off off ne güzel açıklığınızı biliyorsunuz, ben de yarın gidicem doktora baksa bari, belki benim de vardır 2-3 cm açıklığım, gerçi ağrım falan yok ama arada alttan alttn vuruyor bebek, ayrıca sürekli tuvalet isteğimde oluyor gerçi o eskinden de olurdu mesanem küçük herhalde benimbirer birer doğuruyoruz, zaman da azaldı baya, azaldıkça da tırsıyor insan :18:
Kızlar dünden beri konuştuk konuştuk nihai kararımı verip ağdacıyı eve çağırdım. Hem korktum kanayacak, acıyacak diye hem de istedim. Normal doğuma hazırlık anasını satayım, yandı ciğerim:)
Yok kadıncağıza dedim yavaş yavaş yap acırsa bırakıp jilet devam edelim, çok kibarca ustaca başladı ve bitirdi, yandı canım azıcık gözümden yaş da geldi ama bitti, tertemiz oldu. Çok şükür.
Bence imkanınız varsa yaptırın yoksa hastabakıcılar hemşireler hem söylenip hem jilet yapıyorlarmış, hazırlıksız yakalanmayın
açılmaya yuruek merdıven cıkmak ıyı gelıyo ben sımdıye kadar hıc yurumedım yedım yattım valla cok halsızlık var cunku o yuzden fazla degıl acılmam.hep dıorum ya ılk doğumumda dogumdan bır gun önce istanbulu bılenler varsa saraçhaneden çapaya yurumustum mecbur kalmıstım gercı ama ertesı sabah hıc sancısız hastaneye gıtmıstm 8cm acılmıstı hemen doğurmustum.bu hafta zorlucam bıraz yuruyus yapcam merdıven cıkcam sızede tavsıye ederım kızlar ınsallah ıse yarar..
ben şu günlerde yürümüyorum koşuyorum nerdeyse, valla ben çok yürüyorum hızlı hızlı, merdiven de çıkıyorum anneme gittiğimde, evde de asansörü kullanmayım bari, valla tek isteğim şöyle deli ağrı çekmeden 7-8 cm açılmakçok mu şey istiyorum acaba, ama benim annem de çok yürümüş ve çok kolay doğurmuş, Allahım inşallah anneme çekerim yaaa, kadın kardeşimi 45 dak da doğurmuş, toplam süre düşünün
ohh rahatlamıssındr valla ben cesaret edemedım kendım alıorum jıletle napıyımhastabakıcıların aldıgını kım söledı ya olurmu hıc öle sey ne saçma
kız eve neden çağırdın özel doktor gibiağda için eve gelen ağdacı da ilk defa duyuyorum, iyi gelmiş bari :)) ilk yaptırıyorsun herhalde, valla benim gözüm yemiyor her ne kadar bacak için gittiğim kuaför bacaktan daha az acıdığını söylese de,inanamıyorum, ayrıca utanırım da
yaa jiletle alsak nolcak yani doğumda azıcık cıksa nolur ki ille kaymak gibi mi gitmek gerekben sanmıyorum uzun olsa bile hastabakıcıların aldığını
rahatladım da yanıyorum hala:/ sezeryanda mikrobik açıdan illaki üstünü traş ediyorlarmış varsa bir şeyler. forumda da biri yazmıştı hatta.
ben nerdeyse 10 senedir her ay ağda yaptırıyorum dışarda, kendim hiç beceremem. burada da 3 senedir gittiğim bir abla var o geldi. gittiğim kişi hep aynı oluyor uzun süre, utancak birşey yok kız doğum sırasında görmeyen kalmayacak zaten oranı:))
o kadaaaar pişmanım kı valla hamılelıkten önce epılasyon yaptırmadgıma :26:
bir tuvalet molası ile kalktım ve geri yattığımda kasığıma saplanan bıçaklarla yatakta duramadım işte buradayımhep bu saatlerde oluyor nedense ya da ben uykuya doyduğum için ancak hissediyorum, midemdeki baskı ve ağrı da cabası, neden midem ağrıyor özellikle bu saatlerde benim?? midem boşaldığı için mi yoksa bebek azami tekmelediği için mi?? ( günün belli zamanlarında midesi ağrıyan var mı??
pişman olma bence.ben yaptırmıştım gerçi seansları tamamlayamamıştım ama 3 te 2 si gitmişti kullandığım hormon ilaçlarından tekrar çıktılar boşu boşuna yaptırdığımla kaldım.
işte bende hamılelık ıcın ugrasıodum 2 yıldır o yuzden yaptırmadm hamılelıkte hormonlarda degısıklık oldugu ıcın tekrar cıkma ıhtımalı olabılıo dedıler ööle kaldı yani..bebeğim hayırlısıyla bı doğsunda artık bıkac yıla ancak yaptırırm inşallah..
benimde 5-6 arası midem yanıyo gibi oluyo kalkıp bir tane muz yiyorum o iyi geliyo bana.galiba mide boş olunca yapıyo.bide ben iki yastıkla yatınca midem daha rahat ediyo.
bugün gittim ,istersem cuma günü suni sancı ile doğum başlatılabilir
beklersemde en fazla bir hafta diyor önümüzdeki hafta neticelenir dedi
çok zor bir durum beklesem mi , beklemesem mi ... =(
teşekkür ederim kızalr. amiin iyileşsin de eve gidelim artık.
oğlum akşam yoğun bakımdaydı. bgün çıkardılar yanıma verdiler. süt sağdık içirdiler kustu. mama yedirdiler kustu... epey aradan sonra yine yedirdiler kustu.
akşam midesini yıkamışlar midesinin boş olduğundan da eminler yine de yediğini aynen kusuyor.
şimdi idrar tahlili,batın grafisi,ultrason ve tam teşekküllü kan tahlili yapıcaklar...
çocuk cerrahisi ve çocuk dr.u inceleyecek
Rabbim aşamayacağımız dert keder vermesin inşallah.
aynennnn :) bu belirtiler acaba doğumun çok yaklaştığını gösterir mi?
doktorun belirtilerine vs. bakarak herhangi bir doğum tarihi tahmini yaptı mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?