Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar,
2 Mart 2012 (SAT)
Doğal
9 Aralık 2012
Her ikisi de erkek (çift yumurta)
İstanbul
Beni de takvime eklerseniz sevinirim...
bendede pıhtılaşma sorunu var, sende hangi gen bozuk, ilave bişey yapıyormusun, benim 9. haftam bugün bitti.
Sağol canım.benim kızlar 1530 gr ve 1365 gr doğdular.hastaneden yarın eğitime çağırdılar.kucağımma alırım emziririm belki:)
Senin de kuzularına kavuşmana az kaldı sanırım.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.isim düşündünüz mü?
Adlarıyla sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah.ben de oğlum olsa idi adını yiğit koyacaktım.duru isminl de çok düşündüm hatta rüyamda gördüm ama sonra ece koyduk, cerenimin adı zaten kesindi.ohh çok şükür canım inşallah en kısa zamanda taburcu olur bebişlerin. benimde bugün kontrolüm vardı doktor önümüzdeki hafta doğum planlıyor. pazartesi tekrar gideceğim ozaman tarih belli olacak. oğluma yiğit, kızıma zeynep duru koymayı düşünüyoruz Allah nasip ederse
Yerim ben onları.bizimkiler de kafa kafaya verip yumruklaşıyorlardı.senin adına çok sevindim canım.umarım sorunsuz tamamlarsın hamişliği.Bebeklerin ikisi de cok iyi cok şükür, hersey normal degerlerinde, cok tatlilardi, yüz yuze duruyolar, birbirlerini tekmeleyip duruyolar:) Benim rahim boyumda 2,5 cm olculdu, erken dogumu tetikleyebilr diye serklaj yapılmayacak, pihtilasmaya sebep olabilir diye hareketsizlikte istemiyor, kendimi yormadan azar azar bişeyler yapabilirmisim evin icinde, onun dısında su aşamada yapılabilecek bisey yok dedi, moral veren güzel bir konuşma yaptı, kontrolden cok terapi oldu benim için bugün:)
senin bir sıkıntın olmuş muydu doğumdan önce? Allah yardımcın olsun, kuzularına biran evvel kavuş inşallah canım :)
Yerim ben onları.bizimkiler de kafa kafaya verip yumruklaşıyorlardı.senin adına çok sevindim canım.umarım sorunsuz tamamlarsın hamişliği.
Benim doğumdan önce sıkıntım yoktu.işe devam ediyordum.doktorum da izin vermişti çalışmama.zaten ben hafta sonu gelen pembe akıntı ile dr gittim.sancı varmış meğer.2 hafta doğumu durdurmaya çalıştılar.yalnız o akıntı gelmeden 3-4 gün önce değişik bir huzusuzluk-ağrı arası birşey yaşamıştım.hatta şaka yollu doğurucam galiba demiştim arkadaşlara :)
Bu arada lokum kızlarım taburcu oldu ..bugün evde 6. Günümüz.:))
kızlar 10 haftanın içindeyim ve karnım gerçekten çok büyük, çevresi 99 cm sizin ne zaman karnınız çıkmıştı, benim tedaviden dolayı oldu biliyorum ama hiç geçmicek gibi geliyor artık.birde bebekler büyürse üstüne nolcak acaba merak ediyorum.
kızlar kanaması oln varmı aranızda, varsa ne zaman oldu ne zaman geçti,
arakadaşım ilk kanamam 5 haftalıkken oldu, klozette oturduğumda gördüm, 6-7 damla şeklindeydi, koştum doktora problem yok keselerde dedi, ikinci kanamam 6. haftada oldu ama ona kanama denmez, kan revan içinde kaldım resmen, lavaboya oturduğumda müthiş derecede kan geldi.ben artık her şey bitti diye koştum acile ama miniklerin keselerinde bozulma yoktu, puruloton depot 500 diye bir iğne vurup beni eve gönderdiler, iğne hemen kesti kanamayı. 3. kanamam 7. haftada meydana geldi. o da 6-7 damla kadardı ama bu sefer acile koşmadım, iğneyi 2 hafta haftada 2 tane sonrada her hafta 1 tane olarak yaptırmaya devam ediyorum, çok şükür kanamam yok ama ama kanama olacak mı fobisi yerleşti bana, inşallah bebeklerine bir şey olmadan atlatırsın bu sıkıcı durumu canım