- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.841
evet cnm bende o sebeple otomatik alamadım ama oyalancak bir şeyler lazım biliyorsun oyun halısıda almadım ,bu salıncaklar 5 yaşına kadar kullanılıyormuş.sağol canım hemen bakaym bebefix e.
Kızlar neden face deki grubumuza bu kadar tepkilisiniz anlamadım. Grupta bazı kişiler hiç tanımadığınız ismi var kendi yok kişiler den rahatsız olduk.biz fotolarimizi ozellerimizi yani herseyimizi paylasiyoruz.cok ta mutluyuz.cok faydalaniyoruz birbirimizden.o kişiler sadece kalabalık. Insan bi kere olsun üye olduğu yere yazmaz mı. Derya zaten aciklama yapmış dönmek isteyen arkadaşa.sadece çatlak var dendiği için açıklama yapıyorum. Kesinlikle biz çok samimi ve çok seviyeli paylaşım yapıyoruz.kimsede hakkımızda yorum yapmasın. İkili oynayan bi arkadaş var.onada geçmiş olsun. ........
ay annem sarı kakayı cok begenır ama aras hep yesıl yapar
dr da derkı ana sutu alan bebek her renkte kaka yapar
aynen cnm hem uzun zaman kullanır ınankı arasta hep ındır bındır sıkılıyo cocukta
hem fıyatıda cok uygun geldı bana yarenede 6 sene once aynı fıyata aldık orası cok garıp ıste
kızlar pardon yaa özel mesaj attığımı sanarak yazmıştım ben
bende üşüttü mü dedim , oğlumda hep yeşil yapıyor üç gündür su veriyorum ondan mı dedim .
su vermeye başladım =)
evet canım fiyatıda çok uygun linkini atabilirmisin sana zahmet rica etsem
bende üşüttü mü dedim , oğlumda hep yeşil yapıyor üç gündür su veriyorum ondan mı dedim .
su vermeye başladım =)
olsun tatlım
acıkcası bı ıkılem vardı zaten hıc paylaşım yapmayanlar elendı
sapık vardı elendı
ıkıyuzlu varı elendı
katogerı cok cnm
sen paylaşım yaptıgın halde gıttıysen sende kı sebep ne acaba
deryas demıs ıstersen gerı gel dıye yanlıs anlasılma olduysa gıdersın zaten ıstersen
burada zaten hep aktıflıgını surduruyordun bıze yabancı degılsın
songullll yakaladim seniiiii napion kuzummmm
ay ben tahlılde yaptırdım ama bısey cıkmadı hep yesıl
ay 6 aydır hep usutmusuz mu
baktım cnm çok güzel çok sağol.ama renk kötü mavi olsa daha iyi.yalnış anlamdıysam satın aldıktan sonra renk için arıyorlarmı demek istedin?
neden su veriyorsun canım sadece anne sütü almıyormu mamamı veriyorsun
aynen cnm renk secenegı cıkmıyo
ertesı gun arıyolar ve renklerı sayıyorlar bende mavıyı sectım kuması cok kalıtellı degıl ama cıldı degmıyo yada ortu ılede kullanılabılır