- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.781
kasım anneleride çatlak vermeye başladı diyerek aramızda olmayışının tesellisinimi veriyosunuz kendi kendinize acep.hiçte aramızda oyle bölünme gruplaşma yok bizde ortalık gulluk gülistanlık sadece ayrık otlarını temizledik .azcık ılgınız olaydı sizinde olup bitenden haberiniz olurdu..
uzayan lüzumsuz konudan kendimizden bahsedemez olduk.
dün ria kontrolüm vardı doktora gittim , yerinde bir kayma olmamış buna sevindim fakat dün regl oldum uzuun bir süreden sonra .
emzirdiğin sürece olmazsın demişti doktorum , bende olmak istemiyordum =( şimdi bir karın ağrısı , bir keyifsizlik , havada berbat görünüyor içeriden gri gri
ozcanan sen ria dan sonra regl oldun mu ? veya başka rialı annecik
kızlar ben çok giremiorum ama genelde takip ediorum yinede.gerçektende burda çok güzel bir ortam var,herkes çok anlayışlı kısacası bu topik çok güzel:)))
Cmm ciok sevindim kaymadigina
Acaba dr durttu diyemi kanama oldu
Aman havada karankio zaten bi kasfet ki sorma
burada güzel bir paylaşım ortamı vardı , özel yere geçilmek istendi:geçildi . ardından burasını canlandırmak için oldukça çaba sarfedildi , başka annelere bile gittik. şimdi güzel bir ortam oluştu , bunun sabote edilmesini istemeyiz değil mi yaren ?
duyrulacak bir şey varsa açılır bir topik duyrulur ?
bencede hiç muhatap olmaya gerek yok cünkü gidip giip gelmeler tilki ve kürkçü dükkanına döndü... hayır anlamadığım madem herkes kendi mekanında mutlu ne diye burayı işgal ediyolar açsınlar bi konu ne konuşurlarsa konuşsunlar neyseuzayan lüzumsuz konudan kendimizden bahsedemez olduk.
dün ria kontrolüm vardı doktora gittim , yerinde bir kayma olmamış buna sevindim fakat dün regl oldum uzuun bir süreden sonra .
emzirdiğin sürece olmazsın demişti doktorum , bende olmak istemiyordum =( şimdi bir karın ağrısı , bir keyifsizlik , havada berbat görünüyor içeriden gri gri
ozcanan sen ria dan sonra regl oldun mu ? veya başka rialı annecik
Yani isteyen olmus olsaydi zaten oraya gelinirdi gamze sagolsun kinseyi ayirmaksizin bikac defa cagirdi hakkini yiyemem asla
Ama ben kk da cok mutluyum baska bi yeri tercih etmedim sahsim adima
Ayrik ot benzetmesi sanki arkadaslarimiz icin kirici bi tabir olmus ki aksam arkadasim paylasinda yapiyordum surekli dedi
Aklina gelirmiydiki oylama ile gruptan elendigi
Ay bi garip olur insan he adetlyken sut azalirmis varmi o durumkontrole gitmeden başlamıştı , ben yerleşiyordur lekelenmedir dedim devam etti .
aynen yaa hava kasvetli , kasık ağrısı , mide bulantısı .. kendimi çekemiyorum =)
Ay bi garip olur insan he adetlyken sut azalirmis varmi o durum
Ben ozlemedim adet olmayo testimide yaptim haha
bencede hiç muhatap olmaya gerek yok cünkü gidip giip gelmeler tilki ve kürkçü dükkanına döndü... hayır anlamadığım madem herkes kendi mekanında mutlu ne diye burayı işgal ediyolar açsınlar bi konu ne konuşurlarsa konuşsunlar neyse
canım ben 17 şubatta adetliyken taktırdım ve üzerine 2 kere de adet oldum yani oluyorum düzenli ve sıkıntı ne biliyo musun ağrılı ve yoğun oluşuhavanın aynısı burda da var merak etme ruhum sıkılıyo zaten bi de ben 1 nisanda regl oldum 8 nisanda bitti ama şimdi tekrar leke görüyorum sabahtan beri sinirimi bozan da bu kayma mayma yok ama olurmuş arada bunlar benim riada da sıkıntı yok hatta çok güzel hiç iltihaplanma falan olmamış böylesini görmedim demişti ebe ama niye böyle oluyo bilmiyorum namaz kılmak için bile kendimi temiz hissetmiyorum
aynen katılıyorum iyimser anne ben senin kadar iyimser olamıyorum yahu ama dediğm gibi herkes kendi yerinde mutluysa orda kalsın ki bizim burda öyle diğer arkadaşlarımıza kesinlikle kırıcı kelimeler kullanmıyoruz ve dediğn gibi kk yı seviyorum.. pişman olan geri gelsin kapımız açık ama burası tartışma alanı değil ":13::13::13::13: kasım bebekleri büyüyor "
telefonla giriyodum öyle bi bakayım diye baktım yazılanları okuyunca gittim laptopu aldım geldim rana da uyumadı zaten pöööf
zaten şelale gibi değil =) inşallah azalmaz
azalması moralden olabilir , ağrı , gerginlik ...
arkadaşlar sakin olun ya. şimdi ordA 100 Küsür kişi varmış yorum yapanlarda 5-10 kişi. arkadaşlar madem yorum yapmayanlar gitsin demişler bence iyide olmuş , orda bi sorun yokta gelip atılmışım vs burdan yazılması hoş değil. madem paylaşım yapmıyorsun o zaman gelip gizli gizli bakma , insana izleniyor görünümü veriyor. ayrıca ben burda paylaşım yaparken alttakii ziyaretçilerden oldukça rahatsız oluyorum çünkü yeri geliyor en özel şeylerimizi yazıp yardım falan istiyoruz ama altta kim var ziyaretçi. kadınmı erkekmi çocukmu ergenmi ne bileyim ben. boşuna tartışmayın herkes mutlu mutlu yazsın. ben burdaki arkadaşlarımıda çok seviyorum ordakileride. kimse üzülmesin.
yaren canım ben gelemedim ne zamandır bi internet bağlatalım dedik bi sürü sorun oldu. şuan arızalı olduğu için cepten girmektende yorudum artık. ancak molalardave gece yattığım zamanlarda bakabiliyorum. birde bugünlerde hep dıaşrdaydım pekte fırsatım olmadı. en son bebeler nasıl demiştin ya birkaç gün önce, oğlan çok iştahsız canım ya ne yapacağımı bilmiyorum . senin kuzuların nasıllar?
Anneler kasık mamasında sütlü pirincli verdim 3yada 4kere şimdi yaklaşık 4gübdür kaka yapmadı kabızmı olmuşturne yapsan ki