burdaki çoğu gebe doğurmuş ama kimse hastane ve doğum tecrübesini paylaşmamış (sezeryan ya da normal) sırf onları okumak için gelmiştim halbuki ilginç
kızlarrrr bugün kontrolümüz vardı dr istersen şimdi bile alabiliriz bebeği dedi ayyy korku sardı beni yok p.tesi olsun dedim Allahın izniyle pazartesi oğluşumu alıcam kucağımaa
ayy aynen tarıf etmıssın vlla zamanlarımız aynı deıl ama hala bunlar oluyo ama tık yok daha..
ayy aksam aksam ne güldüm yıne yaa:))çatı muayenesının kiloyla alakasınıda ılk duydum he nıe alttan bakmıo acep :44: kılosu boyuda maşallah iyiymiş canım..he bu arada nıe arabaya ındırdın kı puseti felan ya esın evde yokken gelırse sancın sen cantasızmı gıtcen hastaneye bence puseti deılde cantayı al arabadan eve geri çıkar :)
bir tuvalet molası ile kalktım ve geri yattığımda kasığıma saplanan bıçaklarla yatakta duramadım işte buradayımhep bu saatlerde oluyor nedense ya da ben uykuya doyduğum için ancak hissediyorum, midemdeki baskı ve ağrı da cabası, neden midem ağrıyor özellikle bu saatlerde benim?? midem boşaldığı için mi yoksa bebek azami tekmelediği için mi?? ( günün belli zamanlarında midesi ağrıyan var mı??
ben de sabah tuvalet için kalktığımda karnım kasılmış oluyor.yatağa yattığımda adet sancısı çekiyorum sanki.her sabah aynı şey oluyor artık.midedeki o baskıyı da zaman zaman hissediyorum.sanki midemin üstüne oturuyor bebişim...
aranızda çatı muayenesi olan varmı bununla ilgili biraz aydınlatırmasınız benii? çok sancılı oluomu gerçi sezeryan olucam ama merak ediorumm
yok canım ben henüz olmadım pazartesi yapacağını söyledi doktorum ama etrafımda olan kişilerin doktorları 39 bittiğinde yapıyorlar ben kararsız kaldım erken olup olmadığı konusunda zaten çekiniyorum da ne o öyle parmak atma falan... bazıları da sancın gelirse nasıl olsa ilk yaptıkları şey gidip gelip çatına açıklığına bakmak olacak dolayısıyla erkenden yapmalarına ne gerek var doğum anında da yapılabilir diyorlar aslında haklı gibiler ne dersiniz? hem o sancıyla bir an evvel kurtulma hissiyle belki bu kadar acısını duymayız belkide
sezeryan olacak olanın çatı muayenesi ne alaka yafu
valla ne bliyim yine de acaba çatıya bakan varmıdır acaba?yada ben merak ediyorum mesela çatım dar mı değil mi die :)
selam napıyonuz bakıyım
burcu daha doğurmadın mı sen?
esra,bulemsu doğurdu mu?
kimseden haberim yok benim ya...
aman maazallah suyu falan patlatırlar ben gerek görmüyorumzaten sezercik olacağız bıraksınlar damı çatıyı kapıyı bacayı ama normal doğum yapacak arkadaşlar için gerekebiliyor
doğumda bebeği zora sokakcak bir durum var mı ona bakılıyor.
selam...sezeryan oluck arkadaşlar siz mi seçtiniz mecburi mi yoksa ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?