-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.801
arkadaşlar sakin olun ya. şimdi ordA 100 Küsür kişi varmış yorum yapanlarda 5-10 kişi. arkadaşlar madem yorum yapmayanlar gitsin demişler bence iyide olmuş , orda bi sorun yokta gelip atılmışım vs burdan yazılması hoş değil. madem paylaşım yapmıyorsun o zaman gelip gizli gizli bakma , insana izleniyor görünümü veriyor. ayrıca ben burda paylaşım yaparken alttakii ziyaretçilerden oldukça rahatsız oluyorum çünkü yeri geliyor en özel şeylerimizi yazıp yardım falan istiyoruz ama altta kim var ziyaretçi. kadınmı erkekmi çocukmu ergenmi ne bileyim ben. boşuna tartışmayın herkes mutlu mutlu yazsın. ben burdaki arkadaşlarımıda çok seviyorum ordakileride. kimse üzülmesin.
ziyaretçi olarak kim gelirde takip etmeye çalışır ki , ne ergeni ne de erkeği uğraşır yine senin gibi anne ya da anne adayıdır ....
aaa hadı ya tıh hevesın kursakta kalması dıye buna denır merAK ETMEYE basladım artık
ay arasta bu ara basladı yıne uykuda daha guzel emıyo oda 3 saatte bır
senın oğllun daah yenı atlattı cnm bde dıs sıkıntılarıda eklenıyo sanırım
bugun nerelerdeydın outlet e panayıramı gıttın acaba
ziyaretçi olarak kim gelirde takip etmeye çalışır ki , ne ergeni ne de erkeği uğraşır yine senin gibi anne ya da anne adayıdır ....
outletteki panayırıda mı biliyosun sen :) yok ben gidemedim eşim gitmiş acayip indirimliymiş herşey yarın akşam beraber gideriz dedi ama ben gitsemde ordan kendime birşey bulamam.
çünkü diğer tarafta çıktı birtane sapık, neyseki çabuk farkedildi. işte bu silinme olaylarıda o yüzden.
merturr cnm nasıl oldu agrınnnn
midem bulanıyor , ağrım var ama oğlum sağolsun durmuyor onu oyalamaya çalışmaktan kendimi dinleyemiyorum =)
Selam güzel anneler:2:
Oh neguzel saat araliginiz nasil biskuvi tarifini yazabilirmison cnm ben hazir kullanmk istemiyorim
Bide oranlari nasil
neden kı cnm ya
ay cocuklarda aksı gıbı boyle zamanlarda durmaz babanız evdemı
Canım tarifini pcden girdinmi yollarim suan tel den giriyorum olurmu...
Oranlar derken ne anlamda canim pek anlamadım
merhaba guzel anne nasıl efecıkkk
bugun ne mamalar yedınız
Selam güzel anneler:2:
evde =)
benim oğlumun arka azı dişi çıkacak ilk önce sanırım :s sol üst dişi kaç zamandır kabarık , kendi çenesi öyledir diyordum ama ne bulursa arkaya götürüyor
cnm olcusu mesela kac kasık ve kac saat aralıklarla verıyosun bebısıne
ay ben cok heyecanlıyımmm
selamlar ... =)