2012 kasım bebekleri büyüyor..

o gün misafirim vardı sadece akşam açmadım ve görmedim öle bi oylama

hayır pc den giriyorum bn
hakkaten ama çok ayıp edildi

canım cuma gecesi başladı bu .oylama yapıldı grupta paylaşım yapmayanların bir arkadaşa bakıp çıkacaktım diye girip hiç bir şey yapmadan fotolarımız bilgilerimizi paylaşımlarımız görenlerin çıkartılması istendi senin adını kim yazdı neden oldu bilmiyorum 3 tane senin adından kişi var çünkü dediğim gibi sen istersen adını verdiğim kişiye msj at. pc 'den giriyorsun görmüş olman lazımdı ki üzüldüm şimdi ya

geçerken düşünmediğiniz durum için yine birileri mağdur oluyor ...

tartışacak mıyız yoksa ..birileri neden mağdur olsun para mı yatırmış dolandırılmış mı hakarete mi uğramış ?? Maduriyet nerede ?? 2 gün uyarılmış herkes çok sık giren biri değildi ki görmedi...ben açık söyliyim 3 tane aynı isimden kişi vardı 2 kişi sürekli paylaşımlarda bulunuyordu bu arkadaşı bilmiyorum ben. Doğal olarak grup kararıdır.

Maduriyet yok yani isterse tekrar gelmek yapacağı şeyi söyledim ben ona

Kizlarr hepinize iyi pazarlar dunun aksine bugun kapali bi hava var

Eylul anneleri ekim anneleri deken malum sitede kasim annelerine sira gelmis

Eyluk ekimdede gruplaasma yasanmis

Sira aralik anneleeinde demekk

Caninizi slkmayin kizlar deryas geri donmek isteyene yok gostermis

Değerini bilmek gerekir bu topigin diyorum arkadaşım haksız miyim

burada güzel bir paylaşım ortamı vardı , özel yere geçilmek istendi:geçildi . ardından burasını canlandırmak için oldukça çaba sarfedildi , başka annelere bile gittik. şimdi güzel bir ortam oluştu , bunun sabote edilmesini istemeyiz değil mi yaren ?
duyrulacak bir şey varsa açılır bir topik duyrulur ?

kasım anneleride çatlak vermeye başladı diyerek aramızda olmayışının tesellisinimi veriyosunuz kendi kendinize acep.hiçte aramızda oyle bölünme gruplaşma yok bizde ortalık gulluk gülistanlık sadece ayrık otlarını temizledik .azcık ılgınız olaydı sizinde olup bitenden haberiniz olurdu..

kızlar ben çok giremiorum ama genelde takip ediorum yinede.gerçektende burda çok güzel bir ortam var,herkes çok anlayışlı kısacası bu topik çok güzel:)))

uzayan lüzumsuz konudan kendimizden bahsedemez olduk.
dün ria kontrolüm vardı doktora gittim , yerinde bir kayma olmamış buna sevindim fakat dün regl oldum uzuun bir süreden sonra .
emzirdiğin sürece olmazsın demişti doktorum , bende olmak istemiyordum =( şimdi bir karın ağrısı , bir keyifsizlik , havada berbat görünüyor içeriden gri gri
ozcanan sen ria dan sonra regl oldun mu ? veya başka rialı annecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…