- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.121
Önce(19.06.2011)Bu arada sat 17 hazirandı:) Sonra(doğuma giderken) Şimdi
Eki Görüntüle 524068 Eki Görüntüle 524069 Eki Görüntüle 524070
selçukda yemez öyle..bn kahvaltıya direk başlıcam ezip değil..çünkü ağzına verdiimde çiğneyerek yemeyi daha çok seviyo..hem ayrı ayrı hepsine alışmış olrKızlar yaa formul mamanın ıcıne yumurta,peynır,bıskuvı ekleyıp oylemı verıyosunuz,yıyolarmı barı,ooff gorunumu bıle ne fecıdır,ben ayrı ayrı verıyorum hepsını,o sekılde aysımanın yıcenı hıc sanmıyorum...
sonra sertleşiyo canım benimki öyle oldu yani güzel olmuştur ben arada yiyiyorum valla:))))20 dk doldu çıkardım ama yumuşakk??? böyle mi olması lazım yoksa:)?
sağol canım teşekkür ederim:)))Zeytin yağını deniyim bakalım ama kıyafetlerine bulaşıcak bu seferde leke olcak....maaşallah ya ikinize de harikasınız allahım korusun hele oğluşun tam bal...
canım zeytinyağını bi dene istersen ama önce cezvede ısıtıp sıoğumasını beklersen asiti gider bebişini rahatsız etmez.nemlendirici olarak mustela kullanıyorum ben gerçi mersinde yaşadığımız için neme doyuyoruz ailecek ama çok memnunum bi dene istersen
Olabilir canım bi kaçgündür var heryerinde değil zaten sadece karnında bakalım ölü derileri atsın o zaman oğlum:)))))ögecim ölü deridir o bnce..deri değiştiriyodr uras :))
öncesyle sonrası arasında bi fark göremedm..hala çıtır hala çıtır sinir oldm özge :))
20 dk doldu çıkardım ama yumuşakk??? böyle mi olması lazım yoksa:)?
Müdür erken çıkacak diye ben 1 saat geç çıkacam,iş midir bu yasaat altıda tam iş çıkışı oluyor minibüs fln hep full geliyor boş minibüsü beklesem saat olur sekiz Gülnihal hiç kalabalığa gelemiyor basıyor çığlığı sonra.
ah yavrum nedr senin bu çilen :))Müdür erken çıkacak diye ben 1 saat geç çıkacam,iş midir bu yasaat altıda tam iş çıkışı oluyor minibüs fln hep full geliyor boş minibüsü beklesem saat olur sekiz Gülnihal hiç kalabalığa gelemiyor basıyor çığlığı sonra.
ah yavrum nedr senin bu çilen :))
malesef bazen insan snrlerine hakim olamıyo ama mümkün olduu kdr hakim olmalıyz çnkü baarınca daha kötü oluyo ve hiçbi faydasıda olmuyo..bn ona baarmıorm ama çok snrlenrsem kndi kndime homurdanıorm bzn ayı gbi kükrüorm fln öyle saknleşmeye çalışıorm
ahh kuzum çok fenayım vallahi,gece 2 dk dahi uyuyamadım. Şimdi birde kusma başladı eksikmiş gbi. Burun akıntısı faranjitte ilerledi,Allah sonumu hayır etsin.
Telefonum nerde bilmiyorum sen diyince aklıma geldi,aradın demek hiç duymadımBi bakim evin içinde bir yerlerdedir.
Kızlar yaa formul mamanın ıcıne yumurta,peynır,bıskuvı ekleyıp oylemı verıyosunuz,yıyolarmı barı,ooff gorunumu bıle ne fecıdır,ben ayrı ayrı verıyorum hepsını,o sekılde aysımanın yıcenı hıc sanmıyorum...
selam güzeller hepinizi öpüyorum çok
özgecim çıtır çerezim süpersiniz ana oğul maşallah
berna canım ben izmirde yaşayan biri olarak istanbul anadolu yakasında bile acayip gerilmiştim
bu arada canım merak ettiğim bir şey var istanbulda kiralar nasıl hayat çok pahalı diyorlar hep :26:
hamilelik fotolarına baktım bende özlemişim ya hadi hepimiz paylaşmaya devam edelimDoğumdan 2 gün önce
50 kiloyla hamile kaldım 70le doğuma gittim şimdi 57 kiloyum ve bu halimden çok memnunum
Eki Görüntüle 524222
selam güzeller hepinizi öpüyorum çok
berna canım ben izmirde yaşayan biri olarak istanbul anadolu yakasında bile acayip gerilmiştim
bu arada canım merak ettiğim bir şey var istanbulda kiralar nasıl hayat çok pahalı diyorlar hep :26:
Sağol canım teşekkür ederimselam güzeller hepinizi öpüyorum çok
hamilelik fotolarına baktım bende özlemişim ya hadi hepimiz paylaşmaya devam edelimDoğumdan 2 gün önce
50 kiloyla hamile kaldım 70le doğuma gittim şimdi 57 kiloyum ve bu halimden çok memnunum
Eki Görüntüle 524222
kiralar fenalık :)) ya tabi gdpde Allahın dağında oturursan düşük oralarda..ama merkezi yerler el yakıyo..mesela eltimler eyüpte oturuyo 2 odalı bi ev, berbat bi sokak, güneş almayan hatta penceresi bile yok dencek kdr bi ytk odası ve mutfak, apartman desen 100 yıllık ztn klask istanbul arka sokaklarındaki bitişik bitişik binalardan..550 tl veriyolar. 550 belki çok değil ama o eve o muhite çok az kişi vardr oturabilcekki eyüpte sokaklar hep öyle eski bi yerleşim olduu için..mesela florya da öylesine baktm kiralara 2bin tl ye düzgün ev yok nerdeyse oturulabilcek..
anadolu yakasında bizim o trflarda yani annemlerin orda 800-900 tl ye oturulabilcek tarzda güzel evler var..yani normal evler..ama lüks evler 1000-1500den aşa değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?