2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
oh canım ne güzel inşallah olmaz bulantın.senin iğneler nasıl gidiyor?dün ben kanattım yaa kılcal damara denk geldi sanırım,şimdi iyim çok şükür.sen göbekten mi yapıyodun canım.inşallah bugün güzel haberle geliriz doktorumuzdan:46:

evet canım göbekten yapıyruz biz ayy ben de gecen akşam kasa denk geldı galıba

sıksıtı şişti böle kızarmsıtı sonra baktım msomor olmus diğer iğne yerleride

kırmızı kırmızı bellı oluyo Allah yardımcımız olsun canım zor iğnelre dayanmak ama

bebeklerımız onlar sayesınde çok güzel gelişip büyüyüekler ınsallahh :) :) :)

kırmızı kırmızı bellı oluyo Allah yardımcımız olsun canım zor iğnelre dayanmak ama

Allah yardımcınız olsun canım, hepimize inş. kızlar yaa zaten kadınlar günü duygusala bağlıcam yine :5:

bademleri cevizleri yıyomuyuz kızlaaarr
ben her gun saat 11 de yıyorum ya yazmayı unutmusum
kızlar unutan varsa yisin gaari :)

Allah yardımcınız olsun canım, hepimize inş. kızlar yaa zaten kadınlar günü duygusala bağlıcam yine :5:

amın canım cümlemizinn :) :) )
sağlıkla büyüsünler inşallah haftaya kalp atısını da görsem daha erken olck ama
nası sevınırım ay ay ay :)

evet canım yaa dediğin gibi iğne yerleri kıpkırmızı belli oluyo bazen de morarıyo.ama dediğin gibi her şey kuzucuklarımız için...inşallah güzel güzel gelişip büyür bebişlerimiz,oyyyy anneleri sevsin onlarıııııııııııııı:9::9:

kızlar ben bu cumt gideceğim inş. duyarım yaa içim rahatlıcakkk aklım şuan hep orda.

yiyiyoruz kuşummm ya benm canım üzüm istediii :p kuru üzüm öğlen çıkışta kocama söliyimde alalım barii :4:

ya ben oglumda yemıstım dıkkat etmıstım ama bunda hıc tınmıyom nedense yaa bıde canım ıstemıyo hıc mıde bulantısından sanırım :26:

amin canım canım yaa.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ben de çok duygusalım bugün..hormonlar tavan...:1::1::1:

zaman zaman tavan yapıyor dimi, bazende çok çabuk sinirleniyorum :( ama normalmiş
gün gün hamilelik takviminde 5. haftada yazıyor, Anne gebelik süresince kararsızlık, heyecan, sinirlilik duygularını hissedebilir. Hepsi normaldir :)

evet canım yaa dediğin gibi iğne yerleri kıpkırmızı belli oluyo bazen de morarıyo.ama dediğin gibi her şey kuzucuklarımız için...inşallah güzel güzel gelişip büyür bebişlerimiz,oyyyy anneleri sevsin onlarıııııııııııııı:9::9:

allah yardimciniz olsun sizin isinizde zor ama sorunu bulmussunuzya allahasukur dermani var.bi sekilde geciyo gunler bide bakiyosunuzki 8 .ay ama iste o son ay gecmek bilmiyo.biran once olsun istiyosun.gerci ben hamileligim bitecek diye de cok uzuluyodum.bebisin hareketlerini hissetmek muhtesem bi duygu.zaten dogduktan sonrasi anlatilmaz oyle bi sevgi yok...

kızlar ben bu cumt gideceğim inş. duyarım yaa içim rahatlıcakkk aklım şuan hep orda.

yiyiyoruz kuşummm ya benm canım üzüm istediii :p kuru üzüm öğlen çıkışta kocama söliyimde alalım barii :4:

İNŞALLAHH CANIMM :) BAŞLAMIŞTIR BAŞLAMADIYSA DA NORMAL
YANI TAKILCAK BİŞİY DEĞİL :)
AFİYET OLSUN CANIM IMM KURU UZUMU BENDE SEVERIM HEM DE ÇEKİRDEKLILERINDEN
ALIRSAN ÇOOK ACAİP FAYDALI :)

INSALLAH CANIM SAĞLIKLI OLSUNALRDA YETER Kİ :)

amin canım canım yaa.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ben de çok duygusalım bugün..hormonlar tavan...:1::1::1:

zaman zaman tavan yapıyor dimi, bazende çok çabuk sinirleniyorum :( ama normalmiş
gün gün hamilelik takviminde 5. haftada yazıyor, Anne gebelik süresince kararsızlık, heyecan, sinirlilik duygularını hissedebilir. Hepsi normaldir :)

BEN DE COK SİNİRLİYİM :D SABAH MİNİBÜS ŞÖFÖRÜYLE KAVGA ETTIM AHANDA BÖLE FACE DE YAZDIM
HAMİLE HAMİLE KOŞTURDU BENI ARKASINDAN PİSS Bİ SÜRÜDE SÖYLENDIM ZATEN

sabah sabah minibüse işaret ediyorum ellerımı slalıyorum ya görmuyo ya da durmuyo bilerek
bılmıyorum durmadıgı ıcın peşinden koştum koştum yetiştim adam nie el etmıosn die bagırdı
asıl sen durmadın diye ben bağırdım hala söylenıyo bana bela mısın diye yeteer kocasinan lisesi al
burdan bı tane dedım hasbinallah dedi....kadınlar günümüz kutlu olsun bişey demıyorum

ya ben oglumda yemıstım dıkkat etmıstım ama bunda hıc tınmıyom nedense yaa bıde canım ıstemıyo hıc mıde bulantısından sanırım :26:

EVET CANIM BULANTIDAN OLABİLİR AYY COK FENA YA BULANTI :s :s :s

laracımm meloj evı toplıym gelcem dedi :)

sen naıslsın napiosn :)

napim tatlım dolanıyom ölle topiklerde.

sizleri takip ediyorum (umarım bi sakıncası yoktur) ne heyecanlı ne güzel bekleyişler.
Rabbim seni de buradaki tüm kardeşlerimide sağ salim kurtarsın hayırlısıyla kuzucuklarınızı kucağınızda göstersin.
tez zamanda bana ve isteyen herkese de nasip etsin yüce RABBiM inşallah.
Allah'ıma emanet olun her biriniz ve bebişleriniz.

Son düzenleme:
napim tatlım dolanıyom ölle topiklerde.

Sizleri takip ediyorum (umarım bi sakıncası yoktur) ne heyecanlı ne güzel bekleyişler.
Rabbim seni de buradaki tüm kardeşlerimide sağ salim kurtarsın hayırlısıyla kuzucuklarınızı kacağınızda göstersin.
Tez zamanda bana ve isteyen herkese de nasip etsin yüce rabbim inşallah.
Allah'ıma emanet olun her biriniz ve bebişleriniz.

estf canım ne sakıncası olucak bekelriz hep gel :)

evet şimdi kalp atıslarını gorcez die beklıyoruz

sonra sıra ıkılı teste gelcek sonra cinsiyete sonra 3 lü testti

ilk tekmelerdi 2. Düzey ultrasın kontrolu şeker yüklemesi derkeen

bakmışlız sona gelmişizz ınsallahhhh zaten şu 12. Haftayı bi gecsek

gerisi hızlıca gecıo son ay harıcc :d amın canım amınnn

inşallah canım inşallah hepsini sırasıyla geçireceksiniz :)))

ayse allah yardimcin olsun seninde.igneler felan zor is ama sorunu ogrenmissiniz dermanida varya cok sukur bi sekilde gecer insallah.bu arada ben ilk bebekte yaptirmadim bunda da yaptirmayi dusunmuyorum 2li 3 lu test.cunku bu sadece bi tahmin .ustelik cevremdeki 3 arkadasima olabilir dediler kizlarin gunleri aglamakla gecti ve su anda bebekleri sapa saglam cok sukur.bence insanin icini sıkmaktan baska ise yaramiyolar.en son asamadaki amniyon sivisi alindigindada bebek dusebiliyo.forumdada biri vardi sivi alinmis bebegi olmus ustelikte saglikliymis.simdiden soyluyom yaptirirsaniz sonuc yuksek ciksa bile uzulmeyin o sadece bi olasilik.umarim allah hepimizin bebegini bildigimiz bilmedigimiz tum hastaliklardan korur...

ay she msj attım almadın ama sanırım.çiçekleri sil dedi bana bu adam:((biliyor hamile olduğumu düşük tehlikesi var bişiy olurmu eğilince

ay she msj attım almadın ama sanırım.çiçekleri sil dedi bana bu adam:((biliyor hamile olduğumu düşük tehlikesi var bişiy olurmu eğilince

canim o kadarcik biseyle bise olmaz sanirim ama istersen gazete al dizlerinin altina koy oyle sil.bu arada senin niye dusuk tehlikesi var lekelenmemi oluyo?

Back
X