2012 kasım bebekleri büyüyor..

rana gazlandi ne oldu anlamadim ikindikca dirt dirt sesler cikti ama cok agladi icini ceke ceke uyudu coook uzgunum su an hali gozumun onunden gitmiyo :KK43: tabletten yaziyorum kizlar sonra gorusuruz dua edin melegime dili olsa anlasam halinden ama... o perisan ben ondan daha perisan...
aksam blgisayari acarsam yuklerim senin icin songul

cnm ya kıyamam sen bugun temızlık yapıcaktın cnm usuttunmukı rana gazlandı

rana gazlandi ne oldu anlamadim ikindikca dirt dirt sesler cikti ama cok agladi icini ceke ceke uyudu coook uzgunum su an hali gozumun onunden gitmiyo :KK43: tabletten yaziyorum kizlar sonra gorusuruz dua edin melegime dili olsa anlasam halinden ama... o perisan ben ondan daha perisan...
aksam blgisayari acarsam yuklerim senin icin songul

benimkiside gazlı çok geçtiğimiz haftadan beri .
hava değişiminden üşüttüm mü oğlumu , yoksa yediğim mi dokundu anlamadım .birde üç gündür kaka rengi sarı oldu neden oldu acaba ?

cnm ne tur peynır verıyorsun

aras ordan oraya gezıyo salıncak yurutec ana kucagı
anesının kucagı yorgan ustu abla odası
haha amannn pek sabıt duramıyo

Yürutece koydunmu daha erken degilmi cnmki ben daha koymadim

Valla cnm biz sutdiyari yiyoruz onada ondan veriyorum bi zarari olmadi hic ama keçi peyniri çok daha iyi diyorlar ama ben burda bulamiyorum.

Yürutece koydunmu daha erken degilmi cnmki ben daha koymadim

Valla cnm biz sutdiyari yiyoruz onada ondan veriyorum bi zarari olmadi hic ama keçi peyniri çok daha iyi diyorlar ama ben burda bulamiyorum.

hımmm evet cnm kecı sutu peynırı daha ıyıymıs
cnm cok kısa surelı koyuyorum ucuyo teyzesı

cnm ne tur peynır verıyorsun

aras ordan oraya gezıyo salıncak yurutec ana kucagı
anesının kucagı yorgan ustu abla odası
haha amannn pek sabıt duramıyo

yarencim merhaba, salıncağınız nasıl bende istiyorum ama benim oğlan biraz kilolualırım elimde kalır diye korkuyorum bir süre sonra taşımazsa diye

yarencim merhaba, salıncağınız nasıl bende istiyorum ama benim oğlan biraz kilolualırım elimde kalır diye korkuyorum bir süre sonra taşımazsa diye

cnm b ılıyosun bızde bıraz tostosuz 22 kg ya kadar olandan aldık
bak su sekılde

$024.jpg

selam kızlar,

biz rota aşımızın 2. dozunu olduk , doktorumuz 6. ay olmadan eklere başlamak yok dedi.kilo alımı güzel olduğu için.

sizlere bir şey sorucam benim oğlum meme emerken uykuya dalıyor uyuyuncada göğsümü yalancı meme gibi kullanıyor bir süre sonra kendi bırakmadığı için çektirmek zorunda kalıyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum kendi bırakmadan çektirdiğim için sizde böle yapıyormusunuz. kendimi kötü hissediyorum ama çektirmesem sürelkli yalancı meme gibi emecek.

selam kızlar,

biz rota aşımızın 2. dozunu olduk , doktorumuz 6. ay olmadan eklere başlamak yok dedi.kilo alımı güzel olduğu için.

sizlere bir şey sorucam benim oğlum meme emerken uykuya dalıyor uyuyuncada göğsümü yalancı meme gibi kullanıyor bir süre sonra kendi bırakmadığı için çektirmek zorunda kalıyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum kendi bırakmadan çektirdiğim için sizde böle yapıyormusunuz. kendimi kötü hissediyorum ama çektirmesem sürelkli yalancı meme gibi emecek.

cnm bızde aynısekılde dr 6 ay dolunce dedı sadece 2 haftadır 2 kasık elma 2 kasık havuc su verıyoru oda dr kontrolde tepkısını bılelım dedı

aras uyanıkken cok kısa emıyo ama gece ozellıkle uykuda emıyoo emıyoooo uzun uzun gogus bosalıyo o devam edıyo bende ceekeyı dıyorum kıyamıyorum cok abartırsa cıkartıyorum sonunda

selam kızlar,

bende yapıyorum =( her sefer birdaha ki sefer yapmam diyorum ama emmiyorda öyle duruyor sürekli ağzında beklediğinde doyma hissi oluşmaz vs sebepler türetip bıraktırıyorum

aa çok güzelmiş canım .iyi günlerde kullanın. nerden ne kadara aldın. birde kendinizmi sallıyorsunuz. otomatikmi?

cnm ben otomatık cok ıstedım ama 9.5 kg ya kadar olunca almadım sımdılerde o kadaqr oldu zaten
bu salıncagın aynısını yaren 4 yasında olana kadar kullandık cok saglam cıktı
ondan yıne bu modelı tercıh ettık 62 tl ye bebefıx ten aldık cnm 2 gunde elımızdeydı

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 4 ziyaretçi)
dilay_masal,
Plnoz,
emaya,
mertur,
cvr+,
ilknurakdemir

zıyaretcıler sızede

Son düzenleme:
cnm bızde aynısekılde dr 6 ay dolunce dedı sadece 2 haftadır 2 kasık elma 2 kasık havuc su verıyoru oda dr kontrolde tepkısını bılelım dedı

aras uyanıkken cok kısa emıyo ama gece ozellıkle uykuda emıyoo emıyoooo uzun uzun gogus bosalıyo o devam edıyo bende ceekeyı dıyorum kıyamıyorum cok abartırsa cıkartıyorum sonunda

bende yapıyorum =( her sefer birdaha ki sefer yapmam diyorum ama emmiyorda öyle duruyor sürekli ağzında beklediğinde doyma hissi oluşmaz vs sebepler türetip bıraktırıyorum

bende izin veriyorum yle yapmasına ama abartınca çekiyorum ,

merturcum aynen bende alışmasın zaten çaşıyorum gündüz yokum hep ister filan diye aklımcdsn geçen bahanelerler sonra çektiriyorum,ona klasa hiç bırakmıycak çünkü.sonrada vicdan yapıyorum

cnm ben otomatık cok ıstedım ama 9.5 kg ya kadar olunca almadım sımdılerde o kadaqr oldu zaten
bu salıncagın aynısını yaren 4 yasında olana kadar kullandık cok saglam cıktı
ondan yıne bu modelı tercıh ettık 62 tl ye bebefıx ten aldık cnm 2 gunde elımızdeydı

evet cnm bende o sebeple otomatik alamadım ama oyalancak bir şeyler lazım biliyorsun oyun halısıda almadım ,bu salıncaklar 5 yaşına kadar kullanılıyormuş.sağol canım hemen bakaym bebefix e.

X