hoşgeldın canım :) hayırlı olsun sağlıkla kucakalrsın ınsallahh eklıyorum hemen tabloyaa
hoşbulduk saolun güzel dilekleriniz için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldın canım :) hayırlı olsun sağlıkla kucakalrsın ınsallahh eklıyorum hemen tabloyaa
kaç haftalık oldun cnm ? var mı bulantın ?
kaç haftalık oldun cnm ? var mı bulantın ?
5 hafta 3 günlük SAT a göre canım. bulantım yok ama çok bel ağrım var ayakta duramıyorum çok fazla bide çalışıyorum ve doğum iznine kadar çalışmak istiyorum inşallah zorlanmam kolay bi hamilelik olur benim için.senin nasıl durumlar?
5 hafta 3 günlük SAT a göre canım. bulantım yok ama çok bel ağrım var ayakta duramıyorum çok fazla bide çalışıyorum ve doğum iznine kadar çalışmak istiyorum inşallah zorlanmam kolay bi hamilelik olur benim için.senin nasıl durumlar?
benimde 5+6 geçen hafta ağrı yaptı bana üşütüyordum sanırm artık kendimi kolluyorum, pek bulantımda yok arada sırada inş. bu şekilde devam eder :) bende çalışmak istiyorum doğuma kadar.. nasip
tatlım ne güzel haber :) canım benmm ulrason görünüsünü aldın mı ? kaç mm merrcimeğin ?
çok sevindimm
onu bende merak ediyordum tatlım ne güzel hemen aradılarsa benide ararlar umarım çünkü gitmeye vaktim yokKızlar selam
Ben özel bir hastanede başladım muayeneme.Sağlık bakanlığı direk aile hekimliğine haber veriyormuş.
Bu sabah aile hekimliğinden aradılar bir sürü bilgi aldılar,sorular sordular..
20.haftada mutlaka tetanoz aşısı yapılması gerekiyormuş onu bildirdiler.
Doğumdan sonra da topuk kanı ve birçok aşıyı ücretsiz yaptırabiliyormuşuz.
Çok ilgiliydiler,gerçekten güzel bir uygulama olmuş..
Sizleride aradılar mı?
ekledımmm :) tekrar hayrılı olsun canım
bende özel hastaneye çıkmıştım canım gidip sağlık ocağına bildirmem gerekiyormuş diye duydun sen bildirmeden mi seni aradılar,Kızlar selam
Ben özel bir hastanede başladım muayeneme.Sağlık bakanlığı direk aile hekimliğine haber veriyormuş.
Sizleride aradılar mı?
kızlar şu cevaplarınızın altında çıkan bebek takip çizelgesini nası yapıyoruz ben bilmiyorumda![]()
herkese merhabalar taze anne adayları bu benim
2. deneyimim oluyor kızım 7 yaşında :) onu kucagıma aldıgımda 20 yasındaydım hıc bırseyın farkında değildim bu sefer hamılelıgımıde doya doya bılınclı ve bırazcık şımarık yaşamak ıstıyorum :)benim sat 29 ocaktı pazartesı doktora gıttım degerım 410 cıktı ama keseyı goremedık doktorum cok kucuk ondan dedı onumuzdekı pazartesı gorucez ınsallah :)
sevgili muhasebe müdürümüz kafanfilll getirdiiiiiiiiiiii, muhasebemizde çalışan erkekler hariç 7 bayanız :)
Kızlar selam
Sizleride aradılar mı?
kızlar şu cevaplarınızın altında çıkan bebek takip çizelgesini nası yapıyoruz ben bilmiyorumda![]()
herkese merhabalar taze anne adayları bu benim
2. deneyimim oluyor kızım 7 yaşında :) onu kucagıma aldıgımda 20 yasındaydım hıc bırseyın farkında değildim bu sefer hamılelıgımıde doya doya bılınclı ve bırazcık şımarık yaşamak ıstıyorum :)benim sat 29 ocaktı pazartesı doktora gıttım degerım 410 cıktı ama keseyı goremedık doktorum cok kucuk ondan dedı onumuzdekı pazartesı gorucez ınsallah :)
ay_she hanım benide listeye ekleyebilirmisiniz :) sat 29 ocak :))
hosgeldiniz melis ve eylul.insallah bebeklerinizi saglikli bi sekilde kucaginiza alir doya doya buyutursunuz.benimde 4+3 haftayi bekliyorum keseyi gorurum insallah![]()
hayat bu senin ilk bebeginmi?
ayyy günde 50 kere tuvalete gıdıyorum yaa gına geldi valla![]()
![]()
![]()
kız aynen![]()
bune böle birde iştahım açıldı kızlar tırsıyorumm :)
yöneticimde kaytarıyorum sancak piiiiiiiii
kIZLAR MERHABA,
Ben de aranıza katıldımmmşükür bugünleri gösterene...
34 (hatta bir rivayete göre 35 yaşındayım) 5 yıl 7 aydır evliyiz ve 4 yıldır bebek istiyorduk, ikinci tüp bebek (daha doğrusu dondurulmuş embriyo transferi ) denemesi ile hamile kaldım çok şükür![]()
13 mart doğum günüm, bu bebek bana allahın bir hediyesi oldu![]()