günaydın KK nın güzel anneleri bu sabah acayip bir bulantı ile uyandım lavaboya zor yetiştim kızcemde korktu anne ne oldu diye kahvaltıya ablam gelecek hatta gelmek üzeredir hemen size yazıyım çıkıyım dedim bugün nasılsınız ne gelişmeler var fıstıklar bugün gidip biraz alışveriş yapıcam kuruerik incir badem fındık falan alıcam günlük düzenli yicem inşallah
bu arada KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
günaydın canım senınde kadınalr gunun kutlu olsun hmm bulantılar basladı demek
daha bende gelen gıden yok bakalımm :)
canim allah benim yasadigimi kimseye gostermesin.ben bu asamalardan gecen yilda gectim.aralik 2011de 40hafta3gunluk normal dogumla oglusumu dogurdum ama ancak 1 gun sevip koklayabildim.o da hasta halimle ne kadar sevebildiysem.hep eve gideyim iyice bi sarilacam diyodum hastanedeyken.ama eve getirmek nasip olmadi.2. gun kuveze aldilar ve melegimi erken sepsisten kaybettim.kanina benden mikrop girmis.odasi,besigi,sekerleri, herseyi bombos kaldi teyzeleri.hala icim aciyo.doktorlar bana bekleme suresi vermeyince hemen istedim.insallah ilk ay da oldu.hala inanamiyorum bi haftaya keseyide gorsem.insallah yeni bebegim hafifletecek acimi.o yuzden dogum iznindeyim haftaya bitiyo
canım başın sağolsun çok çok üzüldüm teselşi değil biliyorum ama sorunu yanı sebebi bilmek bile bir ilerlemedir
bence inşallah bu bebegınde aynı veya benzer sorunalr yasamazsınız ve sağlıkal kucakalrsın
yavrunu canım ben de7 aylık bebegımı cansız olrk doğurdum karnımdayken kalbi durdu
uzun süre arastırıldı kafamızı kurcaladı hep sorular sorular sonucna bulundu kan pıhtılaşması imiş
çok zor bi durum ne kadar buyuk kaybedersen o kdr kötü sen kucagına almıssın kökuusnu almıssın
zor olmustur ayrılmak ben ssını dahı duyamadım yuzunu gordum tombul yanakalrını kirpiklerini
gördüm doğduktan sonra kim derki o ölü diye onalr bızı cennette beklıyorlar ve asla ama asla
biz gelemden girmiycekler içeri annelerimiz gelsın dıycekler canım ıkı meleğim var benım cennette
çok zor oluyor ben ara verdım bıraz kendıme gelmek ıcın ıkı tane ust uste kaybetmıstım cunku
inşallah bu sefer sğlıkla kucaklayıp kocaman insanalr yetiştiricez canım