2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın KK nın güzel anneleri bu sabah acayip bir bulantı ile uyandım lavaboya zor yetiştim kızcemde korktu anne ne oldu diye kahvaltıya ablam gelecek hatta gelmek üzeredir hemen size yazıyım çıkıyım dedim bugün nasılsınız ne gelişmeler var fıstıklar bugün gidip biraz alışveriş yapıcam kuruerik incir badem fındık falan alıcam günlük düzenli yicem inşallah

bu arada KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

günaydın canım senınde kadınalr gunun kutlu olsun hmm bulantılar basladı demek
daha bende gelen gıden yok bakalımm :)

canim allah benim yasadigimi kimseye gostermesin.ben bu asamalardan gecen yilda gectim.aralik 2011de 40hafta3gunluk normal dogumla oglusumu dogurdum ama ancak 1 gun sevip koklayabildim.o da hasta halimle ne kadar sevebildiysem.hep eve gideyim iyice bi sarilacam diyodum hastanedeyken.ama eve getirmek nasip olmadi.2. gun kuveze aldilar ve melegimi erken sepsisten kaybettim.kanina benden mikrop girmis.odasi,besigi,sekerleri, herseyi bombos kaldi teyzeleri.hala icim aciyo.doktorlar bana bekleme suresi vermeyince hemen istedim.insallah ilk ay da oldu.hala inanamiyorum bi haftaya keseyide gorsem.insallah yeni bebegim hafifletecek acimi.o yuzden dogum iznindeyim haftaya bitiyo

canım başın sağolsun çok çok üzüldüm teselşi değil biliyorum ama sorunu yanı sebebi bilmek bile bir ilerlemedir
bence inşallah bu bebegınde aynı veya benzer sorunalr yasamazsınız ve sağlıkal kucakalrsın
yavrunu canım ben de7 aylık bebegımı cansız olrk doğurdum karnımdayken kalbi durdu
uzun süre arastırıldı kafamızı kurcaladı hep sorular sorular sonucna bulundu kan pıhtılaşması imiş
çok zor bi durum ne kadar buyuk kaybedersen o kdr kötü sen kucagına almıssın kökuusnu almıssın
zor olmustur ayrılmak ben ssını dahı duyamadım yuzunu gordum tombul yanakalrını kirpiklerini
gördüm doğduktan sonra kim derki o ölü diye onalr bızı cennette beklıyorlar ve asla ama asla
biz gelemden girmiycekler içeri annelerimiz gelsın dıycekler canım ıkı meleğim var benım cennette
çok zor oluyor ben ara verdım bıraz kendıme gelmek ıcın ıkı tane ust uste kaybetmıstım cunku
inşallah bu sefer sğlıkla kucaklayıp kocaman insanalr yetiştiricez canım

canim allah benim yasadigimi kimseye gostermesin.ben bu asamalardan gecen yilda gectim.aralik 2011de 40hafta3gunluk normal dogumla oglusumu dogurdum ama ancak 1 gun sevip koklayabildim.o da hasta halimle ne kadar sevebildiysem.hep eve gideyim iyice bi sarilacam diyodum hastanedeyken.ama eve getirmek nasip olmadi.2. gun kuveze aldilar ve melegimi erken sepsisten kaybettim.kanina benden mikrop girmis.odasi,besigi,sekerleri, herseyi bombos kaldi teyzeleri.hala icim aciyo.doktorlar bana bekleme suresi vermeyince hemen istedim.insallah ilk ay da oldu.hala inanamiyorum bi haftaya keseyide gorsem.insallah yeni bebegim hafifletecek acimi.o yuzden dogum iznindeyim haftaya bitiyo

canım başınsağolsun :( çok üzüldüm.. inş. sağlıklı bir bebeğin dünyaya gelri Allahtan umut kesilmez diye boşuna dememişler.

hepinize tesekkur ediyorum birbirimize dua edelim cunku birinin baskasi icin ettigi dua daha makbul.yasadigim olaydan sonra anladimki allah istemedikten sonra kimsenin yapabilecegi birsey yok.tek koruyacak olan allah.bebislerimiz insallah allaha emanet.

ahhhh canım kardeşimm...seni tanımasamda yaşadıklarına çok ama çok üzüldüm...şimdi seni cennette bekleyen bi meleğin var...rabbim mekanını cennet kılsın...yeni gelen bebeğine versin ömrünü...görürsün inşallah canım en yakın zamandada keseyi...ne kadarlıksınız şimdi? biz 5+3üz cumartesi gitcez inşallah doktoraa...allahtan bi mani çıkmazsa görürüz inşallah...
sevgimle...:49:

hepinize tesekkur ediyorum birbirimize dua edelim cunku birinin baskasi icin ettigi dua daha makbul.yasadigim olaydan sonra anladimki allah istemedikten sonra kimsenin yapabilecegi birsey yok.tek koruyacak olan allah.bebislerimiz insallah allaha emanet...

selam kızlar ben geldiim
biz meleğimle tanıştık bugün 5 hafta 4 günlük gözüküyor ultrasonda minicik bir kesemiz var 3 hafta sonra tekrar gidicez bakalım bebişimin pıt pıt atan kalbi nasıl gözükecek rabbim sağlıkla bana tutunmasını nasip etsin inşallah
bu arada kızlar doktor dediki olmaması gereken 3 şey;
sık idrara çık ama yanma olmasın
akıntı olsun ama kaşıntı olmasın
3 günden fazla kabızlık olmasın
bu şekilde yani teyzeleri şuan için sorun yok dedi :):49:

selam kızlar ben geldiim
biz meleğimle tanıştık bugün 5 hafta 4 günlük gözüküyor ultrasonda minicik bir kesemiz var 3 hafta sonra tekrar gidicez bakalım bebişimin pıt pıt atan kalbi nasıl gözükecek rabbim sağlıkla bana tutunmasını nasip etsin inşallah

amandaa maşallahhhh....hadi gözün aydınn kuzum...bizde bu cumartesi 5+5 olcazz inşallah bizde görürüzz hayırlısıylaa:49:
vajınal ultrasonla mı baktı canım? abdominalmi?
hmmm doktorun önerilerini söylediğin için sağol, bizde dikkate alalım bunları canım...

amanda teyzeleri yesin o miniğiii:emir_bebek::36::16::49:

ahhhh canım kardeşimm...seni tanımasamda yaşadıklarına çok ama çok üzüldüm...şimdi seni cennette bekleyen bi meleğin var...rabbim mekanını cennet kılsın...yeni gelen bebeğine versin ömrünü...görürsün inşallah canım en yakın zamandada keseyi...ne kadarlıksınız şimdi? biz 5+3üz cumartesi gitcez inşallah doktoraa...allahtan bi mani çıkmazsa görürüz inşallah...
sevgimle...:49:

cok saol canim bizde 4+3 uz .bende haftaya persembe gidecem.adetime yakin 4 gun lekelenme oldu bide hcg 72 cikti cok yuksek degilya oyuzden acaba yokmu diyom.:18:

selam kızlar ben geldiim

oh maşallahhh :) sağlıkla büyüsün ınsallah canımmm :)

ay ya bende kabızlık var sanırırm ama ben hamıle kalmadan once de sık sık olurdum

maalesef bi çzöüm bulamadım ve su anda var :26: :26: :26:

sık idrara cıkıyorum yanma yok :)

akıntı var kasıntı yok iyi demekkı :)

merhaba kızlaaarr...nasılsınız,bebişleriniz yoruyor mu sizi.benim hafiften başladı bulantılarım,sabahları şöyle bir okşayıp gidiyor...teyzeleri bugün doktor randevumuz var,keseyi görmeye gidicez,dualarınızı bizden eksik etmeyin.rabbim hepimizin yardımcısı olsun,karnımıza koyduğu gibi sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

selam kızlar ben geldiim

tatlım ne güzel haber :) canım benmm ulrason görünüsünü aldın mı ? kaç mm merrcimeğin ?
çok sevindimm

merhaba kızlaaarr...nasılsınız,bebişleriniz yoruyor mu sizi.benim hafiften başladı bulantılarım,sabahları şöyle bir okşayıp gidiyor...teyzeleri bugün doktor randevumuz var,keseyi görmeye gidicez,dualarınızı bizden eksik etmeyin.rabbim hepimizin yardımcısı olsun,karnımıza koyduğu gibi sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

hoşgeldın canım :) iyiyiz çok şükür bebişlerde uslu uslku büyüyodur inşallah sıpalar

bend ebualntı neym yok çok şükürğ Allah ımaaa :) olmaz da ınsallahh

hadı ınsallah görürüsünüz keseyı guzel haberle gel ınsallahc anım :)

amandaa maşallahhhh....hadi gözün aydınn kuzum...bizde bu cumartesi 5+5 olcazz inşallah bizde görürüzz hayırlısıylaa:49:
vajınal ultrasonla mı baktı canım? abdominalmi?
hmmm doktorun önerilerini söylediğin için sağol, bizde dikkate alalım bunları canım...

amanda teyzeleri yesin o miniğiii:emir_bebek::36::16::49:
normal ultrasonla baktı canım çok şükür Allahıma:nazar:

cok saol canim bizde 4+3 uz .bende haftaya persembe gidecem.adetime yakin 4 gun lekelenme oldu bide hcg 72 cikti cok yuksek degilya oyuzden acaba yokmu diyom.:18:
Rabbim hayırlısıyla sana tutunmasını nasip etsin canım :4:

oh maşallahhh :) sağlıkla büyüsün ınsallah canımmm :)

ay ya bende kabızlık var sanırırm ama ben hamıle kalmadan once de sık sık olurdum

maalesef bi çzöüm bulamadım ve su anda var :26: :26: :26:

sık idrara cıkıyorum yanma yok :)

akıntı var kasıntı yok iyi demekkı :)

kabızlık için bendede oluyo ama çok şükür 3 gün sürmüo sabah aç karna kayısı ye ve ılık su iç canım iyi gelio doktor da iyi dedi haika bir çözüm

selam kızlar ben geldiim

maşallah canım,maşallah...inşallah bundan sonra da sorunsuz geçirirsin hamileliğini.bakalım biz de bugün gidicez tanışmaya,inşallah görürüz minik keseyi:) ben de;
sık idrara çıkma var ama yanma yok
kabızlık yok
akıntı var ama başlarda kaşıntı da vardı şimdi geçti.kaşıntı olunca noluyomuş acaba ???

hoşgeldın canım :) iyiyiz çok şükür bebişlerde uslu uslku büyüyodur inşallah sıpalar

ay_she cim üşüme yi sordum doktora çok normal dedi üşümelerin kasık ağrıların çok normal dedi

uzanma eğilip kalkarken otururken falan dikkat et dedi kendini kolla dedi

canım basın saolsun cok üzüldüm ıns bu bebısını saglıkla kucaklarsın:34::16:

normal ultrasonla baktı canım çok şükür Allahıma:nazar:
Rabbim hayırlısıyla sana tutunmasını nasip etsin canım :4:

kabızlık için bendede oluyo ama çok şükür 3 gün sürmüo sabah aç karna kayısı ye ve ılık su iç canım iyi gelio doktor da iyi dedi haika bir çözüm

yaa canım hamıle kalalı benımde duzne gırdı sanırırm eskıden 10 gun fln sürdüğü oluyodu

kabılzııgmın 10 gun cıakmıyodum wc o derecee neler denemedım neelr faydasını goremedım

su an daha ıı gibi falza sürmuo ama kaysı ıse yaramıyo yıne de belkı hamılelıkte yarar

tekrar dneeyım bi

oh canım ne güzel inşallah olmaz bulantın.senin iğneler nasıl gidiyor?dün ben kanattım yaa kılcal damara denk geldi sanırım,şimdi iyim çok şükür.sen göbekten mi yapıyodun canım.inşallah bugün güzel haberle geliriz doktorumuzdan:46:

ay_she cim üşüme yi sordum doktora çok normal dedi üşümelerin kasık ağrıların çok normal dedi

uzanma eğilip kalkarken otururken falan dikkat et dedi kendini kolla dedi

evet canım ilk zmanaalr ates fln oluyo vücut cok çalışıo ondan normal biliodm ama

donuyorumm yaa :52: yapmadıgım ey kalmıo ısınmak ıcın :D

evet canım dıkkat edelım 9. ve 12. haftayı atlatalım gerısı kolay ınsallah :)

Back
X