2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
burdaki çoğu gebe doğurmuş ama kimse hastane ve doğum tecrübesini paylaşmamış (sezeryan ya da normal) sırf onları okumak için gelmiştim halbuki ilginç

canım onun için ayrı topikler var belki ondandır ama paylaşabilirsin mesela sen

kızlarrrr bugün kontrolümüz vardı dr istersen şimdi bile alabiliriz bebeği dedi ayyy korku sardı beni yok p.tesi olsun dedim Allahın izniyle pazartesi oğluşumu alıcam kucağımaa

cnm hayırlısı olsun.benimde allahım nasip ederse doğum pazartesi olucak :) seninde mi sezeryan olacak merak ettim

ay sorma adam yemınlı galıba alttan bakmaya bnm dr bıkmışşş gormekten ne dedysem bakmadı kg sı fazla olan ırı bebekler zor cıkarya ondan bakıo bnm dr onun harıcınde catın darda olsa bebek zayıfsa cıkarır bı şeklde dıo herhlde arabaya ındrdım eşim gelene kadar cıkmam evden buyuk ıhtımal o yuzden cıksam bıle araba kapının onunde işe servsle gdıo eşim anahtarda evde kardeşimde var en kotu taksı cagırırım arabadan da alırım cantaları aertık ama inş eşim evdeyken gelır kızım

Sea,
Kız sen doğurmadın mı hala? hahaha:) diye diye doğurtacaz seni :) Ee 48 saat olmadı mı nişan geleli?
Nasılsın, sancı mancı var mı birşeyler?

selam napıyonuz bakıyım

burcu daha doğurmadın mı sen?

esra,bulemsu doğurdu mu?

kimseden haberim yok benim ya...

ben de sabah tuvalet için kalktığımda karnım kasılmış oluyor.yatağa yattığımda adet sancısı çekiyorum sanki.her sabah aynı şey oluyor artık.midedeki o baskıyı da zaman zaman hissediyorum.sanki midemin üstüne oturuyor bebişim...

normal doğumu beklemesi bile ne kadar zorlu bir süreç, aslında sezeryanla kurtuluyor kadınlar diye düşünüyorum en azından doğumun öncesinden....
uyudum biraz da kendime geldim bu mide yanması acıması bi kaç gündür hat saftaya vardı çocuğum da napsın ki daracık yerde yer açmaya çalışıo kendine

aranızda çatı muayenesi olan varmı bununla ilgili biraz aydınlatırmasınız benii? çok sancılı oluomu gerçi sezeryan olucam ama merak ediorumm

aynen dediğin gibi sanki midemin üzerinde oturuyor, acıyor sızlıyor, yediklerim ağzıma gelebiliyor. inşallah kronikleşmez ve hayırlısıyla sağlıklıca günlerimizi tamamlarız

aranızda çatı muayenesi olan varmı bununla ilgili biraz aydınlatırmasınız benii? çok sancılı oluomu gerçi sezeryan olucam ama merak ediorumm

yok canım ben henüz olmadım pazartesi yapacağını söyledi doktorum ama etrafımda olan kişilerin doktorları 39 bittiğinde yapıyorlar ben kararsız kaldım erken olup olmadığı konusunda zaten çekiniyorum da ne o öyle parmak atma falan... bazıları da sancın gelirse nasıl olsa ilk yaptıkları şey gidip gelip çatına açıklığına bakmak olacak dolayısıyla erkenden yapmalarına ne gerek var doğum anında da yapılabilir diyorlar aslında haklı gibiler ne dersiniz? hem o sancıyla bir an evvel kurtulma hissiyle belki bu kadar acısını duymayız belkide

pazartesi benmde doğumum olacak kısmetse kimi acımıo dio kimi acıyo dio demekki candan cana fark edio :)

valla ne bliyim yine de acaba çatıya bakan varmıdır acaba?yada ben merak ediyorum mesela çatım dar mı değil mi die :)

aman maazallah suyu falan patlatırlar ben gerek görmüyorum
zaten sezercik olacağız bıraksınlar damı çatıyı kapıyı bacayı ama normal doğum yapacak arkadaşlar için gerekebiliyor
doğumda bebeği zora sokakcak bir durum var mı ona bakılıyor.

senin ne zaman doğumunn cnm

Geçen salı gittiğimde dr gün verecekti bu hafta veriririm artık diye gönderdi eve bizi.Sezeryan olacaktım (bebeğin kafa kemiğinden dolayı) şimdi normal olacak sanırım çünkü bu pazartesi çatı kontrolü yapıcam dedi.Bende acaba normal mi doğurucam diye düşünmeye başladım.Aslında gün vermemesi bir bakıma daha iyi çünkü o zaman çok stres yaparım gibime geliyor.Eskiden hemen doğurayım artık diyordum şimdi son raddeye kadar beklemek istiyorum korkudan :) Çok stresliyim millet arayıp duruyo doğurdun mu diye çççookkk gıcık oluyorum ya bende tlf kapattım artık hiç açmıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Bu arada bakıyorum da kasım ortaları doğuracak olanlar kalmış sadece topikte sıra bizlerde kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…