2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayse allah yardimcin olsun seninde.igneler felan zor is ama sorunu ogrenmissiniz dermanida varya cok sukur bi sekilde gecer insallah.bu arada ben ilk bebekte yaptirmadim bunda da yaptirmayi dusunmuyorum 2li 3 lu test.cunku bu sadece bi tahmin .ustelik cevremdeki 3 arkadasima olabilir dediler kizlarin gunleri aglamakla gecti ve su anda bebekleri sapa saglam cok sukur.bence insanin icini sıkmaktan baska ise yaramiyolar.en son asamadaki amniyon sivisi alindigindada bebek dusebiliyo.forumdada biri vardi sivi alinmis bebegi olmus ustelikte saglikliymis.simdiden soyluyom yaptirirsaniz sonuc yuksek ciksa bile uzulmeyin o sadece bi olasilik.umarim allah hepimizin bebegini bildigimiz bilmedigimiz tum hastaliklardan korur...

amın canım zorlanıyrouz ama bebegım şu an iyi biliyorum hıssedıyorum böle ielrleriz
inşallah sağlıkal....

biliyorum o testlerde sadece risk ölçüyorlar ama bak ben ıkı tanesını kaybettım bebegını ılk kaybettıgın anda
ıkılı test yaptırdın mı diye soruyoalr....önce o testtekı rısklerı hesaplıyorlar ve bebegı kaybetme
sebebını aramada bir adım öne gecıyorsun hem de sağlık guvencem var taş atıpta kolum yorulmuyor
ya bır tetkıkını yaptırım ne olucak risk hesaplaması olduugnu bildiğim için de sorun etmem ki
o risk yaşla sigara ve alkol kullanımı ile ölçülüyo kı zararlı alışkanlıkalrım yok asıl diğer ölçüm önemli ense kalınlığı

ultrasonda ense kalınlıgı ölçümü de çok öenmli bişey ense kalınlgıı ölçümü ıkılı testle aynı anda
yapılıyor yanı ıkılı tetsın ıcınde ve çok öenmli bi durum eger kalınlık cıktıysa baska ult da da bakıyorlar
makıne hatası mı die zaten makına hatası ise diğer ult da bakınca gercegı goruyorlar ama yok baska bişey varsa
öğrenmıs o duruma hazırlıklı olrk yasıyorsun zaten obnu d akeısnlkeştirmek için amniyosentez yapılıyor gerek varsa
amniyosentezde eger uzman bı hekım tarafıdnan yapılrısa bebegı kaybetme gibi bi sorun olmuyor
en basta sunu kabul etmek lazım cekecegımız varsa bebeklerımızle bir sınavımız varsa kurtulus yok
bu sınava tabı tutulucaz...ne yaparsan yap oluyor bu he rıhtımalı her önlemi al oluyor
Allah başa vermesın ama ben yıne de tetsı yaptırmayın üzülmeyın demek ıstemem bu sorumlulugu alamam

dediğim gibi aksi bi durum olurda bebek kaybedılırse ılk sordukları testler ıkılı testlerı yapılan ılk
tahlıller kalp atsıları kese yapısı bunalr oluyor tansıyon oluyor beslenme oluyor bence öle düşünme
eger yaptırabılıyrosan guvencen varsa yaptır send eyok parayla ayrıyeten yptırmak ıcın masraf yapman
gerekıyrosa ve nasılsa kaale almıycam dıyorsan yaptırmazsın kişisel tercih

inşallah beebklerımıze hıc bişey olmaz sağlıklı bi 9 ay gecxırıp sağlıkla kucagımıza alırız ve bu
gibi üzüntüler yasamak zorudna kalmayıs ınsallah

inşallah canım inşallah hepsini sırasıyla geçireceksiniz :)))

Amin canım inşallahh :)

ay she msj attım almadın ama sanırım.çiçekleri sil dedi bana bu adam:((biliyor hamile olduğumu düşük tehlikesi var bişiy olurmu eğilince

canım ne olucak nazı kocana yapcan patronuna yapamazsın maalesef :)

hem evde olsan da her işi yapmıcak mıydın ben perde astım gecen akşam

hoş fırçamı da yedım ama :D dikkatli davranrısan bişiyn olmaz korkma

hamile kalmak demek hayattan soyutlanmak demek değil ki :)

canım ne olucak nazı kocana yapcan patronuna yapamazsın maalesef :)

hem evde olsan da her işi yapmıcak mıydın ben perde astım gecen akşam

hoş fırçamı da yedım ama :d dikkatli davranrısan bişiyn olmaz korkma

hamile kalmak demek hayattan soyutlanmak demek değil ki :)

çok yavaşım diye beni çıkardılar işten.bebeğin tutunması için doktor söyledi dedim ama benim seni bekleyecek vaktim yok dedi

çok yavaşım diye beni çıkardılar işten.bebeğin tutunması için doktor söyledi dedim ama benim seni bekleyecek vaktim yok dedi

canim bunu simdimi yasadin ne uyuz insafsiz insanlar var yaaaa.gicik oldum alahindan bulsun insallah sakin uzulupte bebeginide uzme belkide hayirli olan budur

evet birini bulana kadar dur dedi.benim ihtiyacım varken bana bunu yapıyor ama birini bulana kadar dur diyor

durmuyorum o zaman de cık git şikayet et

seni çıkarmaya hakkı yok hamıelsın nasısla bi süre sonrfa devam edemıceksın die

şimdiden cıakrmak ıstıo akıllı

amın canım zorlanıyrouz ama bebegım şu an iyi biliyorum hıssedıyorum böle ielrleriz
inşallah sağlıkal....

biliyorum o testlerde sadece risk ölçüyorlar ama bak ben ıkı tanesını kaybettım bebegını ılk kaybettıgın anda
ıkılı test yaptırdın mı diye soruyoalr....önce o testtekı rısklerı hesaplıyorlar ve bebegı kaybetme
sebebını aramada bir adım öne gecıyorsun hem de sağlık guvencem var taş atıpta kolum yorulmuyor
ya bır tetkıkını yaptırım ne olucak risk hesaplaması olduugnu bildiğim için de sorun etmem ki
o risk yaşla sigara ve alkol kullanımı ile ölçülüyo kı zararlı alışkanlıkalrım yok asıl diğer ölçüm önemli ense kalınlığı

ultrasonda ense kalınlıgı ölçümü de çok öenmli bişey ense kalınlgıı ölçümü ıkılı testle aynı anda
yapılıyor yanı ıkılı tetsın ıcınde ve çok öenmli bi durum eger kalınlık cıktıysa baska ult da da bakıyorlar
makıne hatası mı die zaten makına hatası ise diğer ult da bakınca gercegı goruyorlar ama yok baska bişey varsa
öğrenmıs o duruma hazırlıklı olrk yasıyorsun zaten obnu d akeısnlkeştirmek için amniyosentez yapılıyor gerek varsa
amniyosentezde eger uzman bı hekım tarafıdnan yapılrısa bebegı kaybetme gibi bi sorun olmuyor
en basta sunu kabul etmek lazım cekecegımız varsa bebeklerımızle bir sınavımız varsa kurtulus yok
bu sınava tabı tutulucaz...ne yaparsan yap oluyor bu he rıhtımalı her önlemi al oluyor
Allah başa vermesın ama ben yıne de tetsı yaptırmayın üzülmeyın demek ıstemem bu sorumlulugu alamam

dediğim gibi aksi bi durum olurda bebek kaybedılırse ılk sordukları testler ıkılı testlerı yapılan ılk
tahlıller kalp atsıları kese yapısı bunalr oluyor tansıyon oluyor beslenme oluyor bence öle düşünme
eger yaptırabılıyrosan guvencen varsa yaptır send eyok parayla ayrıyeten yptırmak ıcın masraf yapman
gerekıyrosa ve nasılsa kaale almıycam dıyorsan yaptırmazsın kişisel tercih

inşallah beebklerımıze hıc bişey olmaz sağlıklı bi 9 ay gecxırıp sağlıkla kucagımıza alırız ve bu
gibi üzüntüler yasamak zorudna kalmayıs ınsallah

saol canim verdigin bilgiler icin .ben ogretmenim o yuzden testleri yaptirmamda sorun olmuyoda korkuyom iste nedense.ama madem soruyolar hic degilse 2liyi yaptirayim.zaten dedigin gibi olacagi varsa oluyo kimsede engelliyemiyo doktorlar bile.

durmuyorum o zaman de cık git şikayet et

seni çıkarmaya hakkı yok hamıelsın nasısla bi süre sonrfa devam edemıceksın die

şimdiden cıakrmak ıstıo akıllı

baştan öyle demedi ama bugün değişti bide kardeşinin çocuğu olmuyomuş sanırım ondanda etkileniyo ortada kaldık tamam dedim ama gitmek istiyorum.haklısın yani

baştan öyle demedi ama bugün değişti bide kardeşinin çocuğu olmuyomuş sanırım ondanda etkileniyo ortada kaldık tamam dedim ama gitmek istiyorum.haklısın yani

canım cık git kalsın zorda nasılsa cıkarcak senı ne die kalıosn kı hala orda
şikayet et hakkını ara Allah Allah işçi mahkemelerien basvur yanı koskoca kadınsın
elleriden kurtulmalarına izin mi verıceksın baska bişi olsa ok ama ortada bilerek brıaktılar senı

saol canim verdigin bilgiler icin .ben ogretmenim o yuzden testleri yaptirmamda sorun olmuyoda korkuyom iste nedense.ama madem soruyolar hic degilse 2liyi yaptirayim.zaten dedigin gibi olacagi varsa oluyo kimsede engelliyemiyo doktorlar bile.

kesınlıkle canım olmıycaksa agzınla kus tut ıstersen
benım kese gec gozuktu kalbi gec attı ama gene de yıydı hatta cok sağlıklıydı
atlatmıstık hepsını 7. aya kaadr geldık daha 2 gun once doktordydm hıcbıseyımde yoktu
2 doktora birden devam edıyrodum ama ne oldu 7. ayda kaybettım olacakla ölecege care yok maalesef
ama biz tedbirimizi alalım takdir Allah tan

ağlıyorum napiyim ortada kaldık

:( :( :(

ya lutfen aglama bak bebeginde uzulecek sonra onu dusun gerci anliyorum seni insan sinir olur sadece cikarilmaya degil o adama gicik olup aglar ama belkide boylesi daha hayirli bebegin dusse dahami iyi?durumunuz nasil cok mu ihtiyacin vardi?allah yardim eder o bebegin rizkini bi sekilde verir uzulme.

İNŞALLAHH CANIMM :) BAŞLAMIŞTIR BAŞLAMADIYSA DA NORMAL
YANI TAKILCAK BİŞİY DEĞİL :)
AFİYET OLSUN CANIM IMM KURU UZUMU BENDE SEVERIM HEM DE ÇEKİRDEKLILERINDEN
ALIRSAN ÇOOK ACAİP FAYDALI :)

INSALLAH CANIM SAĞLIKLI OLSUNALRDA YETER Kİ :)

BEN DE COK SİNİRLİYİM :D SABAH MİNİBÜS ŞÖFÖRÜYLE KAVGA ETTIM AHANDA BÖLE FACE DE YAZDIM
HAMİLE HAMİLE KOŞTURDU BENI ARKASINDAN PİSS Bİ SÜRÜDE SÖYLENDIM ZATEN

sabah sabah minibüse işaret ediyorum ellerımı slalıyorum ya görmuyo ya da durmuyo bilerek
bılmıyorum durmadıgı ıcın peşinden koştum koştum yetiştim adam nie el etmıosn die bagırdı
asıl sen durmadın diye ben bağırdım hala söylenıyo bana bela mısın diye yeteer kocasinan lisesi al
burdan bı tane dedım hasbinallah dedi....kadınlar günümüz kutlu olsun bişey demıyorum

EVET CANIM BULANTIDAN OLABİLİR AYY COK FENA YA BULANTI :s :s :s

hay Allahım birde tabi hödükkk dolu bi tanem, sözde kadınlar günü camış :D

evet birini bulana kadar dur dedi.benim ihtiyacım varken bana bunu yapıyor ama birini bulana kadar dur diyor

haydaaaa kadınlar gününde bir hödük daha nasıl anlayışsız, nasıl bu kadar iki taraflı olabilir, cnm ya üzüldümm

Son düzenleme:
ben bu topiği nasılda görmedim hemencikte açılıvermiş.Hepinizin bebeği hayırlı olsun kızlar bende kısmetse kasım 2012 annesi olucam önce 2 kez idrar testi sonrasında kan testi ve 5 marttada vajinal ultrasonda bebişimin kesesini gördük.Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize herkesin yavrusunu bağışlasın:16:

SAT:30/01/2012
KİLO:53
MUHT.DOĞUM TAR: 06/11/2012

ben bu topiği nasılda görmedim hemencikte açılıvermiş.Hepinizin bebeği hayırlı olsun kızlar bende kısmetse kasım 2012 annesi olucam önce 2 kez idrar testi sonrasında kan testi ve 5 marttada vajinal ultrasonda bebişimin kesesini gördük.Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize herkesin yavrusunu bağışlasın:16:

hosgeldın canım ahyırlı olsun allah tamamına erdırsın:16::49:

canım üzüldüm ya ıhtıyacın da varmıs vıcdansız adam nolcak:47:
bende bu ıslerı beceremem ama ayse dogru soyluyor hakkını ara bencede :34:

hoşgeldin canımm, tebrik ederimm, sende güzel kasım annelerinden olacaksın ;) :38:
güzel duaların için tekrar teşekkürler inş. aminnnnn

hoşgeldın canım :) hayırlı olsun sağlıkla kucakalrsın ınsallahh eklıyorum hemen tabloyaa

hay Allahım birde tabi hödükkk dolu bi tanem, sözde kadınlar günü camış :D

haydaaaa kadınlar gününde bir hödük daha nasıl anlayışsız, nasıl bu kadar iki taraflı olabilir, cnm ya üzüldümm

aynen canım binlerceee höödükk vaar :)

ekledımmm :) tekrar hayrılı olsun canım

Merhaba 2012 Kasım Anneleriii Hoş Geldiniz :) Sizi Listeye eklemem için özel mesajla ulaşabilirsiniz bana :)

:nazar: Bismillahırrahmanirrahimm :nazar:
Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz.Allah'ım korusun hepsini :) Amin

[table="class: grid, align: left"]
[tr]
[td]anne[/td]
[td]yaşı[/td]
[td]şehir[/td]
[td]kilo[/td]
[td]sat[/td]
[td]cinsiyeti[/td]
[td]Muht. Doğ.Tarihi[/td]
[td]isim[/td]