- 11 Ocak 2009
- 6.190
- 111
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.401
çook sevindimm canımresimleride ekledim. Onlarıda al istersen. İyi bebişin huysuzluğu biter.çok sevindim darısı benim kızın başına Bu arada Ben pazartesi teyzemin yanına uğruyucam sabahdan o sana yakın biliyosun ordanda turabın dişini görmeye sana gelirizzz
hayırlı olsun ağrısız acısız kolayca gelsin devamı.
Ayyy ankarada deprem olmus,kayserıden bıle hıssedenler olmus,cok gecmıs olsun ankaralılar,ebrar hıssetınızmı?
Bu arada biz geçen ay ebrarla tanıştık. Bizim bıdıklarda tanışıp oynadılar. Gecikmeli olsada resimleri paylaşıyorummm
Eki Görüntüle 524745 Eki Görüntüle 524746 Eki Görüntüle 524747
bu arada seninle tanışmak ve arkadaş olmak benim için büyük bir zevk
kızlar bu arada Selçüküm sürünmeye başladı..ama emekleme pozisyonuda alıyo arada..
neyse çok işim var bn kaçtım
ya kızlar kemal parmağını çok emiyor napıcamı şaşırdım nası unutturucam ya bi çözüm bulamadım fikir verin bana
maşallah çok şekerlerya gülnihalde bni delirtiyo..
anaaa, ahan da bizim de incilerimiz çıkmışsu içiriyodum sabah. cam bardaktan içiyor bizim beyimiz. kendisi içiyor bi de kimseye izin vermiyor. bi de baktım tıkır tıkır sesler geliyo. yavrum yapma, tırnaklarını vurma bardağa diyorum ben de:) baktım tırnak olayı değilmiş hayırlı ola hayrola artık cam bardak faslı kapanmıştır, mazallah...bu arada içirenler var sa da bıraksınlar nacizane tavsiyem, zira hastanede acil vakalar bile oluyor, bardağa dişlerini çarptırdıkları için..
mesaj sayım dolmadığından özelden yazamıyorum canım:) cevap burada
öncelikle çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
pastamızı yaptırdık onun dışındaki her şeyi biz hazırladık. Şu an Bakü'deyim O yüzden Ankara'ya Babaannemizin yanına gidince orada yaptık akrabalarla falan. babaannemizin evinde oldu, orada bir pastaneden diş pastası sipariş ettim.diş kurabiyelerini peynir kutusunun kapağından hazırladığım diş kalıbıyla keserek hazırladım. kete, poğaça, kıymalı ve peynirli börek, kurabiyeler(diş ve ayıcıklı), kakaolu toplar hazırladık üzerine kürdanla mavi grapon kağıdından süsler hazırladık, çin pilavı, sarma vardı bir de. diş buğdayının içine küçk lokumlardan, bonibon, fındık, badem, soslu mısır almıştım(sanırım bu kadardı ama çeşitlendirebilirsiniz.) diş buğdaylarını servis etmek için şeffaf plastik bardaklardan aldım sert olanlardan üzerine kurdeladan fiyonk yapıp yapıştırdık. kaşıklarda şeffaf plastikti onlara da nazar boncuklu sticker yapıştırdık.yazıları da kendim elişi kağıtlarıyla hazırladım (ARDA'NIN DİŞİ ÇIKTI) yazının etrafındaki diş resimlerini de ben internetten kopya çektim:) bir de bir sürü balonla her tarafı süsledik. jokerdendi sanırım, masa örtüsü ve sünger boblu servis tabakları ve peçete aldım. hatırladıklarım bu kadar.
hayırlı olsun:) darısı tüm diş sıkıntısı yaşayan bebeklerimize...Kızlaaar aysımanın dısı cıktı:)
Kızlaaar aysımanın dısı cıktı:)
hayırlı olsun:) darısı tüm diş sıkıntısı yaşayan bebeklerimize...
Buarada şu fehmi nin adresi özelden bi atın bea hayrınısa..
kızlar sonuçlar temiz çıkmış..şimdilik bişey görünmüyomuş ama kontrol altında tutcaklar tabi..
ohh be rahatladım inşallah bişey çıkmaz bidaha..
ya hayal ediyorm hep annem ameliyatını olupda sağlığına kavuşmuş böyle torunuyla beraber gezmelere gidiyorz..annem gelp bnde kalıyo herşeyime yardım ediyo..torununu kucaklıyo rahat rahat bn ymk yaparken o oyalıyo.. olurmu kızlar hayalde kalmaz inşallah..çok hasretim anne-kız ilişkisine yaa..annemle biz arkadaş gibiydik bn ondan başka arkadaş aramazdım..
berna şu sıvı sabunun yapılışını detaylıca anlatıversen nasıl sevinecem biliyon mu. hayrına bi anlatıver ya sabunu rendeledim şimdi napcam ben?
Kızlaaar aysımanın dısı cıktı:)
pastamız 15 kişilikti canım, bazı hanımlar evde bu işi yapıyorlar. evde yapıp siparişle gönderiyorlar onlarla görüştüm 15 kişilik pastalara 180-200 tl dediler. bende bir pastahanede yaptırdım 15 kişilik pastaya 50 tl verdim. pastamız gayet güzeldi içi fıstık ve parça çikolatalı ve 35 kişiye yetti:)
Aynı durumdayız kuzey meme emerken bır yandn parmagını sokusturuo araya:)) Ve bos buldugu anlarda uykusu geldıgndede emıoo hemdee baya guzl emıoo arastrdım korktumm onemlı degılms cok dogalmıss emebılrmıs yanıı sonra rahatladımm takmıorum artıkyok onları yapmamda canım ne biliyim emzikle bile aynı anda emiyor o yüzden gedçmezse dedim teşekkür ederim cevap verdiğin için buda mert kemal teyzeleri
ne güzel herkeslerin dişi çıkmış... bizde diş yok daha. diş buğdayı partisi için sabırsızlanıyorum bende...
bana göre bizim bebişin 2,5 aylıktan beri dişi çıkıyor ama doktora her gittiğimizde doktor diş belirtisi yok diyor.
huysuzluklarını dişe bağlayamıyorum artık bende :)
ne güzel herkeslerin dişi çıkmış... bizde diş yok daha. diş buğdayı partisi için sabırsızlanıyorum bende...
bana göre bizim bebişin 2,5 aylıktan beri dişi çıkıyor ama doktora her gittiğimizde doktor diş belirtisi yok diyor.
huysuzluklarını dişe bağlayamıyorum artık bende :)
üzerini biraz geçecek kadar su koyuyorsun demişti, sonra ocakta ısıtıyorsun... benimki çok başarılı olmamıştı ama berna dalan ın zeytinyağlı sabunu ile yapıyormuş belki benimki ondan çok başarılı olmamıştır...
teşekkür ederim canım. tekrar katılaşan senin sabundu değil mi? bende şimdi duru'nun zeytiyağlısını deneyeceğim umarım sonuç başarılı olur.
hadi hayırlı olsun.
cnm anlatsana neler yaptınız? örnek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?