- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.821
rana gazlandi ne oldu anlamadim ikindikca dirt dirt sesler cikti ama cok agladi icini ceke ceke uyudu coook uzgunum su an hali gozumun onunden gitmiyotabletten yaziyorum kizlar sonra gorusuruz dua edin melegime dili olsa anlasam halinden ama... o perisan ben ondan daha perisan...
aksam blgisayari acarsam yuklerim senin icin songul
Selqm canimm efe'm iyi canim bugün sabah peynir ve yumurta verdim cnm coj güzel yedi
Aras'ım nasil canim
rana gazlandi ne oldu anlamadim ikindikca dirt dirt sesler cikti ama cok agladi icini ceke ceke uyudu coook uzgunum su an hali gozumun onunden gitmiyotabletten yaziyorum kizlar sonra gorusuruz dua edin melegime dili olsa anlasam halinden ama... o perisan ben ondan daha perisan...
aksam blgisayari acarsam yuklerim senin icin songul
cnm ne tur peynır verıyorsun
aras ordan oraya gezıyo salıncak yurutec ana kucagı
anesının kucagı yorgan ustu abla odası
haha amannn pek sabıt duramıyo
Yürutece koydunmu daha erken degilmi cnmki ben daha koymadim
Valla cnm biz sutdiyari yiyoruz onada ondan veriyorum bi zarari olmadi hic ama keçi peyniri çok daha iyi diyorlar ama ben burda bulamiyorum.
Selam canim...nasilsin
Acil çıkış kizlar geri döncem
cnm ne tur peynır verıyorsun
aras ordan oraya gezıyo salıncak yurutec ana kucagı
anesının kucagı yorgan ustu abla odası
haha amannn pek sabıt duramıyo
aa çok güzelmiş canım .iyi günlerde kullanın. nerden ne kadara aldın. birde kendinizmi sallıyorsunuz. otomatikmi?cnm b ılıyosun bızde bıraz tostosuz 22 kg ya kadar olandan aldık
bak su sekılde
Eki Görüntüle 685580
selam kızlar,
biz rota aşımızın 2. dozunu olduk , doktorumuz 6. ay olmadan eklere başlamak yok dedi.kilo alımı güzel olduğu için.
sizlere bir şey sorucam benim oğlum meme emerken uykuya dalıyor uyuyuncada göğsümü yalancı meme gibi kullanıyor bir süre sonra kendi bırakmadığı için çektirmek zorunda kalıyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum kendi bırakmadan çektirdiğim için sizde böle yapıyormusunuz. kendimi kötü hissediyorum ama çektirmesem sürelkli yalancı meme gibi emecek.
selam kızlar,
biz rota aşımızın 2. dozunu olduk , doktorumuz 6. ay olmadan eklere başlamak yok dedi.kilo alımı güzel olduğu için.
sizlere bir şey sorucam benim oğlum meme emerken uykuya dalıyor uyuyuncada göğsümü yalancı meme gibi kullanıyor bir süre sonra kendi bırakmadığı için çektirmek zorunda kalıyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum kendi bırakmadan çektirdiğim için sizde böle yapıyormusunuz. kendimi kötü hissediyorum ama çektirmesem sürelkli yalancı meme gibi emecek.
aa çok güzelmiş canım .iyi günlerde kullanın. nerden ne kadara aldın. birde kendinizmi sallıyorsunuz. otomatikmi?
cnm bızde aynısekılde dr 6 ay dolunce dedı sadece 2 haftadır 2 kasık elma 2 kasık havuc su verıyoru oda dr kontrolde tepkısını bılelım dedı
aras uyanıkken cok kısa emıyo ama gece ozellıkle uykuda emıyoo emıyoooo uzun uzun gogus bosalıyo o devam edıyo bende ceekeyı dıyorum kıyamıyorum cok abartırsa cıkartıyorum sonunda
bende yapıyorum =( her sefer birdaha ki sefer yapmam diyorum ama emmiyorda öyle duruyor sürekli ağzında beklediğinde doyma hissi oluşmaz vs sebepler türetip bıraktırıyorum
cnm ben otomatık cok ıstedım ama 9.5 kg ya kadar olunca almadım sımdılerde o kadaqr oldu zaten
bu salıncagın aynısını yaren 4 yasında olana kadar kullandık cok saglam cıktı
ondan yıne bu modelı tercıh ettık 62 tl ye bebefıx ten aldık cnm 2 gunde elımızdeydı
sarı kakaya ne diyorsunuz ?
çok açık sarı :s