- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.501
kızlar bebeğim 51 günlük ve 1 haftadır sarı-kötü kokulu-sümüğümsü kaka yapıyordu dün daha fazla oldu.jöle şeklindeydi uzayıp giden bir şekilde.çok moralim bozuk.kaka tahlili yapıldı.amip kisti çıktı.yani yumurtası.dr ilaç vermeyelim takip edelim dedi.yeşil ve kanlıysa hemen getirin dedi.eve geldik.sümüğümsü kısmı baya fazla olan ve az bir kanlı(o da sümüğümsü) bir kaka daha yaptı.ishal değil tam olarak-ateşi yok*kusmuyor da.kızlar moralim çok bozuk bu durumu yaşayan var mı?hangi ilacı verdi dr unuz?
kızlar bebeğim 51 günlük ve 1 haftadır sarı-kötü kokulu-sümüğümsü kaka yapıyordu dün daha fazla oldu.jöle şeklindeydi uzayıp giden bir şekilde.çok moralim bozuk.kaka tahlili yapıldı.amip kisti çıktı.yani yumurtası.dr ilaç vermeyelim takip edelim dedi.yeşil ve kanlıysa hemen getirin dedi.eve geldik.sümüğümsü kısmı baya fazla olan ve az bir kanlı(o da sümüğümsü) bir kaka daha yaptı.ishal değil tam olarak-ateşi yok*kusmuyor da.kızlar moralim çok bozuk bu durumu yaşayan var mı?hangi ilacı verdi dr unuz?
kızlar bir şey soracağım oğlum uykuya çok zor geçiyor dakikalarca sallıyorum ama uyumuyor ağlıyor bağıra bağıra gözlerini oyuyor kaşımaktan ama uyumuyor. deli oluyorum anlatamam.
sizinkilerde böyle mi?
umarım buna cevap verirsiniz.
merhaba kızlar bu gün fatmacımla buluştum .hemşom çok cana yakın, iyi yürekli çok sevdim arkadaşımı.kızıma birsürü hediye almış çok teşekkür ederiz teyzesi.
bunlarda buluşmadan fotolar
saç kurutma makinesi davlumbaz elektrikli süpürge oyuncaklar vs vs işe yaramıyor. çünkü kendi çığlıklarından duymuyorcanım istersen saç kurutma makinasını aç bir de öyle dene uykuya geçtikten sonra duruma göre kapatırsın
oy benim bitanem, maşallah kuzuma hiç yadırgamazmış da insan canlısıymış :)))
aynen bize de oluyor, uykuya dalma sorunu wari halbuki uykusuzluktan bayılıyor.. ben diş sancısı çektiği için olduğunu sanıyorum cnm, belki seninki de aynı durumdur..kızlar bir şey soracağım oğlum uykuya çok zor geçiyor dakikalarca sallıyorum ama uyumuyor ağlıyor bağıra bağıra gözlerini oyuyor kaşımaktan ama uyumuyor. deli oluyorum anlatamam.
sizinkilerde böyle mi?
kızlar bir şey soracağım oğlum uykuya çok zor geçiyor dakikalarca sallıyorum ama uyumuyor ağlıyor bağıra bağıra gözlerini oyuyor kaşımaktan ama uyumuyor. deli oluyorum anlatamam.
sizinkilerde böyle mi?
sizinkilerde böyle mi?
Öncelikle geçmiş olsun.Amip çıktıysa bekleyelim takip edelim diye birşey olamaz.Flagyl şurup , amip enfeksiyonlarında çocuklarda kullanılıyor fakat bebeğin çok küçük,bir çocuk dr.una danışmak lazım.Bence en acil şekilde iyi bir çocuk dr.una git,amip enf.ları şakaya gelmez,dizanteri tarif ediyorsun çünkü..
Sendemi hastasın canm ya geçmiş olsun allah acil şifalar versin
merhaba bende mart annesiyim arada aklıma takılan bişey olduğunda soruyorum içim rahatlıyor.akşam o kadar yordu ki kızım beni anlatamam.sabah erken kalkmaya başladı zaten ama ona rağmen akşam yatmak bilmedi.saladım doyurdum yok..uykusu vardı aslında gözlerini ovuyordu sürekli ama allayınca çok ağladı.eşimle acaba ağrısımı var diye korktuk ama kaldırınca otururken çok neşeli.niye böyle oldu anlamadım.alttan iki tane dişide çıktı acaba üstten dişimi çıkıcak.akşam heryerim ağrıdı yorgunluktan eşimde öyle çok yoruldu ne yapıcağımı şaşırdım.bir ara bağırdım kızıma eşimde bana kızdı anlamıyor bağırsanda diye ama o kadar sinir oldum akşam.çocuk büyütmek zor iş allah anneler sabır kuvvet versin.sabah 8 de ayaktayız zaten bari erken yatsada dinlensem.ne yapmam gerekir acaba böyle durum yaşayan var mı ve neler yapıyosunuz?
günaydın kızlar
bu gece4,20 de uyandı 6,30 zor uyudu hanımefendi bnmle yatmak istermiş sarıldık yattık nasıl sarılıyr kokluyor beni anlatamam bi yandan hoşuma gidiyor bi yandanda böle huy edinirse ne yapacam diye düşünüyorum
anladığım kadarıyla hemen hemen herkeste uyku sorunu var sanırım bu dönmede bu sorunla başetmeye çalışacaz elbette gececek önemli olan alışkanlık olursa işte o zmn problem
bayıldım maaşallah size mersinden kayseriye gelesim geldimerhaba kızlar bu gün fatmacımla buluştum .hemşom çok cana yakın, iyi yürekli çok sevdim arkadaşımı.kızıma birsürü hediye almış çok teşekkür ederiz teyzesi.
bunlarda buluşmadan fotolar
canım çok geçmiş olsun böyle bi durum yaşamadım ama yavrun için dua edicemkızlar bebeğim 51 günlük ve 1 haftadır sarı-kötü kokulu-sümüğümsü kaka yapıyordu dün daha fazla oldu.jöle şeklindeydi uzayıp giden bir şekilde.çok moralim bozuk.kaka tahlili yapıldı.amip kisti çıktı.yani yumurtası.dr ilaç vermeyelim takip edelim dedi.yeşil ve kanlıysa hemen getirin dedi.eve geldik.sümüğümsü kısmı baya fazla olan ve az bir kanlı(o da sümüğümsü) bir kaka daha yaptı.ishal değil tam olarak-ateşi yok*kusmuyor da.kızlar moralim çok bozuk bu durumu yaşayan var mı?hangi ilacı verdi dr unuz?
iyi geceler annişlerr!! geçmişi okumadan hemen resimleri yüklemek istedim anca fırsat bulabildim. bugün Esra'yla buluştuk. çok güzel geçti. Sağolsun Esra bizi çok iyi karşıladı. önce iş yerine gittik. Çınar da gelince parka gittik. epey sohbet ettik. Tanıştığıma çok memnun oldum. güzel günden fotoğraflar :))
çok güzel görünüyosunuz maaşallahh
Eki Görüntüle 526135 Eki Görüntüle 526137 Eki Görüntüle 526138 Eki Görüntüle 526139 Eki Görüntüle 526140 Eki Görüntüle 526141
bizi tarif etmişsin kucakta susuyor yatırıyorum başlıyor en az 10 kere tekrarkızlar bir şey soracağım oğlum uykuya çok zor geçiyor dakikalarca sallıyorum ama uyumuyor ağlıyor bağıra bağıra gözlerini oyuyor kaşımaktan ama uyumuyor. deli oluyorum anlatamam.
sizinkilerde böyle mi?
allah yyardımcımız olsun canım sana da günaydınngünaydın kızlar
bu gece4,20 de uyandı 6,30 zor uyudu hanımefendi bnmle yatmak istermiş sarıldık yattık nasıl sarılıyr kokluyor beni anlatamam bi yandan hoşuma gidiyor bi yandanda böle huy edinirse ne yapacam diye düşünüyorum
anladığım kadarıyla hemen hemen herkeste uyku sorunu var sanırım bu dönmede bu sorunla başetmeye çalışacaz elbette gececek önemli olan alışkanlık olursa işte o zmn problem
canım bizde de var benzer sorunlar. sanırım büyüdükçe uyumak istemiyorlar. benim kızımda uykusu var ama uyumuyor,uyumamak için direniyor genelde hatta her zaman diyebilirim. geçici bir dönem oldugunu düşünüyorum.
:) evet herkeste aynı sorunlar bebeğim vallahii başlarda bende dayanamıyordum çıldırıyordum amaa baktım ki ne yaparsam yapim kızım yine kafasının dikine :) bende eğlenmeye çalısıyorum.
hatta dediğin gbi koklaşmaya sarılıp yatmaya bayılıyor. ben bazen alıyorum yanıma. o benim minik kelebeğim bir daha bu günlerini yaşayamayacağım,hızla büyüyorlar bende amannn dedim şimdi koklaşmayacağız da ne zaman koklaşacağız vuu küçük prensesim minik aşkımmm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?