Kızlar kontrolümüz vardı.Bebiş gayet iyi ama sancım çıktı.Doktor da her an doğum başlayabilir hazırlıklı ol dedi...Alltan muayne etmek istedi.Çok hissetmedğim için etmedi ama tekrar nts için çağırdı bayramda hadi hayırlısı dua edelim bayramda da bol bol birbirimize inşallah
Kızlar, az önce kanamam oldu benim.. Kahverengi , içinde kanda vardı.. O an panik yaptım hemen, üzüldüm daha çok erken diye.. Gittim abdest aldım, namazımı kıldım, gene kontrol ettim, gene var kahverengi akıntı.. Şimdi doktora gidiyorum, acile.. Bakalım ne diyecek doktor.. Dua edin bana yaa, daha çok erken...
canım geçmş olsun maşallah bebişine korkma o gelişimini tamamlamıştır minik kuzu hiç korkma sen annesi...Arkadaşlar, eve daha yeni geldim.. Gece acile gittim, nst falan derken o kanamamın nişan olduğu anlaşıldı.. Doktorum gece falan demedi hemen geldi, baktı, kanama az olduğu için, eve gönderdi, devam ederse gel dedi. Ama sabah erkenden tekrar gel, inceleyeceğim dedi.. Geeceyi evde geçirdim, sabah erkenden gittim tekrar.. Usg, nst derken.. Sonuç:
Bebek 35 haftalık 3350 gr. 10 günde 800 gr almış.. Boyu 54 cm.. İri bir bebek..
İriliği ayrı da, son haftalarda kilo alışı çok fazla...
İşin kötü tarafı, plasentam çok olgunlaşmış ve artık bebeği taşıyamıyormuş..
Her an doğum yapabilir mişim.. Normalde doğum tarihim 21.11.2012 ama dr. sezeryan için 9.11.2012 ye gün verdi..
Gün verdi ama bu bebk o tarihi beklemez dedi. Haftaya yine muayenem var, çok erkende alabiliriz dedi..
Sanırım plasenta izin verse gününü beklesek bebek 5 kilo gibi olacak.. Abisi de 4750 doğmuştu.....
Sürekli yatacağım, bol su içeceğim.. KOmutlar bu şekilde ama iyi bir korku yedim yani...
Gerçi hala korkuyorum o da ayrı konuu...
ahh canım bende bu gece ne rüyalar gördüm bir bilsen doktora gittim sezeryanmı normalmi çatı muaynesi suni sancı o kadar karışıkki anlatmam mümkün değil :)gunaydın kızlar.. nil sana coook gecmıs olsun cnm..bugun doğum yapcak arkadasların hayırlı haberlerını beklıoruz Allah yardımcılArı olsun..bu gece cok acayıp ruyalar gordum ya zaten benım ruyalar film gıbı oluyo maşallah:)
ruyamda gordum ki özet olarak anlatıyım,wc ye bi gıdıorum nişanım gelms kanamam oluyo felan evdede bırsuru mısafır var herkes bı telaslanıo felan sonra doğum cantamı arıorum arıorum zor bela buluorum ıcıne bakıorum pıjamalarım yok:)) evın ıcınde o halle delı gıbı pıjama arıorum onuda zar zor bulup yola cıkıorum nıhayet..sonrasında oğlum saolsun uyandırdı :)
canım benim şuan oğlunla koklaşıyorsundur eminim rabbim sağlıkla evinize de çıkmayı nasip etsin inşallah..Selam kızlar yarın doğuma gidiyorum 8:30 gibi hastanede olacağım kısmetse,dualarınızı esirgemeyin hepinizi öpüyorum.
fburak ve ahminelask sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum,allaha emanet olun hepiniz,görüşmek üzere..
Arkadaşlar, eve daha yeni geldim.. Gece acile gittim, nst falan derken o kanamamın nişan olduğu anlaşıldı.. Doktorum gece falan demedi hemen geldi, baktı, kanama az olduğu için, eve gönderdi, devam ederse gel dedi. Ama sabah erkenden tekrar gel, inceleyeceğim dedi.. Geeceyi evde geçirdim, sabah erkenden gittim tekrar.. Usg, nst derken.. Sonuç:
Bebek 35 haftalık 3350 gr. 10 günde 800 gr almış.. Boyu 54 cm.. İri bir bebek..
İriliği ayrı da, son haftalarda kilo alışı çok fazla...
İşin kötü tarafı, plasentam çok olgunlaşmış ve artık bebeği taşıyamıyormuş..
Her an doğum yapabilir mişim.. Normalde doğum tarihim 21.11.2012 ama dr. sezeryan için 9.11.2012 ye gün verdi..
Gün verdi ama bu bebk o tarihi beklemez dedi. Haftaya yine muayenem var, çok erkende alabiliriz dedi..
Sanırım plasenta izin verse gününü beklesek bebek 5 kilo gibi olacak.. Abisi de 4750 doğmuştu.....
Sürekli yatacağım, bol su içeceğim.. KOmutlar bu şekilde ama iyi bir korku yedim yani...
Gerçi hala korkuyorum o da ayrı konuu...
esraa kuzucum nasılsın yeni evine alıştınmı nasıl gidiyor eşinle hayat
çok şükür canım... alıştım valla yeni evime :) sanki yıllardır burda eşimle oturuyo gibiyim :)
dün eşime diyorum ev hanımlığına o kadar çabuk adapte oldum ki sanki hiç çalışmadım ben, o 6.30da kalkan insan ben değildim :)
bu arada niltt çok iyi kızlar... 3700 gram 52 cm... tombiş tombiş bir bebek geldi :)
ay maşallah kuzumaa iyi olmalarına çok sevindim
çok şükür canım... alıştım valla yeni evime :) sanki yıllardır burda eşimle oturuyo gibiyim :)
dün eşime diyorum ev hanımlığına o kadar çabuk adapte oldum ki sanki hiç çalışmadım ben, o 6.30da kalkan insan ben değildim :)
bu arada niltt çok iyi kızlar... 3700 gram 52 cm... tombiş tombiş bir bebek geldi :)
oy masallah kilosuna , iyi haberlerine :) kombineyi ben de duydum ama her yer yapmadığı için vagzectim. biz spinal olucaz kısmetse. doktorlar riske girmek istemiyor bazen ve bekleyebildikçe bekleyelim diyorlar hayırlısı olsun canım muhtemelen bayram sonra 29 ekim haftasında alınır.
canım evet boyattım zaten 3 günlük bir süre kaldı ve artık bebeğe kanıtlanmış bir zararı yok. 6. aydan sonra boyaya izin veren doktorlar var biz son haftaya kadar bekleyecektik. bir de diplere çok temas ettirmeden boyadı kuaförüm. canım biz pişirip saklama kaplarına koyarak buzluğa atıyoruz. ben toplamda 5 çeşit yapıcam bir kısmını pazar yapmıştık bir kısmını da bugün yapıcaz. buzluktan cıkar cıkmaz kurabiyeler anında cözülüyor max. 5 dk bile sürmüyor. sadece çöreğimiz mayalı hamur olduğundan çıkar çıkmaz fırına atıp ısıtıyorum böylelikle aynı yeni pişmiş gibi taze oluyorlar. ve kurabiyeler de bu şekilde asla bayatlamıyorlar , tatları değişmiyor.
evet cnm az kaldı çok şükür gecmez dediğimiz günler bir çırpıda geçti ve son günlere yaklaştık.
Kızlar kontrolümüz vardı.Bebiş gayet iyi ama sancım çıktı.Doktor da her an doğum başlayabilir hazırlıklı ol dedi...Alltan muayne etmek istedi.Çok hissetmedğim için etmedi ama tekrar nts için çağırdı bayramda hadi hayırlısı dua edelim bayramda da bol bol birbirimize inşallah
gunaydın kızlar.. nil sana coook gecmıs olsun cnm..bugun doğum yapcak arkadasların hayırlı haberlerını beklıoruz Allah yardımcılArı olsun..bu gece cok acayıp ruyalar gordum ya zaten benım ruyalar film gıbı oluyo maşallah:)
ruyamda gordum ki özet olarak anlatıyım,wc ye bi gıdıorum nişanım gelms kanamam oluyo felan evdede bırsuru mısafır var herkes bı telaslanıo felan sonra doğum cantamı arıorum arıorum zor bela buluorum ıcıne bakıorum pıjamalarım yok:)) evın ıcınde o halle delı gıbı pıjama arıorum onuda zar zor bulup yola cıkıorum nıhayet..sonrasında oğlum saolsun uyandırdı :)
bu gece saçma rüyalar sebebi ile çok rahat uyku uyuyamadık sabah babamızı işe yolladıktan sonra tekrar yattık ve 11 e kadar uyuduk sonra kalktık kahvaltımızı yaptık şimdi biraz daha keyif yapıp evimizi toparlıyıp ütü yapıcaz yarın olsun diye zaman geçiriyoruz yarın oğlumu görücem inşallah ve doğum şeklim belli olacak çok merak ediyorum....:18::18:
yemek yediğinizde boğazınızdan her geçen lokma sonrasında midenizde anlık bir ağrı hissediyor musunuz? ama hemen sonrasında geçiyor, sadece lokmaların ilk mideye inme esnasında bir ağrı.
sanki mide sıkışmış kalmış yemek yediğimde tepki veriyor gibi.
evet yaa çok şükür... kajunun dediğine göre lokur lokur içiyomuş annesinin sütünü, hiç zorluk çekmiyormuş... maşallahh
sen nasılsın canım? nasıl gidiyo son zamanlar??
maşallah canım seninde günün gelmiş ne güzel ya benide heycan basmaya başladı öf son zamanlar geçmek bilmiyor benim bebiş daha çok bekliycek gibi doktorumuz kilosuna iyi dıyor ama bana az gibi geliyo geçen hafta 2250 di 4 günde 50 gr almış önceki kontrole göre dogana kadar 3 bali olsak ne güzel iri çocuklar gününü beklemiyo erken olyo benim bıdık bu gidişle topikte en son dogan olucak bende sizin dogum hikayelerinizi okuycam nasipse bu gidişler şimdiden hayırlı dogumlar canım sanada saçları bende kestirip boyatmak istiyorum ama bu gidişle anca seneye olucak emzirme döneminde bebişe alarji yapabiliyomuş çocuk doktorum önermemişti senesine ancak boyatabilmiştim öylede gezmek istemiyorum artık kendimdende sıkıldım.....
maşallah niltt bebişine darısı da bizlere inşallah...
bizim son kontrolde 60 a kadar sancım çıktı ama doktorumuz artık doğuma yakın olduğu için önemsemedi. zaten bebeğin her hareketi de sancı olarak çıkabiliyormus.
ben de bu sıralar acaip acaip rüyalar görüyorum doğum yaklştıkça tüm rüyalar doğumla alakalı oluyor :) bu durum hepimizde var.
canım benim bebeğim o kdr yukarıdaki poposu ayakları mideme asırı baskı yapıyor ve ne lokması bir yudum su içtiğimde bile on dk boyunca yürüyerek sancımın kesilmesini sağlıyorum.
bebek yukarıdaysa mideye baskı yapıyor tüm bu ağrı veya yanmanın sebebi bebeğin yukarda olması
aşağıya indiğinde mide rahatlıyormuşyanma ağrı geçiyormuş
çok geçmiş olsun canım, erken veya vakitli ne zaman gelirlerse gelsinler sağlıklı doğsunlar önemli olan bu. moralini bozma canım bol dua et. Allah yardımcınız olsun. sen de gebelik şekeri var mı bebeişin maşallah kilosu çok güzel biz senden daha önde olmamıza rağmen geçen hafta sadece 300 gram almış minişim. ama baksana abisi de tombiş doğmuş demek senin minişler böyle maşallah. inşallah bebeğin ve senin için en iyi en hayırlı en sağlıklı zaman hangi gün ise o tarihte doğumun gerçekleşir. Sakın kendini üzme sonuçta bebeğin istediği vakitte gelecek morlini de yüksek tut.
yok canım hala haber yok, sabah fburak buradaymış onun sezeryan saati daha geçti şimdi gitmiştir hastaneye muhtemelen. niltt 8,30 ahminelaşk da sanırım 9,30 du. Allah yar ve yardımcıları olsun.
maşallah canım bebişine gelişimi iyi diye demekki plesanta taşıyamıyor. hiç korkma sakın Allahın izniyel ne kaldı 9 kasıma sadece hareketelrine daha fazla dikkat et yorma kendini.demekki senin bebekler iri oluyor.
gunaydın kızlar.. nil sana coook gecmıs olsun cnm..bugun doğum yapcak arkadasların hayırlı haberlerını beklıoruz Allah yardımcılArı olsun..bu gece cok acayıp ruyalar gordum ya zaten benım ruyalar film gıbı oluyo maşallah:)
Çok sağol hemşerim.. Sıra sende.. Ben önüne geçmem.. Önce sen doğur, sonra ben..canım geçmş olsun maşallah bebişine korkma o gelişimini tamamlamıştır minik kuzu hiç korkma sen annesi...
nill,kız bak doğuramıcam kasım sonuna kadar diye diye geldi mi kasım başınaahayırlısı olsun artık çok da erken deil nasıl olsa,,sağlıkla gelsin inş..
yalnız bu bebişler acayip hızlı çıktıilla da bayrama yatişcez diye koştur koştur gelmeye çalışıyolar
maşallah canım seninde günün gelmiş ne güzel ya benide heycan basmaya başladı öf son zamanlar geçmek bilmiyor benim bebiş daha çok bekliycek gibi doktorumuz kilosuna iyi dıyor ama bana az gibi geliyo geçen hafta 2250 di 4 günde 50 gr almış önceki kontrole göre dogana kadar 3 bali olsak ne güzel iri çocuklar gününü beklemiyo erken olyo benim bıdık bu gidişle topikte en son dogan olucak bende sizin dogum hikayelerinizi okuycam nasipse bu gidişler şimdiden hayırlı dogumlar canım sanada saçları bende kestirip boyatmak istiyorum ama bu gidişle anca seneye olucak emzirme döneminde bebişe alarji yapabiliyomuş çocuk doktorum önermemişti senesine ancak boyatabilmiştim öylede gezmek istemiyorum artık kendimdende sıkıldım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?