günaydın KK nın güzel anneleri bu sabah acayip bir bulantı ile uyandım lavaboya zor yetiştim kızcemde korktu anne ne oldu diye kahvaltıya ablam gelecek hatta gelmek üzeredir hemen size yazıyım çıkıyım dedim bugün nasılsınız ne gelişmeler var fıstıklar bugün gidip biraz alışveriş yapıcam kuruerik incir badem fındık falan alıcam günlük düzenli yicem inşallah
bu arada KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
canim allah benim yasadigimi kimseye gostermesin.ben bu asamalardan gecen yilda gectim.aralik 2011de 40hafta3gunluk normal dogumla oglusumu dogurdum ama ancak 1 gun sevip koklayabildim.o da hasta halimle ne kadar sevebildiysem.hep eve gideyim iyice bi sarilacam diyodum hastanedeyken.ama eve getirmek nasip olmadi.2. gun kuveze aldilar ve melegimi erken sepsisten kaybettim.kanina benden mikrop girmis.odasi,besigi,sekerleri, herseyi bombos kaldi teyzeleri.hala icim aciyo.doktorlar bana bekleme suresi vermeyince hemen istedim.insallah ilk ay da oldu.hala inanamiyorum bi haftaya keseyide gorsem.insallah yeni bebegim hafifletecek acimi.o yuzden dogum iznindeyim haftaya bitiyo
allah kimseyi evlatlariyla imtehan etmesin.bende sana dua edecem umarim bi sorun olmaz.hepimiz kasimda guzel haberler verir bebislerin yaramazliklarindan sikayet ederiz insallah.
canim allah benim yasadigimi kimseye gostermesin.ben bu asamalardan gecen yilda gectim.aralik 2011de 40hafta3gunluk normal dogumla oglusumu dogurdum ama ancak 1 gun sevip koklayabildim.o da hasta halimle ne kadar sevebildiysem.hep eve gideyim iyice bi sarilacam diyodum hastanedeyken.ama eve getirmek nasip olmadi.2. gun kuveze aldilar ve melegimi erken sepsisten kaybettim.kanina benden mikrop girmis.odasi,besigi,sekerleri, herseyi bombos kaldi teyzeleri.hala icim aciyo.doktorlar bana bekleme suresi vermeyince hemen istedim.insallah ilk ay da oldu.hala inanamiyorum bi haftaya keseyide gorsem.insallah yeni bebegim hafifletecek acimi.o yuzden dogum iznindeyim haftaya bitiyo
selam kızlar ben geldiim
biz meleğimle tanıştık bugün 5 hafta 4 günlük gözüküyor ultrasonda minicik bir kesemiz var 3 hafta sonra tekrar gidicez bakalım bebişimin pıt pıt atan kalbi nasıl gözükecek rabbim sağlıkla bana tutunmasını nasip etsin inşallah
bu arada kızlar doktor dediki olmaması gereken 3 şey;
sık idrara çık ama yanma olmasın
akıntı olsun ama kaşıntı olmasın
3 günden fazla kabızlık olmasın
bu şekilde yani teyzeleri şuan için sorun yok dedi :)
ahhhh canım kardeşimm...seni tanımasamda yaşadıklarına çok ama çok üzüldüm...şimdi seni cennette bekleyen bi meleğin var...rabbim mekanını cennet kılsın...yeni gelen bebeğine versin ömrünü...görürsün inşallah canım en yakın zamandada keseyi...ne kadarlıksınız şimdi? biz 5+3üz cumartesi gitcez inşallah doktoraa...allahtan bi mani çıkmazsa görürüz inşallah...
sevgimle...
selam kızlar ben geldiim
biz meleğimle tanıştık bugün 5 hafta 4 günlük gözüküyor ultrasonda minicik bir kesemiz var 3 hafta sonra tekrar gidicez bakalım bebişimin pıt pıt atan kalbi nasıl gözükecek rabbim sağlıkla bana tutunmasını nasip etsin inşallah
selam kızlar ben geldiim
merhaba kızlaaarr...nasılsınız,bebişleriniz yoruyor mu sizi.benim hafiften başladı bulantılarım,sabahları şöyle bir okşayıp gidiyor...teyzeleri bugün doktor randevumuz var,keseyi görmeye gidicez,dualarınızı bizden eksik etmeyin.rabbim hepimizin yardımcısı olsun,karnımıza koyduğu gibi sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah
normal ultrasonla baktı canım çok şükür Allahımaamandaa maşallahhhh....hadi gözün aydınn kuzum...bizde bu cumartesi 5+5 olcazz inşallah bizde görürüzz hayırlısıylaa
vajınal ultrasonla mı baktı canım? abdominalmi?
hmmm doktorun önerilerini söylediğin için sağol, bizde dikkate alalım bunları canım...
amanda teyzeleri yesin o miniğiii
Rabbim hayırlısıyla sana tutunmasını nasip etsin canımcok saol canim bizde 4+3 uz .bende haftaya persembe gidecem.adetime yakin 4 gun lekelenme oldu bide hcg 72 cikti cok yuksek degilya oyuzden acaba yokmu diyom.:18:
oh maşallahhh :) sağlıkla büyüsün ınsallah canımmm :)
ay ya bende kabızlık var sanırırm ama ben hamıle kalmadan once de sık sık olurdum
maalesef bi çzöüm bulamadım ve su anda var :26: :26: :26:
sık idrara cıkıyorum yanma yok :)
akıntı var kasıntı yok iyi demekkı :)
selam kızlar ben geldiim
hoşgeldın canım :) iyiyiz çok şükür bebişlerde uslu uslku büyüyodur inşallah sıpalar
bend ebualntı neym yok çok şükürğ Allah ımaaa :) olmaz da ınsallahh
hadı ınsallah görürüsünüz keseyı guzel haberle gel ınsallahc anım :)
normal ultrasonla baktı canım çok şükür Allahıma
Rabbim hayırlısıyla sana tutunmasını nasip etsin canım
kabızlık için bendede oluyo ama çok şükür 3 gün sürmüo sabah aç karna kayısı ye ve ılık su iç canım iyi gelio doktor da iyi dedi haika bir çözüm
hoşgeldın canım :) iyiyiz çok şükür bebişlerde uslu uslku büyüyodur inşallah sıpalar
bend ebualntı neym yok çok şükürğ Allah ımaaa :) olmaz da ınsallahh
hadı ınsallah görürüsünüz keseyı guzel haberle gel ınsallahc anım :)
ay_she cim üşüme yi sordum doktora çok normal dedi üşümelerin kasık ağrıların çok normal dedi
uzanma eğilip kalkarken otururken falan dikkat et dedi kendini kolla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?