2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gamze gelmeyi o kadar çok istiyorm ki,ama karşıyı ne eşim ne ben pek bilmiyoruz,eşimi ikna edebilirsem gelmek istiyorum bende.

Ayselcim, mekanın yeri Anadolu yakasında bulunabilecek en kolay yerlerden :)

vapur ile kadıköye geçersen , yenisahradan geçen her otobüs ve minibüs ile yenisahra durağında inip tarifi takip edersen 7 dk sonr mekandasın. yenisahra e-5 üstü olduğundan onlarca otobüs ve minübüs geçiyor, 1 tane değil yani.

metroüs ile gelirsen, uzunçayır durağında inip, e-5 durağı oluyor bu, e-5 ten yenisahradan geçen bir otobüs veya minibüse binersiniz.

çokkkk kolay yani

günaydın güzel mart annelerim nasılsınız bakalım biz bu sabah iyiyiz çok şükür çınarım artık iyilşti tıkanıklığı bitti sonunda çok şükür dün gecede güzel bir uyku çekti 2 hafta aradan sonra nasıl iyi geldi bana böyle deliksiz uyumak

ayselcim hadi gözün aydın yoğurtla lor işini becermişsin maşallah bende bu akşam bir daha denicem bakalım ne olcak :26::26:

kızlar hasta bebeklere geçmiş olsun,dişi çıkanlara hayırlı olsun,emekleyenlere yürürler inşallah bir an önce ve anne baba diyenlerede maşallah bu ne hız diyorum

Bernam şimdiden kolay gelsn ve Allah sabır versin,geçen anlattığından biliyorm ondan sabır versin diyorm:)

Eşimi ikna edebilirsem inş. gelicem canım.

Eklentiler

• $061020123038.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $061020123043.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 24
Aysel vapurla kadıköye inersen ordanda 319 yada 19
metrobüsle gidersen uzunçayırda inersin ordanda 319 yada 19 geçiyo ve sık gelen otobüsler..
zaten kocaman Optimum alışveriş merkezi var böle gökkuşaı gibi renkleri onun karşısı sahra-i cedid cnm..Teknosa binasıda yeni açıldı kocaman bina. yeri çok kolay yani..

annişler içinizde buharlı temizleyicilerden kullanan var mı ben almayı düşünüyorum. biraz araştırdım alf multi modelinden çok memnun çoğu kişi. parkeleri silmek içime pek sinmez oldu kızım her daim onun üzerinde.

bu arada annemin haberine sevinip geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
Hepinizi seviorm

günaydın canım sana da biz de uyandık ev karıştırıyoruz :)) ortada ne var ne yok aldım götürdüm. bizimkini zaptetmek imkansız oldu bilgisayarımın tuşlarından biri de gitti nasıl vurduysa artık. inci tanemizden iki görüntü yakaladım :))[/QUOTE]

hey maşallah diş çıkartmışlarda fotoğraf bile çekilmişler bizim daha tık yok anca ağlamak mızırdanmak çok kıskandım off

Son düzenleme:
diş buğdayını ben de yapmak istiyorum ama tek başıma o kadar şeyi nasıl hazırlarım bilmem (

yorucu oluyor ama hazırlanıyor canım, 1 haftadır tek başıma hazırlıyorum herşeyi...

bu arada annemin haberine sevinip geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
Hepinizi seviorm

ben yine bir haber kaçırmışım galiba, detayları bilmemekle beraber mutlu yazından anladığım kadarıyla iyi bir gelişme var, çok sevindim canım. İnşallah yakın zamanda şifasını bulacak anneciğin...

Çok sağol canımm
Gülnihal 7 mart doğumlu

Kız Berna gidek mi beraberrr

yaaaa bende bende bende yapmak istiyorum oğluma diş buğdayı çıksın artık şu inci tanesi canım mutlaka fotoğraf yükle senden fikir çalarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…