2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Müdür erken çıkacak diye ben 1 saat geç çıkacam,iş midir bu ya saat altıda tam iş çıkışı oluyor minibüs fln hep full geliyor boş minibüsü beklesem saat olur sekiz Gülnihal hiç kalabalığa gelemiyor basıyor çığlığı sonra.

Son düzenleme:
selçukda yemez öyle..bn kahvaltıya direk başlıcam ezip değil..çünkü ağzına verdiimde çiğneyerek yemeyi daha çok seviyo..hem ayrı ayrı hepsine alışmış olr

20 dk doldu çıkardım ama yumuşakk??? böyle mi olması lazım yoksa:)?
sonra sertleşiyo canım benimki öyle oldu yani güzel olmuştur ben arada yiyiyorum valla:))))
sağol canım teşekkür ederim:)))Zeytin yağını deniyim bakalım ama kıyafetlerine bulaşıcak bu seferde leke olcak....
ögecim ölü deridir o bnce..deri değiştiriyodr uras :))
Olabilir canım bi kaçgündür var heryerinde değil zaten sadece karnında bakalım ölü derileri atsın o zaman oğlum:)))))
öncesyle sonrası arasında bi fark göremedm..hala çıtır hala çıtır sinir oldm özge :))

Sağol canım teşekkür ederim:))))

20 dk doldu çıkardım ama yumuşakk??? böyle mi olması lazım yoksa:)?

evt cnm bn fazla tutmuştm sert oldu..çok zor eziliyo o zmn..
ya bn bu bisküviyi yapıp babamlara gtmştm..sn babam saklama kabında bul bunu ye..bide bna afra tafra yapıyo ne biçim kurabiye bu tadı yok tuzu yok diye..baba o sna değil selçuğa yaptm..doal olrk şkr fln katmadm içine..her bulduunu ağzına atma snde dedm..nası bi adam ya..teletabilerdeki süpürge gibi herşeyi süpürüyo..

Canım yaa kötü olmuş üzüldüm şimdi şu trafik sinir bozucu oluyo zaten bide bebekle daha zor inş.prenses ağlamaz sorunsuz evinize ulaşırsınız...

ah yavrum nedr senin bu çilen :))

haklısın valla ben kendi kendimede homurdanıyorum ama sabrım taşıyor bazen. daha biraz önce sustu inanırmısım.
cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.

hemde nasıl yiyorlar ben birde pekmez katıyorum onların içine.bazende domates rendeliyorum içine pekmek peynir bebe bisküvisi yumurta falan atıyorum onuda afiyetle yiyor.

selam güzeller hepinizi öpüyorum çok
özgecim çıtır çerezim süpersiniz ana oğul maşallah
berna canım ben izmirde yaşayan biri olarak istanbul anadolu yakasında bile acayip gerilmiştim
bu arada canım merak ettiğim bir şey var istanbulda kiralar nasıl hayat çok pahalı diyorlar hep :26:

hamilelik fotolarına baktım bende özlemişim ya hadi hepimiz paylaşmaya devam edelim Doğumdan 2 gün önce
50 kiloyla hamile kaldım 70le doğuma gittim şimdi 57 kiloyum ve bu halimden çok memnunum

kiralar fenalık :)) ya tabi gdpde Allahın dağında oturursan düşük oralarda..ama merkezi yerler el yakıyo..mesela eltimler eyüpte oturuyo 2 odalı bi ev, berbat bi sokak, güneş almayan hatta penceresi bile yok dencek kdr bi ytk odası ve mutfak, apartman desen 100 yıllık ztn klask istanbul arka sokaklarındaki bitişik bitişik binalardan..550 tl veriyolar. 550 belki çok değil ama o eve o muhite çok az kişi vardr oturabilcekki eyüpte sokaklar hep öyle eski bi yerleşim olduu için..mesela florya da öylesine baktm kiralara 2bin tl ye düzgün ev yok nerdeyse oturulabilcek..
anadolu yakasında bizim o trflarda yani annemlerin orda 800-900 tl ye oturulabilcek tarzda güzel evler var..yani normal evler..ama lüks evler 1000-1500den aşa değil..

Çook pahalııı,bizim oturduğumz ev küçük ve eski bina diye 550 tl,ondan önce yeni binada 800 tl veriyorduk şimdi ev arıyorz bu sefer ne olursa olsun eski bina ve küçük eve taşınmam diyorm ama en ucuzu 750-800 tl,annemden uzağa gidemem kızıma o baktığı için mecbur tutacaz cnm,gerçekten maaşı bi aldığmda görüyrm sonra ne oluyo hiç bilmiyrm bi bakıyorm bitmişşş :):)

Sağol canım teşekkür ederim

Çok güzelsin canım kilolarda gitmiş ne güzel,ben de bu aralar hamilelik günlerimi özledim:))))

canım baya varmış ama izmirde malesef aynı kiralar uçuk
çok şükür krediylede olsa ev almak nasip oldu bize Rabbim herkese kendi evini nasip etsin
bazen isyan ediyorum neden insanların hayat standartları arasında bu kadar uçurum var diye
biz bir ev sahibi olalım diye 10 yıl kredi ödücez ama bir yandanda hiç başını bir eve sokamayan insanlar var
yada plazadamı otursam yalıdamı otursam diye düşünenler
ama valla ben heidinin dağ evinden istiyorum çocukluğum hayallarım için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…