2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

kızlaaarrr hosgeldiniz ya valla, her gecen gün büyüyoruz, şahane :) bana dogum tarihlerinizi söyler misinizzz?? bir de kilo degisiminizi.. sizi de listemize ekleyecegim hemen.. melittacım senin cinsiyetler belli mi??

süper tatlım :) e madem çözdün bize de anlat canım biz de yapalım :)

GÜLİZELİFcim seve seve anlatırım canım ama benim anlatmam biraz karışık olabilir..O yüzden siteye ilk girince sorun ve önerler başlığında takip çizelgeleri hakkında diye bi konu var ordan bi bak bakalım onu anlayamazsan ben dilim döndüğünce en ince detaya kadar anlatmaya çalışırım tatlım...Ama ihmal etme senin de şööööyle bi cetvelini görelim...

evet bende özendim.bende istiyorum.

Teşekkür ederiz teyzesi,ee senin zaten var bizimkine göz dikmesen yawwww

HATİCEcim aramıza hoşgelmişsin,MAŞALLAH 1çocuktan sonra 2.ve 3. geliyor demek ki..RABBİM hayırla tamamına erdirsin tatlım

boncukcuğum,dediğim ücret doğru,özel ve sezeryan doğum 300, normal doğum 200..muayenelerde sadece fark alıyorlar,27 lira,üçlü test filan da 10 lira diyelim....devlet hastaneleri bedava ama orda da ilgi yok..

Aaaa BUGLEMcim şaşırdım valla..Ben daha bizim hastaneye doğumu sormadım ama 1000lirayı geçiktir diye düşünüyorum...Bu arada MAŞALLAH sana ve yavrucuklarına 3kuzun vardı 2side yolda demek kırkbir kere MAŞALLAH size

arkadaşlar yarın randevum var doktorum ikili test yapıcak çok tedirginim sonuç ya kötü çıkarsa diye hayırlısı bakalım

ASELcim bugün ikili testiniz varmış iyi geçmiştir umarım gerçi ikili testte kan sonucu 1hafta sonra alınıyo ama sen içini ferah tut em..RABBİM bi daha evladınla sınamasın seni İNŞALLAH

kızlaaarrr hosgeldiniz ya valla, her gecen gün büyüyoruz, şahane :) bana dogum tarihlerinizi söyler misinizzz?? bir de kilo degisiminizi.. sizi de listemize ekleyecegim hemen.. melittacım senin cinsiyetler belli mi??

GÜLİZELİFcim bugün bi tek sen varmışsın galiba buralarda ben de geldiydim bi ara ama bişeyler yazacakken site tadilatta diye bi yazı çıktı bi daha da giremedim siteye anca şimdi girebildim....Herkeste böyle bi sorun oluyo mu acaba

NURSİNcim bugün doktorumu arayıp bu serklaj konusunu sordum ama düşüğe neden olabileceği için pek önermediklerini söyledi...Sana böyle bişye söylenmişmiydi bide anestezi altında yaptılar bu işlemi dimiii:44:

canım önerin için çok teşekkür ederim ama erkek doktor tercih etmiyorum bahar hastanesinde nagihan hanıma gideceğim inşallah. bi kuzenim onda doğum yaptı diğer kuzenim de 5 aylık hamile ona gidiyor çok memnunlar bakalım darısı başıma..

hoşbulduk :) muhtemel doğum tarihi ; 8 mart
50 kg hamilelik öncesi
2 haftadır 53,5 kg
10+4 cinsiyetleri belli değil :)
inşallah bir hafta sonra belli olurlar teyzesi :) sağlıklı olsunlar da hayırlısıyla :)

rabbim evlat isteyen tüm bayanlara nasip etsin inşallah.

kıyamam sana..ama bravo kız sana nasıl yaptın o doğumları ...maşallah sana....ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri normalden de sezeryandan da korkmaya başladım.dün bi de sezeryan doğumu seyredeyim dedim.keşke izlemeseydim.kat kat kesiyolar....sonra tekrar dikiyolar....kalabalık evler güzel oluyodur.canın sıkılmıyodur.Allah çocuklarınla sağlıkla sıhhatle yaşamayı nasip etsin.ama sevindim şu an daha tecrübe kazanmana....geçmiş geride kaldı.anın güzelliğini yaşayalım.

anladım canım.... nagihan hanımın ismini daha önce duymamıştım....herşey iyi olur inşallah canım ....ben şimdi bursada küvezi olan devlet hastanesi de araştırıyorum....ne olur ne olmaz diye....çünkü bahar da benim gittiğimde özel hastaneler...küvez ücretleri çok pahalı olabilir...istersen iyi bir devlet hastanesi bulduğumda seni de haberdar ederim...

bu gece de yemeyip içmeyip size nasıl cetvel yaptığımı anlatmaya çalışayım;

önce cetvelimiz yapmak için;
Lilypie - Pregnancy & Maternity Tickers adresine giriyoruz.bu sayfaya girince;

sağdaki full size ticker yazanın altındaki nexte basıyoruz.

ilk basamak cetvelin resmini seçmek.7 sayfadan birini seçip üstüne basıyoruz.seçtiğimiz cetvelin resmi sağdaki küçük tabloda göründüğü zaman next'e basıyoruz.

ikinci basamak sıra cetvelin üstündeki bebekleri seçmekte bizim ikizler için sayfa 3-4'e bakalım.onu da seçtiysek,yine sağdaki ekranda bebeklerimiz gözüktüyse nexte basıyoruz.

son işlem:Expected due date:tahmini doğum tarihiniz
last menstrual period:son adet tarihiniz
bilgilerimizi yazıyoruz. yine sağdaki nexte tıklıyoruz.gebelik haftamız doğru mu diye baktıktan sonra cetveli profilimize ekleyeceğiz.

şimdi:cetvelimizin altına doğru ilerliyoruz.açık mavi bir kutucuk var.içinde ne yazdığı belli değil.biz ordan src=''işaretinden sonra yazan ve ''width ile başlayan yazıya kadar yani http://lbdf.lilypie.com/Omiep3.png buna benzer yazıyı kopyalıyoruz.ve kadınlar kulübü sayfamızın kontrol panelini açarak ticker yazan yazının karşısındaki boşluğa yapıştırıyoruz.bu yazıyı alırken ben istenilen yerden kesemedim.hepsini kopyalayıp yapıştırıp önünden arkasından gereksiz olanları sildim.
sizlere bunları anlatırken bende cetvelimi yeniledim.benim bebeklerim bana yeni yıl hediyesi gelecekleri için onları yeni yıl torbasının içinde seçtim:))))
ben size bunları yazarken sayfada Kadinlar Kulübü Sayfası Bakım Sebebiyle geçici olarak hizmet dışıdır. diye bir yazı beliriyor ve bunu size gönderemiyorum ama ben bunu başka bir yere kopyalayıp size mutlaka ileteceğim.

bakım olduğu kontrol panelinden sonraki kısmı düzeltiyorum.kontrol panelinde profili düzenleyi seçiyoruz ve çizelgenin karşısındaki boşluğa http://lbdf.lilypie.com/Omiep3.png buna benzer yazıyı yapıştırıp değişiklikleri kaydet diyoruz.

iyi geceler herkese........

slm,ben bugün hiç iyi değilim,bulantılarla kalktım yine,çok azda olsa bişeyler yedim ama gün içinde nasıl olurum bilemem..sen nasılsın canım,nasıl gidiyor..

slm,ben bugün hiç iyi değilim,bulantılarla kalktım yine,çok azda olsa bişeyler yedim ama gün içinde nasıl olurum bilemem..sen nasılsın canım,nasıl gidiyor..

canım sabret.. bir bakmışsın ki bıçak gibi kesilmiş bulantıların. biliyorum, yaşamasam da tahmin edebiliyorum hiç değilse kolay değil

işte 2012'nin güzel ikiz anneleri

NO|Kullanıcı adı|Cinsiyetler|Beklenen doğum tarihi|Kilo değişimi
1|esila7884| 1 kız geliyor-diğeri belli değil|17 ocak |64 kg'dan 63'e düştü
2|NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor| 20 ocak |62 kg'dan 64'e çıktı
3|fatmaccc|belli değil|26 0cak |5 kg aldı
4|ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor| |
5|ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor|4 şubat |
6|buglem80| belli değil |4 şubat | 77 kg'dan 73'e düştü (bulantıları çok )
7|boncukkkkk| belli değil |5 şubat | 64 kg'dan 67'ye çıktı
8|asel01|belli değil|27 şubat |69'dan 71'e çıktı
9|florinda|belli değil|29 şubat |
10|melitta|belli değil|8 mart |50 kg'den 53.5'e çıktı
11|gulizelif| belli değil |19 mart |74 kg'dan 77'ye çıktı
12|zeynepppppp|belli değil|3 nisan |

24 bebek geliyooooooooooooorrrrrrrrr

şu listeye benide eklermisiniz:)cinsiyetleri belli değil dogum arihide belli değil 74 75 çıktı kilososu aşkolsun beni unutmayın:)

Canım doktorun çok saçma bişey söylemiş zaten her doktor yapamıyor beceremıyeceği için demiştir ne demek önermiyoruz erken doğumu engellıyo allah korusun tamam bı garantısı yok ama tedbırı almak gerekıyor serklajla o kadar ınsan bebeklerine kavusuyo evet anestesi ile yaptılar
Benım basıma geldiği için sizleri uyarmak istedim kontrol ettırmek yaptırmak sizlere kalmış

ne demek bu şimdi valla anlamadım ne oluyor bu şimdi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…