valla cnm ben çok korktuğum için drla görüştüm kendim seçtimmmm
Bu arada bakıyorum da kasım ortaları doğuracak olanlar kalmış sadece topikte sıra bizlerde kızlar :)
hihihhi benimde ters olduğu için.hala çevremde son ana kadar hatta günün dolunca 10 gün daha bekle belki döner normal doğur diyenler var..ne güzel kendimi sezeryana hazırladm o kdr normal isterken şmdi bide hiç bekleyememdoktor 39.haftadn önce gün vermem dedi sana ne zamana verdi ??
canım herşyim bu zamana kadar hep normal seyretti.bi geçen cumartesi ve pazar sancılarım oldu alttan muayene ettiler.2 cm açılmam vardı.şimdi cumartesi tekrar kontrolum var ama alttan muayene istemiyorum benpzartesi de allah nasip kısmet ederse doğum olacak 38+5 de :)) senin ne zaman ??
normal doğum yaklaşmış açılmada var eyvahh bi an önce sezeryana alınması en iyi o zama n normal istemiyorsan..Benimde bi akslik çıkmazsa çarşamba günü 39+2 olmuş oluo.bana kalsa şimdi gidicem doğuma ama doktorum 39.önce almam dedi :d ptesi kontrolüm var umarım hala süreyi uzatmaz çok bunaldım artık
son reglım 14 şubat doğum 20 kasım gözüküyor.şu anda 38+2deyim bende anlamadım canım bu sat olayını ya :S
evet canım umarım olabildiğince az acılı olur :)) özel hastanede olucak herhalde dimi..ben birazdan hastane odama süs bakmaya çıkıcm annemle gerçi izin veriliyor mu die sormadm ama bi sakıncası yoktur herhalde hehe süssüz olmazbu arada doğum fiyatları nasıl ve hngi hastane çok soru sordm .D
evet cnm özel hastane.ben sordum gerçi hastanenin özel fotocusu var doğum öncesi ameliyat ve sonrasında foto çekip odanı süslüolar. ama ben yinede sordum kendin de süsleyebiliosun bi sakıncası yok. ben kapı süsü aldım.birde beyaz mavi balon bitti gitti :)) valla dğum fiyatları kazık ama napalımmm bebeğimi sağ salim kucağıma alayımda gerisi hikaye. 3.000tl civarında.bebeğe ve kendime bez istemediler. hepsini onlar karşılıolar.doğum sonrası tüm gelenler şerbet ve yiyecek ikramları fln var.ben ist.dayım ya sen .
slm herkese doktor kontrolum vardı bugun, nstde kalp atışları gayet iyi, sancı da çıkmadı, suyu iyi plesanta yaşlanması yok, 3200 olmuş ama doktor son ölçümlere güvenilmez 500 gr bile oynar dedi yine de iri bir bebek değil dedi, neyse 3 kiloyu gördüm yaa artık ölsem de gam yemem
veeee nihayetinde alttan bakalım dedi ve baktı(ilk defa oldum bu arada) yani kasarsanız ki haliyle insan kasıyor az biraz acıyor ama o kadar abartılcak bir acı değil yani, valla nazlıyımdır adım da naz zaten ama alıştım sanırım dayanıklı olmaya eskinden kan aldırcağım zaman bir gün öncesinden düşünürdüm :) güçlü olun kızlar korkmayın alttan muayeneden
neyse baktı rahim yumuşamış dedi, başı iyi dedi, 1 cm açıklık varmış, bizi fazla zorlamıyacak gibi görülüyor dedi, yüz ifadesi memnundu
alttan muayaneyi 12 gibi oldum, saat 4 gibi tuvalete gittiğimde kahverengimsi lekelenme gelmiş, heyecan yaptım tabidoktoru aradım az evvel, muayene ettiğim için olmuştur dedi, hevesimi kursağımda bıraktı ağrı sızı yok şu an, ağrım olduğunda arıcam tekrar, acaba gelen nişam mıdır? öyle bekliyoz işte banyoya falan giricem şimdi ne olur ne olmaz
fiyat yüksekmiş baya ama herşey bebeklerimizin sağlığı için işte :)) maddi durumda iyiyse devlete ne gerek var ürkütüo bni :S en azından fiyatın güzellikleri varmış ikramlar fln çok hoş düşünülmüş.benim 1000 lira mecburi sezeryan fiyatı istanbul avcılarda hastane.bende kapı süsü ve 3-5 balonun yeterli olucğını düşünüyorm.
evet anadolu hastanesi..hospitalide düşünüyordm ama fiyat yüksek geldi biraz.eşimin iş değişikliği oldu sigortada olursa 450 tl ödicez sadece onuda kayınvalidem ödicek hehhedoktorlardan herkez memnun,hastane hakkındada kötü bişey duymadım.bi çok tanıdığmda orda doğum yaptı o yüzden gönlüm rahat :)
Kızlar vakit o kadar çık hızlı geçiyor ki geçen sene ben de bu zamanlar gün sayıyordum.Şimdi ise doğum günü için planlar yapar oldum..
O eşsiz ve güzel duyguyu yaşamak ve yaşatmak o kadar güzel ki.Anneliğin tarifi yok.Hani derler ya yaşamak lazım gerçekten öylee..
Allah bir avaz da kurtarsın hepinizi....
amin canım.allah bağışlasın yavrunu.doğum gününüz kutlu olsun.sen normalmi yaptın doğumu
sezeryan canım erken gelmek istedi küçük beyimiz 38+3 de
Sağol canım darısı sizlerin başına artık...
çok sıkıntın oldmu doğum sonrası sanda sonda ve lavman yaptılarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?