2012 kasım bebekleri büyüyor..

kasım anneleride çatlak vermeye başladı diyerek aramızda olmayışının tesellisinimi veriyosunuz kendi kendinize acep.hiçte aramızda oyle bölünme gruplaşma yok bizde ortalık gulluk gülistanlık sadece ayrık otlarını temizledik .azcık ılgınız olaydı sizinde olup bitenden haberiniz olurdu..

Yani isteyen olmus olsaydi zaten oraya gelinirdi gamze sagolsun kinseyi ayirmaksizin bikac defa cagirdi hakkini yiyemem asla

Ama ben kk da cok mutluyum baska bi yeri tercih etmedim sahsim adima

Ayrik ot benzetmesi sanki arkadaslarimiz icin kirici bi tabir olmus ki aksam arkadasim paylasinda yapiyordum surekli dedi
Aklina gelirmiydiki oylama ile gruptan elendigi

uzayan lüzumsuz konudan kendimizden bahsedemez olduk.
dün ria kontrolüm vardı doktora gittim , yerinde bir kayma olmamış buna sevindim fakat dün regl oldum uzuun bir süreden sonra .
emzirdiğin sürece olmazsın demişti doktorum , bende olmak istemiyordum =( şimdi bir karın ağrısı , bir keyifsizlik , havada berbat görünüyor içeriden gri gri
ozcanan sen ria dan sonra regl oldun mu ? veya başka rialı annecik

Cmm ciok sevindim kaymadigina
Acaba dr durttu diyemi kanama oldu
Aman havada karankio zaten bi kasfet ki sorma

Cmm ciok sevindim kaymadigina
Acaba dr durttu diyemi kanama oldu
Aman havada karankio zaten bi kasfet ki sorma

kontrole gitmeden başlamıştı , ben yerleşiyordur lekelenmedir dedim devam etti .
aynen yaa hava kasvetli , kasık ağrısı , mide bulantısı .. kendimi çekemiyorum =)

burada güzel bir paylaşım ortamı vardı , özel yere geçilmek istendi:geçildi . ardından burasını canlandırmak için oldukça çaba sarfedildi , başka annelere bile gittik. şimdi güzel bir ortam oluştu , bunun sabote edilmesini istemeyiz değil mi yaren ?
duyrulacak bir şey varsa açılır bir topik duyrulur ?

Oraso dogru cnm da baksana kizlarin olandan bile haberleri yokmus yanlislikla olmustur diye dusunmus link istiyo nerden aklina gelsin dimi
Geri donus icin deryas bilgilendirdi

He tabi donmek istenilirmi bilemem

uzayan lüzumsuz konudan kendimizden bahsedemez olduk.
dün ria kontrolüm vardı doktora gittim , yerinde bir kayma olmamış buna sevindim fakat dün regl oldum uzuun bir süreden sonra .
emzirdiğin sürece olmazsın demişti doktorum , bende olmak istemiyordum =( şimdi bir karın ağrısı , bir keyifsizlik , havada berbat görünüyor içeriden gri gri
ozcanan sen ria dan sonra regl oldun mu ? veya başka rialı annecik
bencede hiç muhatap olmaya gerek yok cünkü gidip giip gelmeler tilki ve kürkçü dükkanına döndü... hayır anlamadığım madem herkes kendi mekanında mutlu ne diye burayı işgal ediyolar açsınlar bi konu ne konuşurlarsa konuşsunlar neyse :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
canım ben 17 şubatta adetliyken taktırdım ve üzerine 2 kere de adet oldum yani oluyorum düzenli ve sıkıntı ne biliyo musun ağrılı ve yoğun oluşu :KK14::KK14: havanın aynısı burda da var merak etme ruhum sıkılıyo zaten bi de ben 1 nisanda regl oldum 8 nisanda bitti ama şimdi tekrar leke görüyorum sabahtan beri sinirimi bozan da bu kayma mayma yok ama olurmuş arada bunlar benim riada da sıkıntı yok hatta çok güzel hiç iltihaplanma falan olmamış böylesini görmedim demişti ebe ama niye böyle oluyo bilmiyorum namaz kılmak için bile kendimi temiz hissetmiyorum :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
Yani isteyen olmus olsaydi zaten oraya gelinirdi gamze sagolsun kinseyi ayirmaksizin bikac defa cagirdi hakkini yiyemem asla

Ama ben kk da cok mutluyum baska bi yeri tercih etmedim sahsim adima

Ayrik ot benzetmesi sanki arkadaslarimiz icin kirici bi tabir olmus ki aksam arkadasim paylasinda yapiyordum surekli dedi
Aklina gelirmiydiki oylama ile gruptan elendigi

aynen katılıyorum iyimser anne ben senin kadar iyimser olamıyorum yahu ama dediğm gibi herkes kendi yerinde mutluysa orda kalsın ki bizim burda öyle diğer arkadaşlarımıza kesinlikle kırıcı kelimeler kullanmıyoruz ve dediğn gibi kk yı seviyorum.. pişman olan geri gelsin kapımız açık ama burası tartışma alanı değil ":KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::13::13::13::13: kasım bebekleri büyüyor "

kontrole gitmeden başlamıştı , ben yerleşiyordur lekelenmedir dedim devam etti .
aynen yaa hava kasvetli , kasık ağrısı , mide bulantısı .. kendimi çekemiyorum =)
Ay bi garip olur insan he adetlyken sut azalirmis varmi o durum
Ben ozlemedim adet olmayo testimide yaptim haha

telefonla giriyodum öyle bi bakayım diye baktım yazılanları okuyunca gittim laptopu aldım geldim rana da uyumadı zaten pöööf :KK19::KK19::KK19::KK19:

bencede hiç muhatap olmaya gerek yok cünkü gidip giip gelmeler tilki ve kürkçü dükkanına döndü... hayır anlamadığım madem herkes kendi mekanında mutlu ne diye burayı işgal ediyolar açsınlar bi konu ne konuşurlarsa konuşsunlar neyse :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
canım ben 17 şubatta adetliyken taktırdım ve üzerine 2 kere de adet oldum yani oluyorum düzenli ve sıkıntı ne biliyo musun ağrılı ve yoğun oluşu :KK14::KK14: havanın aynısı burda da var merak etme ruhum sıkılıyo zaten bi de ben 1 nisanda regl oldum 8 nisanda bitti ama şimdi tekrar leke görüyorum sabahtan beri sinirimi bozan da bu kayma mayma yok ama olurmuş arada bunlar benim riada da sıkıntı yok hatta çok güzel hiç iltihaplanma falan olmamış böylesini görmedim demişti ebe ama niye böyle oluyo bilmiyorum namaz kılmak için bile kendimi temiz hissetmiyorum :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

aynen katılıyorum iyimser anne ben senin kadar iyimser olamıyorum yahu ama dediğm gibi herkes kendi yerinde mutluysa orda kalsın ki bizim burda öyle diğer arkadaşlarımıza kesinlikle kırıcı kelimeler kullanmıyoruz ve dediğn gibi kk yı seviyorum.. pişman olan geri gelsin kapımız açık ama burası tartışma alanı değil ":KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::13::13::13::13: kasım bebekleri büyüyor "

Haha dogru tatlim
Hani soylenmk istenirse soylenir is uzar kavga ortami olusur topigimizin huzuru bozulurr

Ben kk sa dedigim gibi mutluyum
Kazen gecen bi topiktw paylASMIS ve cok mantikli geldi
Kk da herkese acik hergecen gun yeni arkadas tanima sansi var dedi
Ama malum sitede ayni insanlar oldugundan bi sure sonra birbirlerine sarmaya basliyolar dedi

Mesela seni sonradan tanidim cok memnun oldum
Her gecen gun yeni bi anne yeni bi bebegimiz oluyo yeni arkadaslar tanimakta beni mutlu ediyo

Kızlar neden face deki grubumuza bu kadar tepkilisiniz anlamadım. Grupta bazı kişiler hiç tanımadığınız ismi var kendi yok kişiler den rahatsız olduk.biz fotolarimizi ozellerimizi yani herseyimizi paylasiyoruz.cok ta mutluyuz.cok faydalaniyoruz birbirimizden.o kişiler sadece kalabalık. Insan bi kere olsun üye olduğu yere yazmaz mı. Derya zaten aciklama yapmış dönmek isteyen arkadaşa.sadece çatlak var dendiği için açıklama yapıyorum. Kesinlikle biz çok samimi ve çok seviyeli paylaşım yapıyoruz.kimsede hakkımızda yorum yapmasın. İkili oynayan bi arkadaş var.onada geçmiş olsun. ........

arkadaslar madem bazı sorunlarınız problemlerınız var
malum sıtede konusun halledın bıtsın
neden bu sekılde bıkonuyla bızım topiğimiz ısgal edılıyo
o yasanan burada yasanmadı neden burda netıcelenmeye calısıyo
hıc bıseyden habersız olan arkadasımız yazmıs sızde ozelden cvp ınızı atıp bıraksaydınız

bı hal hatır sormak
yada bebegı hasta olan arkadaslarımız varken kımse gelıp bı kelıme yazmıyo
aman gruplarına bı laf soylensın olay olsun kımse yazmakta gec kalmıyo

burası kasım annelerı bebeklerını buyutuyo topiği
sızın sorunlarınıza yer yok

arkadaşlar sakin olun ya. şimdi ordA 100 Küsür kişi varmış yorum yapanlarda 5-10 kişi. arkadaşlar madem yorum yapmayanlar gitsin demişler bence iyide olmuş , orda bi sorun yokta gelip atılmışım vs burdan yazılması hoş değil. madem paylaşım yapmıyorsun o zaman gelip gizli gizli bakma , insana izleniyor görünümü veriyor. ayrıca ben burda paylaşım yaparken alttakii ziyaretçilerden oldukça rahatsız oluyorum çünkü yeri geliyor en özel şeylerimizi yazıp yardım falan istiyoruz ama altta kim var ziyaretçi. kadınmı erkekmi çocukmu ergenmi ne bileyim ben. boşuna tartışmayın herkes mutlu mutlu yazsın. ben burdaki arkadaşlarımıda çok seviyorum ordakileride. kimse üzülmesin.

yaren canım ben gelemedim ne zamandır bi internet bağlatalım dedik bi sürü sorun oldu. şuan arızalı olduğu için cepten girmektende yorudum artık. ancak molalardave gece yattığım zamanlarda bakabiliyorum. birde bugünlerde hep dıaşrdaydım pekte fırsatım olmadı. en son bebeler nasıl demiştin ya birkaç gün önce, oğlan çok iştahsız canım ya ne yapacağımı bilmiyorum . senin kuzuların nasıllar?

arkadaşlar sakin olun ya. şimdi ordA 100 Küsür kişi varmış yorum yapanlarda 5-10 kişi. arkadaşlar madem yorum yapmayanlar gitsin demişler bence iyide olmuş , orda bi sorun yokta gelip atılmışım vs burdan yazılması hoş değil. madem paylaşım yapmıyorsun o zaman gelip gizli gizli bakma , insana izleniyor görünümü veriyor. ayrıca ben burda paylaşım yaparken alttakii ziyaretçilerden oldukça rahatsız oluyorum çünkü yeri geliyor en özel şeylerimizi yazıp yardım falan istiyoruz ama altta kim var ziyaretçi. kadınmı erkekmi çocukmu ergenmi ne bileyim ben. boşuna tartışmayın herkes mutlu mutlu yazsın. ben burdaki arkadaşlarımıda çok seviyorum ordakileride. kimse üzülmesin.

zeynooo napıyorsun kuzum benım pasalar nasıl

bu arada ben zıyaretcılerımızde sevıyorumm:21::21:
Genelde bizim kizlar oluyo zatwn pek cekinilcek sey paylasmiyorum

sorun varsa kendı gruplarında cozsunler kusum benım burası ıle bı ılgısı yok durumun

Son düzenleme:
yaren canım ben gelemedim ne zamandır bi internet bağlatalım dedik bi sürü sorun oldu. şuan arızalı olduğu için cepten girmektende yorudum artık. ancak molalardave gece yattığım zamanlarda bakabiliyorum. birde bugünlerde hep dıaşrdaydım pekte fırsatım olmadı. en son bebeler nasıl demiştin ya birkaç gün önce, oğlan çok iştahsız canım ya ne yapacağımı bilmiyorum . senin kuzuların nasıllar?

aaa hadı ya tıh hevesın kursakta kalması dıye buna denır merAK ETMEYE basladım artık
ay arasta bu ara basladı yıne uykuda daha guzel emıyo oda 3 saatte bır
senın oğllun daah yenı atlattı cnm bde dıs sıkıntılarıda eklenıyo sanırım
bugun nerelerdeydın outlet e panayıramı gıttın acaba

Anneler kasık mamasında sütlü pirincli verdim 3yada 4kere şimdi yaklaşık 4gübdür kaka yapmadı kabızmı olmuştur :KK43:ne yapsan ki

Cnmm uzuldul simdi nasik ikiniyomu zorlaniyomu oglun eger slklnti yapmiyosa mudahale etme derim
Gecen bi arkadas kayisi puresi yedirmustu sanirim etki etmis
Hatta fazla etmis

X