2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

canım inşallah rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim:)))

canımmm hoşgelmişsiiinnnn, sefalar getirmişsiinnnnn.. e hemen listede yerini al dimi

canım bu serklaj ne demek onu demiştim:)))

Canım rahım agzına atılan dıkış erken doğumu engellemek için allah korusun genelde 12. haftalarda rahım boyuna ve acıklıgına bakılıp karar verılıyor yada gecmiş oykuye asıl yapılması gereken haftalar 12 ve 14 bazen gecserklajda yapılabılıyor basarılı doktorlar tarafından
Bu haftalarda bışey olmayıpta sonradan da acılıp kısalmaolabılıyor bebekler buyudukçe rahıma baskı yaptığı için bunun ıcın ısrarla dıyorum doktorlarınzı uyarın dıe

canım şuan öyle bir sorunum yok ilk dogumumda böyle bir şey olmadı hayırlısı bakalım:)))

Canım kanama bölgesı nasıl bende de goruluyor ve kavrengı kanama hıç bıtmıyor plesentanın bırının arkasında goruluyor dedı ve bunu atması gerekıo dedı doktorum senın nasıl durumda
Evet kanama varsa serklaj rısklı onun ıçındır belkı dediğin gıbı

işte 2012'nin güzel ikiz anneleri

NO|Kullanıcı adı|Cinsiyetler|Beklenen doğum tarihi|Kilo değişimi
1|esila7884| 1 kız geliyor-diğeri belli değil|17 ocak |64 kg'dan 63'e düştü
2|desouza| 1 erkek geliyor-diğeri belli değil|17 ocak |
3|NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor| 20 ocak |62 kg'dan 64'e çıktı
4|fatmaccc|belli değil|26 0cak |5 kg aldı
5|ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor| |
6|ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor|4 şubat |
7|buglem80| belli değil |4 şubat | 77 kg'dan 73'e düştü (bulantıları çok )
8|boncukkkkk| belli değil |5 şubat | 64 kg'dan 67'ye çıktı
9|asel01|belli değil|27 şubat |69'dan 71'e çıktı
10|hathar|belli değil|28 şubat| 74-75 kg
11|florinda|belli değil|29 şubat |
12|melitta|belli değil|8 mart |50 kg'den 53.5'e çıktı
13|gulizelif| belli değil |19 mart |74 kg'dan 77'ye çıktı
14|zeynepppppp|belli değil|3 nisan |
15|hathar|belli değil|belli değil| 74-75 kg

30 bebek geliyooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr

canım 28 şubat doğum tarihim düzelt istersen:))

canım ticker yerini bulamadım ben kadınlar kulubunde yaa..

15 gün sonra belli olur dedi doktor acelemiz yok sağlıklı olsunlarda en önemlisi o

işte 2012'nin güzel ikiz anneleri

NO|Kullanıcı adı|Cinsiyetler|Beklenen doğum tarihi|Kilo değişimi
1|esila7884| 1 kız geliyor-diğeri belli değil|17 ocak |64 kg'dan 63'e düştü
2|desouza| 1 erkek geliyor-diğeri belli değil|17 ocak |
3|NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor| 20 ocak |62 kg'dan 64'e çıktı
4|fatmaccc|belli değil|26 0cak |5 kg aldı
5|ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor| |
6|ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor|4 şubat |
7|buglem80| belli değil |4 şubat | 77 kg'dan 73'e düştü (bulantıları çok )
8|boncukkkkk| belli değil |5 şubat | 64 kg'dan 67'ye çıktı
9|asel01|belli değil|27 şubat |69'dan 71'e çıktı
10|hathar|belli değil|28 şubat| 74-75 kg
11|florinda|belli değil|29 şubat |
12|melitta|belli değil|8 mart |50 kg'den 53.5'e çıktı
13|gulizelif| belli değil |19 mart |74 kg'dan 77'ye çıktı
14|zeynepppppp|belli değil|3 nisan |
15|hathar|belli değil|belli değil| 74-75 kg

30 bebek geliyoooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr6

NURSİNcim 8.haftada kanamalarım başladı 3hafta iğne kullandım sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü...11.haftanın sonundan beri 3haftadırda kahverengi lekelenmem devam ediyo...Kanamadan sonra artık bu hiç bişeymiş gibi geliyo...Zaten 3aydır yatıştayım bakalım kahverengilerde geçerse belki ayaklanırım biraz....Bi tek doktora gitmek için evden çıkıyorum...Geçen ki kontrolde kanama alanı azalmış orası tamamen kapanmadan da kahverengi lekelenme geçmez demişti doktor..İNŞALLAH yeni bi kanama olmasın diye yatıştayız işte...

saol canım amin enseleri iyi çıktıda kan sonuçları ne çıkacak 1 haftada geçmek bilmez bulantı yetmiyo multivitamin birde balık yagı hapı verdi

Son düzenleme:
canım ticker yerini bulamadım ben kadınlar kulubunde yaa..

GÜLİZELİFcim kendi yaptığın tickerı mı yapıştıracağın yeri bulamadın...LİLYPİE sayfasına girince cetvelini oluşturunca kadınlar kulübü profilinde kan grubunun altındaki çizelge bölümüne kopyala yapıştır yapıcaksın canım,bilmem anlatabildim miii:44:

Ayyyy bugünde çok kalabalığız, MAŞALLAH bizim güzel annişlere

Güzeller hepimiz için gerçi daha çok erken ama hepinizin bebek odası konusuyla ilgili ufak tefekdüşünceleriniz vardır...Valla ben her gün biraz biraz bebek odası ve park yataklara bakıyorum desem yalan olmazEvet daha çok eken ama ben zaten kararsız olduğum için şimdiden bakıyım..Zaten yerimden de kalkamadığım için bol bol vaktim oluyo..Sizler ne düşünüyosunuz oda yapıcakmısınız miniklerinize yoksa kendi odanızda beşikle mi idare etceniz:26:
Bazı konuları okudumda park yatağı çok tavsiye eden var..Bakalım doğuma kadar daha çok fikir değiştiririz ama sizinde düşünceleriniz ne bi öğrenelim dedik biz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…