benmde sat 19 Mart bende gonalf iğne ve catlatma iğnesiyle hamile kaldım cnm
benimde sat 20 mart
tüp bebek
doğum kasım sonu gibi olur sanırım
mevlam hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Herkese merhaba bende ıkız bebek beklıyorum bır bebegım 31 haftayla uyumluyken bır tanesı 1 ay gerıden gelıyor gelısım gerılıgı var yanı doktorum sımdı alırsak 2 sınınde hayatını tehlıkeye sokarız dedı anne karnında kaldıkları surecede kucuk olanın her an dayanamayıp kalbının durabılcegını söledı ama bız otekının hayatınında tehlıkeye atmamak ıcın 35 hafta bıtımınde doguma karar verdık yanı 5 temmuzda benımle aynı durumda olan varmı ? ayrıca yarın celestone chronodose cıger gelıstırıcı ıgnesını olucam bu ıgneden olup herhalngı bır yan etkı yasayan varmı
Herkese merhaba bende ıkız bebek beklıyorum bır bebegım 31 haftayla uyumluyken bır tanesı 1 ay gerıden gelıyor gelısım gerılıgı var yanı doktorum sımdı alırsak 2 sınınde hayatını tehlıkeye sokarız dedı anne karnında kaldıkları surecede kucuk olanın her an dayanamayıp kalbının durabılcegını söledı ama bız otekının hayatınında tehlıkeye atmamak ıcın 35 hafta bıtımınde doguma karar verdık yanı 5 temmuzda benımle aynı durumda olan varmı ? ayrıca yarın celestone chronodose cıger gelıstırıcı ıgnesını olucam bu ıgneden olup herhalngı bır yan etkı yasayan varmı
bende Allah izin verirse ikiz bekliyorum biri kız diğeri erkek ikizlere hamileyken tatile çıkmayı düşünğ yormusunuz
Canım hoşgeldin öncelikle...
son adet tarihini ve hangi yolla kaldığında eklersen harika olur.
eslemcim ben de çok bunaldım son günlerde bir tatil bana da iyi gelicektir :O)
ben geçen hafta sonu yazlığa gitmiştim yüzdüm yürüdüm herşey yolunda şimdillik ama ben dr uma sormadım gittim girdim denize herhalde bir mahsuru yoktur ya...
11 mart sat klomen ve çatlatma iğnesiyle kaldım 12. haftaya kadar yattım düşük tehlikem var diye çok şükür atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?