Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bneimde ikiz bebeğim olacak.. ama biri bir hafta geriden geliyormuş..üzüldüm bende...bunu yaşayanlar çok mu?
bence korkme benimde 5+3 ken yaptırdığım ultrasonda biri 4 gün biri 7 gün gerideydi haftasına göre.bende korkmuştum ama çok şükür şimdi ikiside haftasıyla uyumlu..
Arkadaşlar 2012 için son adet tarihimizi,hamile kalma yöntemimiz,muhtemel doğum tarihimiz bebişlerimizin cinsiyetleri ve bulunnduğumuz şehir olarak yazalım paylaşalım...
Hymarry arkadaşımız 2009 da böyle bir tablo oluşturmuş bizde 2012 ikiz anne adayları kendi tablomuzu oluşturalım...
Nickimizz------------S.A.T --------hamile Kalma Yöntemi-----Muht.Doğm.Tarh(baz alınan haftayıda yazalım)------Bebişlerin Cinsiyetleri----Bulunduğumuz Şehir
1) enigma_33------------02 mart 2012 ------ doğal ----------------------16 kasım 2012 cuma (37.hafta) -------------bir kız bir erkek ----------------mersin
2) SUDENAZ222----------06 aralık 2011 ---tüp bebek ----------------11 eylül veya 21 ağustos 2012 cuma -----------bir kız bir erkek ----------------bodrum
3)hasretimsana----------19 mart 2012---gonalf iğne ve catlatma iğnesi------24 aralık 2012---------------------------------????---------------------kayseri
4)balımnur---------------20 mart 2012----tüp bebek---------------------kasım sonu--------------------------------------??????--------------------?????
5)kapnax---------------16 mart 2012-------doğal------------------------kasım sonu-aralık başı----------------------bir kız bir erkek-----------------ankara
6)cincikk---------------4 şubat 2012---------doğal---------------------------ekim sonu---------------------------------bir kız bir erkek------------istanbul
7)piXie86---------------aralık---------------?????????------------------05 temmuz 2012 (35.hafta)------------------------??????????----------------????????
8)didos86-----------14 aralık 2011---------doğal--------------------------19 eylül 2012-------------------------------------iki kız--------------------istanbul
9)eslem4847---------11 mart 2012---- klomen ve çatlatma iğnesi --------kasın sonu-aralık başı---------------------bir kız bir erkek------------bursa
10)lara_ -----------11 ocak 2012-----tüp bebek------------------------------17 ekim veya eylül----------------------------iki erkek-------------antalya
11)defnelma--------?????????------------------??????-------------------------ocak-şubat 2013--------------------------???????---------------izmir
12)melekangel----11 ocak 2012------------doğal-----------------------------17 ekim 2012----------------------------ikiside erkek-----------kocaeli
13)prensleriml----2 mart 2012------------doğal-----------------------------9 aralık 2012----------------------------ikiside erkek-----------istanbul
kızlar merhaba
12 temmuzda 30+1 haftalık doğum yaptım.kızlarım küvezdeler.dualarınızı eksik etmeyin olur mu.
Allah kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın.amin
sağol canım.hepimizin yavrularını Allah bağışlasın.Canım Allah kuzularını sana bağışlasin inşallah, dualarım seninle...durumları nasil şimdi, neden erken doğdular?
sağol canım.hepimizin yavrularını Allah bağışlasın.
28. Hafta başında pembe akıntı nedeniye dr gittim.nst de sancı çıktı ben hiçbirşey hissetmiyordum.açılma da olunca 3 hastanede 2 hafta yattım.doğumu 2 hafta ancak durdurabildik.4.hastaneye sevk edildim ve sezeryan ile doğum gerçekleşti.
Durumları iyi diyebilirim.dr olumlu konuşuyor.
Sen nasılsın.kendini işle güçle yorma.bol bol dinlen.inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Bu arada senin kuzular kız mı erkek mi?
kızlar merhaba
12 temmuzda 30+1 haftalık doğum yaptım.kızlarım küvezdeler.dualarınızı eksik etmeyin olur mu.
Allah kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın.amin
Sağol canım.benim kızlar 1530 gr ve 1365 gr doğdular.hastaneden yarın eğitime çağırdılar.kucağımma alırım emziririm belki:)canım merhaba,
ben de seni merak ediyordum. rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin. kaç kilo doğdular
Sağol canım.benim kızlar 1530 gr ve 1365 gr doğdular.hastaneden yarın eğitime çağırdılar.kucağımma alırım emziririm belki:)canım merhaba,
ben de seni merak ediyordum. rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin. kaç kilo doğdular
Sütüm azalıyor gibi.umarım kesilmez.herkes kayınvalidesinden çeker ya, beni de annem üzüyor işte.artık kızlarım, eşim için varım.onlar iyi olsun da.ne yapalım.kafaya takmamaya çalışacağım.yine de annedir, babadır der hürmette kusur etmeyiz.Maşallah canım daha da iyi olucaklar inşallah...diğer topikte sıkıntılarını okudum nolur canını kimse için sıkma, ateş düştüğü yeri yakar bu hayatta yanlizmisim de geç git, aman sütun kesilmesin yeterki...
Benim yarın kontrolum var heyecanla onu bekliyorum, rahim boyu ile ilgili sorunum var, aslında benim farkettigim fiziksel bir sıkıntım yok ama rahim boyu kısalmış, sok olduk...o hafta işle ilgili sıkıntılarım olmuştu o etkiledi herhalde yani hamilelikte de logusalikta da hersey moral. Benim ikizlerin ikiside erkek, bı de 3,5 yasında oğlum var:)
Sütüm azalıyor gibi.umarım kesilmez.herkes kayınvalidesinden çeker ya, beni de annem üzüyor işte.artık kızlarım, eşim için varım.onlar iyi olsun da.ne yapalım.kafaya takmamaya çalışacağım.yine de annedir, babadır der hürmette kusur etmeyiz.
Sen ne yaptın?dr kontrolu nasıl geçti?umarım bir sıkıntı yoktur.
İş=stres demek zaten.hatta bu devirde hayat=stres demek oldu.mümkün olduğunca takmamaya çalış.ikiz gebelik daha fazla özen istiyor.ben hiç dikkat etmedim kendime.sakınan göze çöp batar dedim ama sonuçta yine erken doğum oldu.önüne geçemedik.belki de işe gidiyordum.stresten yorgunluktan oldu diyorum?
birazda kader fakat hakikaten dinlenmek gerekmiş ben sonradan anladım.
Bu arada oğluşlarını Allah size bağışlasın.uzun ömürler versin canım.