2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
5 hafta 3 günlük SAT a göre canım. bulantım yok ama çok bel ağrım var ayakta duramıyorum çok fazla bide çalışıyorum ve doğum iznine kadar çalışmak istiyorum inşallah zorlanmam kolay bi hamilelik olur benim için.senin nasıl durumlar?

benimde 5+6 geçen hafta ağrı yaptı bana üşütüyordum sanırm artık kendimi kolluyorum, pek bulantımda yok arada sırada inş. bu şekilde devam eder :) bende çalışmak istiyorum doğuma kadar.. nasip

Kızlar selam

Ben özel bir hastanede başladım muayeneme.Sağlık bakanlığı direk aile hekimliğine haber veriyormuş.
Bu sabah aile hekimliğinden aradılar bir sürü bilgi aldılar,sorular sordular..
20.haftada mutlaka tetanoz aşısı yapılması gerekiyormuş onu bildirdiler.

Doğumdan sonra da topuk kanı ve birçok aşıyı ücretsiz yaptırabiliyormuşuz.
Çok ilgiliydiler,gerçekten güzel bir uygulama olmuş..

Sizleride aradılar mı?

kızlar şu cevaplarınızın altında çıkan bebek takip çizelgesini nası yapıyoruz ben bilmiyorumda :43:

Son düzenleme:
herkese merhabalar taze anne adayları bu benim
2. deneyimim oluyor kızım 7 yaşında :) onu kucagıma aldıgımda 20 yasındaydım hıc bırseyın farkında değildim bu sefer hamılelıgımıde doya doya bılınclı ve bırazcık şımarık yaşamak ıstıyorum :):36: benim sat 29 ocaktı pazartesı doktora gıttım degerım 410 cıktı ama keseyı goremedık doktorum cok kucuk ondan dedı onumuzdekı pazartesı gorucez ınsallah :)

tatlım ne güzel haber :) canım benmm ulrason görünüsünü aldın mı ? kaç mm merrcimeğin ?
çok sevindimm

Kızlar selam

Ben özel bir hastanede başladım muayeneme.Sağlık bakanlığı direk aile hekimliğine haber veriyormuş.

Sizleride aradılar mı?
onu bende merak ediyordum tatlım ne güzel hemen aradılarsa benide ararlar umarım çünkü gitmeye vaktim yok

Kızlar selam

Sizleride aradılar mı?

bende özel hastaneye çıkmıştım canım gidip sağlık ocağına bildirmem gerekiyormuş diye duydun sen bildirmeden mi seni aradılar,
hepsini yapmaları iyimiş

kızlar şu cevaplarınızın altında çıkan bebek takip çizelgesini nası yapıyoruz ben bilmiyorumda :43:

tatlım ilk sayfalarda ben paylaşmıştım bir bak istersen :)

2. deneyimim oluyor kızım 7 yaşında :) onu kucagıma aldıgımda 20 yasındaydım hıc bırseyın farkında değildim bu sefer hamılelıgımıde doya doya bılınclı ve bırazcık şımarık yaşamak ıstıyorum :):36: benim sat 29 ocaktı pazartesı doktora gıttım degerım 410 cıktı ama keseyı goremedık doktorum cok kucuk ondan dedı onumuzdekı pazartesı gorucez ınsallah :)

hoşgeldinn aramızaa :) tebrik ediyorumm deneyimli annelere ihtiyacımız var genelde bu topiktekilerin ilk :D

hosgeldiniz melis ve eylul.insallah bebeklerinizi saglikli bi sekilde kucaginiza alir doya doya buyutursunuz.benimde 4+3 haftayi bekliyorum keseyi gorurum insallah:-)
hayat bu senin ilk bebeginmi?

sevgili muhasebe müdürümüz kafanfilll getirdiiiiiiiiiiii, muhasebemizde çalışan erkekler hariç 7 bayanız :)

oo ne güzell canım :)

Kızlar selam

Sizleride aradılar mı?

ben de özel hats gittim ama aile hekımlıgınden aramadılar benı :S
evi arıyolarsa ulaşamazlar zaten de arayan olmadı canım

canım buradan Baby Gaga: Pregnancy & Parenting Social Network & Resources

veya

buradan Lilypie - Pregnancy & Maternity Tickers yapabilirsin :)

ay_she hanım benide listeye ekleyebilirmisiniz :) sat 29 ocak :))

hoşgeldın canım hayırlı olsun

anne
kilo
sat
Muht. Doğ.Tarihi

bunalrıu yazarsan hemen ekelım

hosgeldiniz melis ve eylul.insallah bebeklerinizi saglikli bi sekilde kucaginiza alir doya doya buyutursunuz.benimde 4+3 haftayi bekliyorum keseyi gorurum insallah:-)
hayat bu senin ilk bebeginmi?

evet tatlım eşimle 2 buçuk yıldır evliyiz bir süre hep gezdik tozduk artık yaşımda 27 bir kaç aydır bebek düşünüyorduk Allah verdi inş.
bebeğimle bizimledir canımm senin ?

kIZLAR MERHABA,

Ben de aranıza katıldımmm :16::46::46: şükür bugünleri gösterene...
34 (hatta bir rivayete göre 35 yaşındayım) 5 yıl 7 aydır evliyiz ve 4 yıldır bebek istiyorduk, ikinci tüp bebek (daha doğrusu dondurulmuş embriyo transferi ) denemesi ile hamile kaldım çok şükür :1:
13 mart doğum günüm, bu bebek bana allahın bir hediyesi oldu :emir_bebek::nazar:

kız aynen :D :D bune böle birde iştahım açıldı kızlar tırsıyorumm :)
yöneticimde kaytarıyorum sancak piiiiiiiii

ya ben de sabahları ve akşamları çok iştahlı oluyorum ne yesem karar veremiyorum

herşeyi canım istiyo hatta bazı akşamalr kaçırıyorum galiba nefes alamıyorum

e mide küçük alışık değil yine de cok yemıyorum ama yedım abrı su ıcıyım derken şişiyorum yine

bitek öğle vaktı acıkmıyorum ne hıkmetse :) :) :) zorla yıyorum hatta

kIZLAR MERHABA,

Ben de aranıza katıldımmm :16::46::46: şükür bugünleri gösterene...
34 (hatta bir rivayete göre 35 yaşındayım) 5 yıl 7 aydır evliyiz ve 4 yıldır bebek istiyorduk, ikinci tüp bebek (daha doğrusu dondurulmuş embriyo transferi ) denemesi ile hamile kaldım çok şükür :1:
13 mart doğum günüm, bu bebek bana allahın bir hediyesi oldu :emir_bebek::nazar:

canım hayırlı olsun özellıkle senınkıne cokk sevındım Rabbim inşallah sağ salim

kucaklamayı nasib etsinn :) inşallahh :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar merhaba:)

6 haftalık hamileyim ve muhtemel doğum tarihim 1 kasım çıkıyor:) 5 haftalıkken kalp atışlarını duyamadık, 17 martta randevum var inşallah bir sorun olmaz:)

SAT:26 ocak
kilo:59
muhtemel doğum tarihi: 1 kasım
İLK BEBİŞ...:emir_bebek:

Back
X