ne demek bu şimdi valla anlamadım ne oluyor bu şimdi:)))
kıyamam sana..ama bravo kız sana nasıl yaptın o doğumları ...maşallah sana....ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri normalden de sezeryandan da korkmaya başladım.dün bi de sezeryan doğumu seyredeyim dedim.keşke izlemeseydim.kat kat kesiyolar....sonra tekrar dikiyolar....kalabalık evler güzel oluyodur.canın sıkılmıyodur.Allah çocuklarınla sağlıkla sıhhatle yaşamayı nasip etsin.ama sevindim şu an daha tecrübe kazanmana....geçmiş geride kaldı.anın güzelliğini yaşayalım.
canım ben seninkini görüp özendiğim için görür görmez yemedim içmedim yapmaya çalıştım.
Canım doktorun çok saçma bişey söylemiş zaten her doktor yapamıyor beceremıyeceği için demiştir ne demek önermiyoruz erken doğumu engellıyo allah korusun tamam bı garantısı yok ama tedbırı almak gerekıyor serklajla o kadar ınsan bebeklerine kavusuyo evet anestesi ile yaptılar
Benım basıma geldiği için sizleri uyarmak istedim kontrol ettırmek yaptırmak sizlere kalmış
şu listeye benide eklermisiniz:)cinsiyetleri belli değil dogum arihide belli değil 74 75 çıktı kilososu aşkolsun beni unutmayın:)
canım bu serklaj ne demek onu demiştim:)))
HATİCEcim serklaj erken doğum riskine karşı rahim ağzının dikişle kapatılması işlemi tatlım..Bazı doktorlar öneriyo bazıları ise öenrmiyo..Umarım aydınlatabilmişimdir tatlım:26:
GÜLİZELİFcim nasılsın işler nasıl gidiyo yormuyosun kendini dimiiiii:)))))
ekliyorum canım hemen. ama yaklaşık doğum tarihi olarak bir ay vardır yaaşuan kaç aylıksın ondan çıkarımda bulunalım hiç değilse. erken doğum durumu hepimizde var canım ama biz yine de 9 ay 10 gün üzerinden yazıyoruz tarihlerimizi buraya..
boncuğum sorma valla şuan sinirlerim tepemde, üçümüz de gerginiz (ben ve yavrularım) saat 15.30 da randevum vardı kontrole gidecektim, işyerinden müdürüm saat 16.30'a aldırsan olmaz mı dedi, bi iş varmış onu verdi bana. 1 saat erteledim ertelemesiine, doktora da tel açtım ama gel gör ki sinir oldum işte. gidip bir an önce bebeklerimi görmek istiyorum beeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba güzel anneler buğün doktora gittik ikili tarama test için bebişimin biri 12 hafta digeri 12 hafta 3 gün lük birinin ense pilisi 1.5 digerinin 1.4 test sonucu haftaya salı ögrenicem hayırlısı bakalım
sen nerelerdesin bakayım çatlattın beni burada valla insan bir haber verir :)))
canım buralardayım midem yine berbat bu aralar sen nasılsın
boncuğum sorma valla şuan sinirlerim tepemde, üçümüz de gerginiz (ben ve yavrularım) saat 15.30 da randevum vardı kontrole gidecektim, işyerinden müdürüm saat 16.30'a aldırsan olmaz mı dedi, bi iş varmış onu verdi bana. 1 saat erteledim ertelemesiine, doktora da tel açtım ama gel gör ki sinir oldum işte. gidip bir an önce bebeklerimi görmek istiyorum beeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bir tane oğlumuz olacak ama diğerini henüz öğrenemedik. Belki yarın ki kontrolde.
Tek yumurta ikizleri olduğu için ikinci bebğimde büyük ihtimal erkek ama yine de doktor birşey demeden bizde demiyoruz :)
hayırlısıyla inşallah :)
ultrason çıktıkların doğum 17 ocak gözüküyor..
aynı güzelim bende ii değilim valla mide bulantısı ve ekşime var midemde sen nasılsın bakalım habersiz bırakma beni ya merak ediyom seni cinsiyetleri ile ilgili bişey dedimi dr canım biz bakalım 23 - 24 agustos gibi gideceğim hayırlısı bakalım cnm rüyamda bir kız bir erkek bebek gördüm hayırlısı bakalım rabbim hayırlısını versin:)))
DESOUZA hoşgelmişsin aramıza, bebişlerine hayırla sağlıkla kavuşursun İNŞALLAH
DESOUZA hoşgelmişsin aramıza, bebişlerine hayırla sağlıkla kavuşursun İNŞALLAH
merhaba güzel anneler buğün doktora gittik ikili tarama test için bebişimin biri 12 hafta digeri 12 hafta 3 gün lük birinin ense pilisi 1.5 digerinin 1.4 test sonucu haftaya salı ögrenicem hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?