2012 ikiz takvimimiz

enigma_33

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
714
26
623
İçel Mersin
Arkadaşlar 2012 için son adet tarihimizi,hamile kalma yöntemimiz,muhtemel doğum tarihimiz bebişlerimizin cinsiyetleri ve bulunnduğumuz şehir olarak yazalım paylaşalım...
Hymarry arkadaşımız 2009 da böyle bir tablo oluşturmuş bizde 2012 ikiz anne adayları kendi tablomuzu oluşturalım...

Nickimizz------------S.A.T --------hamile Kalma Yöntemi-----Muht.Doğm.Tarh(baz alınan haftayıda yazalım)------Bebişlerin Cinsiyetleri----Bulunduğumuz Şehir

1) enigma_33------------02 mart 2012 ------ doğal ----------------------16 kasım 2012 cuma (37.hafta) -------------bir kız bir erkek ----------------mersin
2) SUDENAZ222----------06 aralık 2011 ---tüp bebek ----------------11 eylül veya 21 ağustos 2012 cuma -----------bir kız bir erkek ----------------bodrum
3)hasretimsana----------19 mart 2012---gonalf iğne ve catlatma iğnesi------24 aralık 2012---------------------------------????---------------------kayseri
4)balımnur---------------20 mart 2012----tüp bebek---------------------kasım sonu--------------------------------------??????--------------------?????
5)kapnax---------------16 mart 2012-------doğal------------------------kasım sonu-aralık başı----------------------bir kız bir erkek-----------------ankara
6)cincikk---------------4 şubat 2012---------doğal---------------------------ekim sonu---------------------------------bir kız bir erkek------------istanbul
7)piXie86---------------aralık---------------?????????------------------05 temmuz 2012 (35.hafta)------------------------??????????----------------????????
8)didos86-----------14 aralık 2011---------doğal--------------------------19 eylül 2012-------------------------------------iki kız--------------------istanbul
9)eslem4847---------11 mart 2012---- klomen ve çatlatma iğnesi --------kasın sonu-aralık başı---------------------bir kız bir erkek------------bursa
10)lara_ -----------11 ocak 2012-----tüp bebek------------------------------17 ekim veya eylül----------------------------iki erkek-------------antalya
11)defnelma--------?????????------------------??????-------------------------ocak-şubat 2013--------------------------???????---------------izmir
12)melekangel----11 ocak 2012------------doğal-----------------------------17 ekim 2012----------------------------ikiside erkek-----------kocaeli
13)prensleriml----2 mart 2012------------doğal-----------------------------9 aralık 2012----------------------------ikiside erkek-----------istanbul
14)yaprk----------26 mart 2012-----------doğal------------------------------10 aralık 2012--------------------------ikiside erkek-------------Denizli
15)burcin 2684----19 mayıs 2012-----------doğal---------------------------23 şubat 2013--------------------------????????????-------------Eskişehir
15)eliferenn----30 kasım 2011-----------doğal---------------------------5 ekim 2012--------------------------bir kız bir erkek-------------Manisa

Son düzenleme:
slm canım..

sat 6 aralık
tüp bebek
1 kız 1 erkek
sata göre doğum tarihi 11 eylül fakat erkek gelmediği sürece 37. haftada yani 21 ağustosta alıncak...
bodrum

2012 de hamile kalan veya doğurucak olan anne adaylarımız hadi buluşalım burada dertleşelim de aynı zamanda...

Bugün kendimi güzel ve zinde hissediyorum mini bir elbise giydim bu gün altımda da göğüs altıma gelecek kadar bir tayt :O)
kalın dolgu topuk ayyakabı giydim saçlarımı düzleştirdim beyazlarını kapamak için saç rimelimi sürdüm :O) makyajımı yaptım bu gün iyiyim ağrım sızım yok çok şükür
inşAllah böyle devam eder çünkü paspal olmaktan da saçımdaki beyazlardan da karnımın büyümesinden de ve özellikle ağzımdaki acı tatla miğde ağrısından çok bıkmıştım
sanırım 4 ayda olmanın güzelliğini yeni yeni hissedeceğim bu günlerin kımetini bilmeliyim yoksa ileride kocammmaannnn olunca zaten hareket edemicem...

Bu gün güzel bir güne uyandık ben ve bebeklerim inşAllah hepimiz için güzel bir gün olur arkadaşlarım...

benimde sat 20 mart
tüp bebek
doğum kasım sonu gibi olur sanırım
mevlam hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

benmde sat 19 Mart bende gonalf iğne ve catlatma iğnesiyle hamile kaldım cnm

benimde sat 20 mart
tüp bebek
doğum kasım sonu gibi olur sanırım
mevlam hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

hoşgeldiniz kızlar burada da dertleşelim hepimiz birbirimize yardımcı oluruz...
bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendiğimizde de burada paylaşalım birlikte kendinize iyi bakın bu gün güzel bir gün olsun hepimiz için...​

herkese mrb
sat:16.04.2012 doğal yollA cinsiyet ???, kasım sonu-aralık başı

merhaba kızlar.

son adet tarihim 4 şubat, doğal yolla gebe kaldım, bir kız bir erkek cinsiyetleri, muhtemel doğum tarihi 11 kasım dedi doktor ama 2 hafta öncesinden sezaryen yapacağını söyledi yani ekim sonunda çocuklarıma kavuşacağım.

Herkese merhaba bende ıkız bebek beklıyorum bır bebegım 31 haftayla uyumluyken bır tanesı 1 ay gerıden gelıyor gelısım gerılıgı var yanı doktorum sımdı alırsak 2 sınınde hayatını tehlıkeye sokarız dedı anne karnında kaldıkları surecede kucuk olanın her an dayanamayıp kalbının durabılcegını söledı ama bız otekının hayatınında tehlıkeye atmamak ıcın 35 hafta bıtımınde doguma karar verdık yanı 5 temmuzda benımle aynı durumda olan varmı ? ayrıca yarın celestone chronodose cıger gelıstırıcı ıgnesını olucam bu ıgneden olup herhalngı bır yan etkı yasayan varmı

Arkadaşlar 2012 için son adet tarihimizi,hamile kalma yöntemimiz,muhtemel doğum tarihimiz bebişlerimizin cinsiyetleri ve bulunnduğumuz şehir olarak yazalım paylaşalım...
Hymarry arkadaşımız 2009 da böyle bir tablo oluşturmuş bizde 2012 ikiz anne adayları kendi tablomuzu oluşturalım...

Nickimizz------------S.A.T --------hamile Kalma Yöntemi-----Muht.Doğm.Tarh(baz alınan haftayıda yazalım)------Bebişlerin Cinsiyetleri----Bulunduğumuz Şehir

1) enigma_33------------02 mart 2012 ------ doğal ----------------------16 kasım 2012 cuma (37.hafta) -------------------????? --------------------mersin
2) SUDENAZ222----------06 aralık 2011 ---tüp bebek ----------------11 eylül veya 21 ağustos 2012 cuma -----------bir kız bir erkek ----------------bodrum
3)hasretimsana----------19 mart 2012---gonalf iğne ve catlatma iğnesi------04 aralık 2012---------------------------------????---------------------kayseri
4)balımnur---------------20 mart 2012----tüp bebek---------------------kasım sonu--------------------------------------??????--------------------?????
5)kapnax---------------16 mart 2012----doğal------------------------kasım sonu-aralık başı-----------------------------???????-------------------ankara
6)luckylove-------------31 mart----------tüp bebek----------aralık-------------ocak-------------??????-------------izmir
7)
8)
9)
10)

[/QUOTE]

merhaba,

sat: 14.12.2011
doğal
19 eylül 2012
kızlar geliyor :)
istanbul

beni de listeye eklerseniz sevinirim.

Canım benim hiç merak etme bence herşey yoluna giricek senin iki meleğinde sağlıklı huzurlu bebekleri olacaklar...
ben henüz ebeliğimin başındayım benimkilerin arasında şimdilik 2 gün var elbetteki senin gibi hissedemiyorum ama emin
ol onlar da anneleri gibi huzurla sağlıkla herşeyin yolunda olduğunu bilmek isterler...

canım inşallah diğer meleğin de sağlıkla dünyaya gelir.inşallah rabbim onada dünyada nimet vermiştir.onuda rahmetiyle korur.ben de kendim gibi olan var mı diye arıyordum seni gördüm.benim de bu gün ilk randevum vardı.bir kese var dedi.daha sonra da yanında çok küçük bir kese daha var dedi.şimdi endişeyle 2 hafta sonraki muayeneyi bekliyorum.inşallah o da diğer kardeşine yetişir de sağlıkla dünyaya gelir diye dua edirum.

bende Allah izin verirse ikiz bekliyorum biri kız diğeri erkek ikizlere hamileyken tatile çıkmayı düşünğ yormusunuz

bende Allah izin verirse ikiz bekliyorum biri kız diğeri erkek ikizlere hamileyken tatile çıkmayı düşünğ yormusunuz

Canım hoşgeldin öncelikle...
son adet tarihini ve hangi yolla kaldığında eklersen harika olur.
eslemcim ben de çok bunaldım son günlerde bir tatil bana da iyi gelicektir :O)
ben geçen hafta sonu yazlığa gitmiştim yüzdüm yürüdüm herşey yolunda şimdillik ama ben dr uma sormadım gittim girdim denize herhalde bir mahsuru yoktur ya...

Son düzenleme:

11 mart sat klomen ve çatlatma iğnesiyle kaldım 12. haftaya kadar yattım düşük tehlikem var diye çok şükür atlattık

selam arkadaşlar bende sizler gibi aynı güzel duyguları yaşıyorum

sat:11 ocak
beklenen tarih: 17 ekim ( tabi bizim erken olacağı için eylül olur büyük ihtimalle)
tüp bebek
2 oğlum olacak (Çınar & Yiğit )
antalya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…