- 30 Haziran 2013
- 21.068
- 16.393
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Ohaa yani çok kızdım. Nedir yaa kadınlara tecavüz ediliyor şiddet gösteriliyor dizilerde kimse rahatsız değil kötü örnek değil22 ocakta yayinlanacakmis 2 haftalık cezadan ötürü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohaa yani çok kızdım. Nedir yaa kadınlara tecavüz ediliyor şiddet gösteriliyor dizilerde kimse rahatsız değil kötü örnek değil22 ocakta yayinlanacakmis 2 haftalık cezadan ötürü.
Bu akşam yok maalesef.Yayınlanmıyor
2 hafta cezası var.22 ocakta yayinlanacakmis 2 haftalık cezadan ötürü.
Yazdım yazdım sildim .Ohaa yani çok kızdım. Nedir yaa kadınlara tecavüz ediliyor şiddet gösteriliyor dizilerde kimse rahatsız değil kötü örnek değil
Evet olabilir çünkü hayallerinde bir adamın onu zorla çekiştirdiği filan görüyor. O halde amcası neden kızıyla olmasını istemiyor. Hasta diye mi?Cüneyd mursid efendinin çocuğu gibime geliyor 4 yaşına gelince annesinden almışlar. Amcadan daha çok sözü geçiyor
işte mürşidin çocuğuysa cuneyd feyzanın amcası oluyor ensest oluyor böyle bir şey çıkar gibime geliyorEvet olabilir çünkü hayallerinde bir adamın onu zorla çekiştirdiği filan görüyor. O halde amcası neden kızıyla olmasını istemiyor. Hasta diye mi?
zzeyneple mira ikiz kardeş ikisi de meryemin çocuğu.Zeynep’le Mira arasında da bir bağ var ama çözemedim İkisininde bebeklik battaniyeleri aynı.
Adre peki meryem ikizlerden biri öldü diye mi biliyor. Ben ilk bölümleri izlemedim.zzeyneple mira ikiz kardeş ikisi de meryemin çocuğu.
ilk bölümde canım ilk doğurduğu mira onu hastanede bırakıyorlar leventle karısı da orada drlar. leventın cocugu olmuyor karısı da bu çocugu alalım dıyor bır sekılde alıp ustlerine geçiriyorlar sonra da deprem olunca bunlar zeynepi cuneyde vermek ıcın ısta gelıyorlar. birgülle leventin karısı iletişim halinde birgül çarşafla meryeme bir numara verıyor buraya git dıyor orası leventın eviAdre peki meryem ikizlerden biri öldü diye mi biliyor. Ben ilk bölümleri izlemedim.
edit : ılk doğan mırayı ölu sanıp hastanede bırakıyorlar.ilk bölümde canım ilk doğurduğu mira onu hastanede bırakıyorlar leventle karısı da orada drlar. leventın cocugu olmuyor karısı da bu çocugu alalım dıyor bır sekılde alıp ustlerine geçiriyorlar sonra da deprem olunca bunlar zeynepi cuneyde vermek ıcın ısta gelıyorlar. birgülle leventin karısı iletişim halinde birgül çarşafla meryeme bir numara verıyor buraya git dıyor orası leventın evi
Benim eşimde diyor “sürekli bir dizi çıkıyor. Takip edemiyorum” diye Bende 2 küçük bebek var bulca. Bu dizilerde olmasa kafayı yerimDizinin en son 6.bolumunu izledim yeğenime bakıyorum akşamları pert oluyorum diger baktığım dizilerede yarım yarım bakıp 2-3 günde bitiriyorum anca
Aslında dizilerin süresi kısa olsa eskiden olduğu gibi rahat rahat izlenir 1 saat hadi en fazla 1.5 saat.Benim eşimde diyor “sürekli bir dizi çıkıyor. Takip edemiyorum” diye Bende 2 küçük bebek var bulca. Bu dizilerde olmasa kafayı yerim
Dinin gerceginde, kendisinde böyle yanlış ve kişisel ceza sistemleri olmadığı icin kızıyoruz. Bozulmuş, bâtıl dinlerde ve sapık inanışlarda var o cezalar.Bu kırbaç olayı hiç yok değil. Ben bizzat şahsen kendim şahit oldum. detaylarını veremem ama böyle bir kefaret olduğuna inanan hiç kimse yok diyemem. Bazı gerçekler tv.de gösterilince neden rahatsız oluyorlar?
Bilakis devam ettiriyorlar. Bu bölümde Naim karısı Meryem’i kırbaçlıyor. Kendini aldattığını düşünüyor. Fragmanda izledim..Dinin gerceginde, kendisinde böyle yanlış ve kişisel ceza sistemleri olmadığı icin kızıyoruz. Bozulmuş, bâtıl dinlerde ve sapık inanışlarda var o cezalar.
Bilmeyen kişiler, diziyi izleyince "Haa bu İslamda var demek ki" deyip yanlış bilgilenebiliyor. Bu yüzden gösterilen yanlışların ya aynı bölümde veya konu biterken 1-2 bölüm sonra doğrusunun söylenmesi de gerekiyor bence.