2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tmm cnm ptesi bekliyorum cnm :) gel gel iki dişimizde çıktı pek tatlı

aminnn sağol cnm darısı çıkmayanların başınaaa :=)
hayırlı olsun ağrısız acısız kolayca gelsin devamı.

yok anam ya hissetmedim valla Turab sayesinde evde fır döndüğümden sanırım hissedemedim :) bu arada annenin sonuçları temiz çıkmış ço kşükr gözün aydın... hayallerin de gerçekleşir en kısa zamanda :)
Ayyy ankarada deprem olmus,kayserıden bıle hıssedenler olmus,cok gecmıs olsun ankaralılar,ebrar hıssetınızmı?

şükür resimleri paylaştım yavrum yaaa :) bekleyip duruyom :) bil mukabele

aynen benimkde öyle bir kaç gündür emekleme pozisyonuna geçiyor öne arkaya sllanıyor pat düşüyor
kızlar bu arada Selçüküm sürünmeye başladı..ama emekleme pozisyonuda alıyo arada..
neyse çok işim var bn kaçtım

Turabdaemiyor parmak el ayak . doktora sordugumda cekme daha çok yapar dedi ama böylede hiç hoşlanmıyorum bakalım ne olcak.
ya kızlar kemal parmağını çok emiyor napıcamı şaşırdım nası unutturucam ya bi çözüm bulamadım fikir verin bana

napıyorsunuz kızlarr?? benim boğazlarım kötü dün terli terli Turabı soğagacıkarttım herhalde bogazlarım ondan kötü oldu yada sigarayı cok tüttürdüm baya yrucu bir gündü oğlumuda doyurup yataım. görüşrüüzzz
Allah rahatlık versin... bu arada resimler süperrr.. Allah nazarlardan korusun hepsini.

he birşey daha diyetteyim ve 5 kilom gitti şükürlerr olsunnn ama açım

canancım perşembede diş hediği yapcam o zaman da gelirsinnn olurmuuu :) ankarada olan arkadaşlarıda beklerim beni sevenleri

pastamız 15 kişilikti canım, bazı hanımlar evde bu işi yapıyorlar. evde yapıp siparişle gönderiyorlar onlarla görüştüm 15 kişilik pastalara 180-200 tl dediler. bende bir pastahanede yaptırdım 15 kişilik pastaya 50 tl verdim. pastamız gayet güzeldi içi fıstık ve parça çikolatalı ve 35 kişiye yetti:)

pastamız 15 kişilikti canım, bazı hanımlar evde bu işi yapıyorlar. evde yapıp siparişle gönderiyorlar onlarla görüştüm 15 kişilik pastalara 180-200 tl dediler. bende bir pastahanede yaptırdım 15 kişilik pastaya 50 tl verdim. pastamız gayet güzeldi içi fıstık ve parça çikolatalı ve 35 kişiye yetti:)

maşallah çok şekerlerya gülnihalde bni delirtiyo..

Allahım gerçekten bu gülnihale bayılıyoruuuumm,sayfanın maskotu oldu.gülnihal fun club :)
Ayrıca kırkbir kere Maşaallah!...( cümlemizin bebiklerine) Azeri gülnihal kaç mart doğumlu ? böyle ayakta felan duruyor ya gerçekten maşaallah,barekallah..

sizede maaşallah, hayırlı olsun incileriniz.

bu nasıl bir hazırlıktır, çok detaylı düşünülmüş ellerinize sağlık biraz yorucu ama ardından güzel anılar kalıyor. darısı bizlere olsun.

berna şu sıvı sabunun yapılışını detaylıca anlatıversen nasıl sevinecem biliyon mu. hayrına bi anlatıver ya sabunu rendeledim şimdi napcam ben?

ne güzel herkeslerin dişi çıkmış... bizde diş yok daha. diş buğdayı partisi için sabırsızlanıyorum bende...
bana göre bizim bebişin 2,5 aylıktan beri dişi çıkıyor ama doktora her gittiğimizde doktor diş belirtisi yok diyor.
huysuzluklarını dişe bağlayamıyorum artık bende :)

ohh çok şükür allah bi daha yaşatmasın canım nasıl mutlu oldum anlatamam ama hayallerini hayalde kalacakmış gibi paylaşman üzdü beni içim burkuldu, niye öyle düşünüyorsun güzelim bak sorun yok işte :) selçuğu birlikte büyüteceksiniz onun büyüdüğünü kocamaaan adam olduğunu görecek ananesi emi yavrum

berna şu sıvı sabunun yapılışını detaylıca anlatıversen nasıl sevinecem biliyon mu. hayrına bi anlatıver ya sabunu rendeledim şimdi napcam ben?

üzerini biraz geçecek kadar su koyuyorsun demişti, sonra ocakta ısıtıyorsun... benimki çok başarılı olmamıştı ama berna dalan ın zeytinyağlı sabunu ile yapıyormuş belki benimki ondan çok başarılı olmamıştır...

hadi hayırlı olsun.
Kızlaaar aysımanın dısı cıktı:)

cnm anlatsana neler yaptınız? örnek olsun

yok onları yapmamda canım ne biliyim emzikle bile aynı anda emiyor o yüzden gedçmezse dedim teşekkür ederim cevap verdiğin için buda mert kemal teyzeleri
Aynı durumdayız kuzey meme emerken bır yandn parmagını sokusturuo araya:)) Ve bos buldugu anlarda uykusu geldıgndede emıoo hemdee baya guzl emıoo arastrdım korktumm onemlı degılms cok dogalmıss emebılrmıs yanıı sonra rahatladımm takmıorum artık

Aynı durumdayız bana gorede 2 bucuk aylktan brı bu cocuk dıs cıkartıo:)) Dr gıdıoruz bı belırtı goremıorum dıoo:)) Ben 7 aylşk cıkrmısım ılk dısımı bana benzerse yakındr cıkması:))

canım bizimde çıkmadı dişimiz henüz. bu aralar biraz sıkıntılıyız dişe bağladık ama bakalım belkide bizim kuruntumuz gelen giden yok :)

teşekkür ederim canım. tekrar katılaşan senin sabundu değil mi? bende şimdi duru'nun zeytiyağlısını deneyeceğim umarım sonuç başarılı olur.

teşekkür ederim canım. tekrar katılaşan senin sabundu değil mi? bende şimdi duru'nun zeytiyağlısını deneyeceğim umarım sonuç başarılı olur.

evet benim sabundu o. biraz daha su ekledim daha bir jel gibi oldu gerçi ama yinede çok iyi olmadı... bende zeytinyağlı sabunla deneyecem tekrardan.

kızlar valla oku oku yazamadım, anacak girdim bugün ama yazdıklarınızı okudum bir solukta :) suna cım benim oğlan da parmak sever, sol elinin baş parmağını uykusu geldiğinde ve acıktığında emiyor..doktor şuan için bir sıkıntı yok dedi..güven kazanması için önemli..
hastalığımızı atlattık çok şükür..alp deniz mışıl mışıl uyuyor..
ah ah buluşanları çok kıskandım,hiç kimse yok mu antalya da???
bu cuma fotoğraf eklemeyi kaçırmayayım..hepinize sevgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…