2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım hayırlı olsun Allah analı babalı buyutusun ınsallah sutunde gelır...

amanın doguran dogurana valla sona kaldık iyice, dogum yapanları tebrik ediyorum kurtuldunuz ne güzel Allah ömürlerini güzel etsin inşallah
valla sancıdan değil de kesikten korkmaya başladım, sağlık ocağındaki hemşire bol bol keygel egzersizi yap dedi ama bakalım işe yarıcak mı, doktorlar pat diye kesiyorlar hemen az olsa barı kesik
SEA canım yazıklarına gülüp duruyorum öyle ama sana bişi diyim mi senin gelen kesin nişan çünkü az, sümükümsü ve pembemsi olurmuş öyle aybası kanı gibi olmazmış yani az olurmuş, sen de yarın doğurursun veya doğurtur doktorun bırakmaz yani, bak demedi deme
ben de bugun kuafore gittim tüm bacaklarımı aldırdım rahat ettim, kıllı kıllı gitmek en büyük korkumdu oramı zor da olsa jiletle hallediyorum daha az ama idare eder beni
perşembe benim de kontrolum var 38+4 oluyorum çatu muayenesi yapar herhalde, 3 günde bir nstye çağırıyor zaten beni ama ben de hiç tık yok sadece arada hafif hafif ve tatlı tatlı oramda baskı hissediyorum o kadar
ayyy bi dogursaydık yaaaaa, valla şiştik iyice tipimiz de kaydı

bende yarın gidicem ağdaya..cuma kontrol var çünkü.. ağdayı deilde nasıl yurucem onu düşünüyom ben:) evın içinde bile zor yuruyom ya

ben ağdayı çatı muayenesine bıraktım umarım daha erken gelmez bebeğim yoksa jilet yapmak zorunda kalıcam sancılı halimle ya da düşünmek bile istemiyorum :)

gözünüz aydın,bebeğinizi sağlıcakla büyütürsünüz inşallah...

bende yarın gidicem ağdaya..cuma kontrol var çünkü.. ağdayı deilde nasıl yurucem onu düşünüyom ben:) evın içinde bile zor yuruyom ya

Genital ağrım benimde var ne otura iliyorum ne kalkaviliyorum ne de yürüyebiliyorum

aynı tarih olduğumuza ve aynı belirtileri yaşadığımıza göre süreç normal gidiyor anormal bir durum yok demek ki böyle olması gerekiyor bebek aşağıda olduğu için veya yavaş yavaş kanala girdiği için ağrılarımız arttı işte bu kadar
yine bir gece daha ve uyumak gerek sevmiyorum artık geceleri çok eziyetli geçiyor tuvalete gitmek sağa sola dönmek oooofff offff iyi geceler (

sancılar çok şiddetliydi o yüzden iğneyi hiiiç hissetmedim. dr. kesti ama o an oğlumu düşünmekten acıyı hissetmedim şimdi dikişlerim acıyo sadece
aa cnm bı erkencı daha desene cok sevındım cnm ya sağlıcakla almışın kucagına
rabbım uzun ömur versın beklıyoz fotoları cnm
sağol cnm.
sancı en fazla 2 saat çektim canım. pre parı bırakınca 8 saat sonra başladı doğum. ve 24 saati bulmadı bile...
37+1 de geldi oğlum işte. ama henüz sütüm yok.

hayırlısı olsun.

kızlar bu arada oğlum. yeni doğan yoğun bakma alındı. beslenme sorunu var. beni emmiyor .ama mamada yemiyor zorla yiyince çıkarıyor.
midesinde sorunmu var. diye takipteler. oğlum için dua edin ne olur. onu yarın alıpda gideyim evime...:26:

arkadaşlar çatı muayenesinden korkmayın. öyle can yakıcı bişey değil. hatta hassetmiyorsunuz. çektiğiniz sancıların yanında adı bile olmaz. ben bu gün kontroldeydim. sıra bana gelene kadar biraz belim ağrıdı oturmaktan. muayenede 2 cm açılman var dedi :) keşke devamında böyle az acılı olsa. :)
muayenede canım yanmadı. hatta bakıp kistimi görünce ,enjektörle iltihabı çekti ,kisti patlattı onu da hissetmedim. şükür kurtuldum ondan,dolayısıyla korkularımdan:)
cumaya kadar çıkmazsın ama olurda çıkarsan kesin gel müdehale etmek zorunda kalabiliriz suyun azalmış ,ama beni düşündüren bebeğin iri oluşu dedi. yani bikaç günüm kaldı dualarınızı bekliyorum.

artık uyku düzeni de kalmadı zombi gibi gece yaşıyorum :) eminim sizde öylesinizdir. gece uyanma egzersizlerimiz tamamdır.
herkese kolay doğumlar diliyorum. rabbim yardımcınız olsun. benimde göbek sehbasında son pc yazışmam olsun inş.

günaydın bacılar ...
bugün anestezyolojide randevum var bakalım sonuca göre 13.kasımdan önce mi olacak sonra mı olacak anestezici bana ne yapıcak ne diycek tüm sorularımla gidiyorum

ayy cnm gül gül ne yapalım zaman gecmıo yoksa bnmde agzıma vurdu ıyıce bnde hala tık yok camış gıbı 11 ayda dogurcaz galıba bızz bugun dr ne yapcak bakalım bana adam okadar rahattı elınden gelse evde dogur ya bışı olmaz dıcek herıf buarada temzlenmışsın gulegule kıllan şekerimm

merhaba kızlar 2 kasım saat 15.55 de bende yavruma spinal anestezi ile kavuştum şükürler olsun.Paşam 3600 gr ve 51 cm dogdu ultrason bende de yanldı .İlk gün sütüm yok denecek kadar azdı ikinci gün iyi geldi şükür yani böyle birşey olursa benim gibi ağlamayın üzülmeyin:))))çok mutluyuz tombiğimle emiy0or uyuyor özlüyorum onu hemen gece kalkıp seyrediyorum mimiklerine gülüyorum.O kadar güzel ki onunla hayat ...öncesi bomboşmuş sanki .ben eşimin pabucunu coktaaan fırlattım anlayacagınız sizlerde sag salim saglıkla kavuşasınız yavrularınıza inallah sizlerede cok dua ettim beklerken..

günaydın kasım anneleri
bakalım bugün doğum yapan olacakmı.doğuranları duyunca gözyaşlarım hemencecik akıveriyor.doğum yapan anneler hepinizede çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda toparlanır bolca sütlenirsiniz.darısı bizim başımıza.ben artık dayanamıyorum çok sabırsızım.bende hala tık yok.bunu gören doktorumda ne çatı muayenesi yaptı nede ntsye aldı.nişan ,su,ağrı,kramp,kasılma hiçbişi yok ya .sadece kasıklarımda bir acı var birde genital bölgemde iğnelenme var.geceleri bile fosur fosur uyuyorum.sadece dönerken uyanıyorum oda sık değil.bebişim karnımda tepiniyo ben duymuyorum bile resmen sızık bir vaziyette sabahı ediyorum.artık doğurmak istiyorum.oğlumu çok merak ediyorum.

günaydın kasım anneleri
bakalım bugün doğum yapan olacakmı.doğuranları duyunca gözyaşlarım hemencecik akıveriyor.doğum yapan anneler hepinizede çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda toparlanır bolca sütlenirsiniz.darısı bizim başımıza.ben artık dayanamıyorum çok sabırsızım.bende hala tık yok.bunu gören doktorumda ne çatı muayenesi yaptı nede ntsye aldı.nişan ,su,ağrı,kramp,kasılma hiçbişi yok ya .sadece kasıklarımda bir acı var birde genital bölgemde iğnelenme var.geceleri bile fosur fosur uyuyorum.sadece dönerken uyanıyorum oda sık değil.bebişim karnımda tepiniyo ben duymuyorum bile resmen sızık bir vaziyette sabahı ediyorum.artık doğurmak istiyorum.oğlumu çok merak ediyorum.

bakalım bugun doguran olacakmı yada bu ben olurmuyum blmıorum bugun kontrolum war dunde pembemsı akıntı geldı bakalım dr um ne yapacak bugun bana sabrszlkla beklıorum oglen olsada gtsem pufff

senin 11 günün var tık yok diyorsun benim bugün beklenen doğum tarihi doldu hala hiçbir hareket yok ...

selam canlarım,

5 kasım sabahı saat 10,30 da 3500 gr. 50 cm olarak oğlum dünyaya geldi,spinal+epidural oldum , doğumum çok güzel ve rahat geçti,

sonrasında tabiki sanclarım oldu, şimdi yavaş yavaş yürüyorum,hala dikişlerim hafif acıyor.

şimdi evde bir telaşe var oğlumda sürekli emmek istiyor , sütüm şimdilik az , doktor sütümün 1 hafta içerisinde normal daha akışkan hale geleceğini söyledi.,

göğüslerim yara oldu acıyor ,iyi olduktan sonra ,vakit bulunca doğum hikayemi paylaşacağım inşallah.

oğlum çok tatlı bakıp bakıp inanamıyorum 2 gün önce karnımdaydı şimdi yanımda , geçmişi okuyamadım.

er-ca ve melikem de doğurmuş sanırım,başka doğuran arkadaş varsa onlarıda tebrik ediyorum,

darısı bekleyen arkadaşların başına inşallah.

harika bir duyguymuş Allahım isteyen herkese bu muhteşem duyguyu yaşatsın , oğluma bakıp bakıp şükrediyorum

Arkadaşlar merhaba. Ben ilk defa bu foruma yazıyorum. Öncelikle Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben de ilk bebeğime hamileyim. Ölçümlere göre oğlumun muhtemel doğum tarihi 8 Kasım, yani yarın. Ben bugüne kadar hep normal doğum istedim. Çok şükür her şey de normal. Bebeğin pozisyonu, suyu, vs... Fakat dün kontrole gittiğimde beklemediğim bir durum oldu. Bebeğin plasentası yani eşi yaşlanmaya başlamış ve doktorum sezeryanla almayı önerdi ve kararı yine de bana bıraktı. Eşimle hayal kırıklığı yaşadık. Çünkü hakikaten normal doğumu çok istiyordum, o hissi yaşamaktı hayalim. Günümün dolmasını bekleyip yarın tekrar doktora gideceğiz. Muhtemelen sezeryanla alacak. Tek ümidim bu gece sancım olurda normal doğum başlar mı diye... Ama ne NST ölçümlerinde ne de ben de tık yok.. Allah her şeyin hayırlısını versin diyorum ama gönlüm de biraz buruk sezeryan olacağım için... Var mı aranızda hiç, plasenta yaşlanması yaşayan? Paylaşırsanız çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…