geliyor ama su gibi değil valla kıvamlı marketten aldığımda su gibi ama onu kullanmıyorm köyden geleni kullanıyorum
Eki Görüntüle 527241 ......................
kızlar bu arda ben de cumartesi akşamı kızgın yağla serçe parmağımı yaktım. Arda'nın hastalığından kendime hiç bakamaz oldum. parmağım su toplamıştı ve şuan kabukları soyulmaya başladı ve çok canım yanıyor. ne yapmak gerek?
cnm geçmiş olsn çok kötü olr gerçktn bilirm..bunun için ya hametan sür varsa evde pişik için kullandıımız onu buzlukta brz sout sonra souk souk sür..yada soan rendele suyuna batır parmağını acın geçene kdr
canım yanaık olur olmaz lavanta yağı uygula eğer evde yoksa tahinin üzerinde biriken yağdan sür su toplamadan hemen iyileşir.birde yanık bölgeyi kaplıycak şekilde patatesi yıka ince rende ile rendele üzerini sar 12 saat bekle 1.veya2. uygulamada düzeldiğini görürsün su filan toplamaz o zaman geçmiş olsunkızlar bu arda ben de cumartesi akşamı kızgın yağla serçe parmağımı yaktım. Arda'nın hastalığından kendime hiç bakamaz oldum. parmağım su toplamıştı ve şuan kabukları soyulmaya başladı ve çok canım yanıyor. ne yapmak gerek?
ülkerede güvenmiyceksek keşke çikolatayıda atmasaydın fatmaBana ulker hero babyden paket gelmıstı gecenlerde,paketten cıkolata,sutlu pırınclı kasık maması cıkmıstı,cıkolatayı yıyeyım dedım,kakaolu kırmızı pakette bı cıkolata ıcını actım ama bembeyaz olmus cıkolata,len dedım bu beyaz cıkolata falanmı acaba yok yaa bıldıgn bozulmus,dısı bembeyaz olmus,attım onu...
Bgnde mamayı acım dedım,mamanın tozundada sıyah sıyah bısıler vardı,hareketsız ama cok fazla varlar,bende arayıp sıkayet ettım,bakalım numunelrı ıncelemek ıcın alacaklarmıs,gelsın alsınlar...