2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

açılmaya yuruek merdıven cıkmak ıyı gelıyo ben sımdıye kadar hıc yurumedım yedım yattım valla cok halsızlık var cunku o yuzden fazla degıl acılmam.hep dıorum ya ılk doğumumda dogumdan bır gun önce istanbulu bılenler varsa saraçhaneden çapaya yurumustum mecbur kalmıstım gercı ama ertesı sabah hıc sancısız hastaneye gıtmıstm 8cm acılmıstı hemen doğurmustum.bu hafta zorlucam bıraz yuruyus yapcam merdıven cıkcam sızede tavsıye ederım kızlar ınsallah ıse yarar..

kız eve neden çağırdın özel doktor gibi ağda için eve gelen ağdacı da ilk defa duyuyorum, iyi gelmiş bari :)) ilk yaptırıyorsun herhalde, valla benim gözüm yemiyor her ne kadar bacak için gittiğim kuaför bacaktan daha az acıdığını söylese de,inanamıyorum, ayrıca utanırım da
yaa jiletle alsak nolcak yani doğumda azıcık cıksa nolur ki ille kaymak gibi mi gitmek gerek ben sanmıyorum uzun olsa bile hastabakıcıların aldığını

ben şu günlerde yürümüyorum koşuyorum nerdeyse, valla ben çok yürüyorum hızlı hızlı, merdiven de çıkıyorum anneme gittiğimde, evde de asansörü kullanmayım bari, valla tek isteğim şöyle deli ağrı çekmeden 7-8 cm açılmak çok mu şey istiyorum acaba, ama benim annem de çok yürümüş ve çok kolay doğurmuş, Allahım inşallah anneme çekerim yaaa, kadın kardeşimi 45 dak da doğurmuş, toplam süre düşünün

ayy ne guzel valla o zaman ınsallah kolay dogurursun sende..cokda hızlı yurume ama fırt dıye cıkıverir mazallah

ohh rahatlamıssındr valla ben cesaret edemedım kendım alıorum jıletle napıyım hastabakıcıların aldıgını kım söledı ya olurmu hıc öle sey ne saçma

rahatladım da yanıyorum hala:/ sezeryanda mikrobik açıdan illaki üstünü traş ediyorlarmış varsa bir şeyler. forumda da biri yazmıştı hatta.

ben nerdeyse 10 senedir her ay ağda yaptırıyorum dışarda, kendim hiç beceremem. burada da 3 senedir gittiğim bir abla var o geldi. gittiğim kişi hep aynı oluyor uzun süre, utancak birşey yok kız doğum sırasında görmeyen kalmayacak zaten oranı:))

he sezeryanda olabılır tabi..normal doğumda yaparlarsa cok saçma olur yani:)ayy hıc dısarda agda yaptırmadm cok utanıodum bende alışık olsaydm yaptırırdm ama neyse artık jilete devam.. asıl doğumdan sorakı zamanda ne yapcam onu dusunuorm jılette cabuk cıkıo ya ılk zamanlar alamam artk bakalım nolcek:44:

iyi geceler herkese.

geceler de gündüz oldu bana.. bakıyorum da bikaç kişi kalmış. benim de takvim bitti bitecek hala bekliyorum. iki üç gündür yalancı sancı denilen şeyi yaşıyorum galiba. özellikle sabaha karşı oluyor.. göbeğim semsert tam göbek deliğimin üstü dokununca acıyo sertlikten. sonra geçiyo. bunlar doğumun yaklaştıgını gösteriyo elbette ama ne zaman??? ürküyorum artık. bu arada eski ayak ağrılarım sırt bel vs. hepsi geçti alıştım sanırım bu ağırlıkla yaşamaya. birde nezleyim burnum tıkalı nefes alamıyorum..

Er-Ca geçmiş olsun canım. bebeğin iyi olacak inşallah birlikte mutlu mesut evinize gideceksiniz Allah ın izniyle.

Son düzenleme:
bir tuvalet molası ile kalktım ve geri yattığımda kasığıma saplanan bıçaklarla yatakta duramadım işte buradayım hep bu saatlerde oluyor nedense ya da ben uykuya doyduğum için ancak hissediyorum, midemdeki baskı ve ağrı da cabası, neden midem ağrıyor özellikle bu saatlerde benim?? midem boşaldığı için mi yoksa bebek azami tekmelediği için mi?? ( günün belli zamanlarında midesi ağrıyan var mı??

günaydın kızlar bende 2 günde bir mide bulantısı oluyor. dün geceden beri midem bulanıyor.çıkarıyorum uyuyup uyanıyorum tekrar bulanıyor. az zaman kalınca herşeyden şüpheleniyor insan.bende de bulantı kusma oluyor işte:)

gunaydn kızlar 5 gunum kadı doğum tarıhıme cok heycanlanıorum dusundukce:18: sabah sabah kalktm yıne kuruorum kafamda..bırazdan okula gıtcem oğlumun ogretmenlerıyle bı gorusıym bı sure ugrayamıcam cunku..bu arada uyandıgımdan beri 2 keredir aşağıya doğru öle bı baskı oluyo ki saniyelik bişe ama cok tuhaf oluyo ya doğurcam mı netcem

benimde 5-6 arası midem yanıyo gibi oluyo kalkıp bir tane muz yiyorum o iyi geliyo bana.galiba mide boş olunca yapıyo.bide ben iki yastıkla yatınca midem daha rahat ediyo.

işte bende hamılelık ıcın ugrasıodum 2 yıldır o yuzden yaptırmadm hamılelıkte hormonlarda degısıklık oldugu ıcın tekrar cıkma ıhtımalı olabılıo dedıler ööle kaldı yani..bebeğim hayırlısıyla bı doğsunda artık bıkac yıla ancak yaptırırm inşallah..

benim yaptırdığım yer hamileliktede devam edelim dedi.hatta iki tane doktora sordum onlarda sakıncası yok dediler ama ben cesaret edemedim tamamlayamadan bıraktım.hamileliktede düşük için 1,5 ay hormon takviyesi yapılmıştı sanki hiç yaptırmamıştm gibi resmen fışkırdı.ama doğumdan 2 ay sonra başlıycam tekrar ikinciden önce halletmem lazım.bu sefer seansları tamamlamak istiyorum.hamilelikte bu ağda işi çok canımı sıktı çünkü.10 günde çıkıyo.bu hafta doğururum diye haftasonu yaptırdım bu haftada tık yok bende gene çıkmaya başlıycaklar nolcak bilmiyom.artık bende doğum çantama jiletde koydum.

benimde 5-6 arası midem yanıyo gibi oluyo kalkıp bir tane muz yiyorum o iyi geliyo bana.galiba mide boş olunca yapıyo.bide ben iki yastıkla yatınca midem daha rahat ediyo.

cok az kişide genital kasık ağrısı gibi bu tarz şeyler olduğunu görüyorum bizde neden oluyor acaba? hakikaten dayanılmaz bir hal aldı benimkisi, oturup ağlasam ağlarım

burdaki çoğu gebe doğurmuş ama kimse hastane ve doğum tecrübesini paylaşmamış (sezeryan ya da normal) sırf onları okumak için gelmiştim halbuki ilginç

bugün gittim ,istersem cuma günü suni sancı ile doğum başlatılabilir
beklersemde en fazla bir hafta diyor önümüzdeki hafta neticelenir dedi
çok zor bir durum beklesem mi , beklemesem mi ... =(

Ayy zor gerçekten yaa.. Benim ilk doğumumda 41. haftam dolmuştu, hiçbir belirtimde yoktu, gece birden yoğun bir nişan geldi, ben dooğru hastaneye.. Sabah anca doğurdum..

Amiiin.. Size de bir an önce acil şifalar nasip etsin Rabb'im...

aynennnn :) bu belirtiler acaba doğumun çok yaklaştığını gösterir mi?

doktorun belirtilerine vs. bakarak herhangi bir doğum tarihi tahmini yaptı mı canım?

valla canım normalde 21 kasım ama bnm sezeryan olacağı için bu pazartesi 12 kasımda kısmetse doğum olacak.gerçi bu geçtiğimiz hafta çok sıkıntılı oldu korktum erken gelecek die ama nasip kısmet.allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…