2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

Merhabalar güzel anne adaylarııııı:71:

kıyamam sana..ama bravo kız sana nasıl yaptın o doğumları ...maşallah sana....ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri normalden de sezeryandan da korkmaya başladım.dün bi de sezeryan doğumu seyredeyim dedim.keşke izlemeseydim.kat kat kesiyolar....sonra tekrar dikiyolar....kalabalık evler güzel oluyodur.canın sıkılmıyodur.Allah çocuklarınla sağlıkla sıhhatle yaşamayı nasip etsin.ama sevindim şu an daha tecrübe kazanmana....geçmiş geride kaldı.anın güzelliğini yaşayalım.

İLAYcım ben inatla doğum falan seyretmiyorum netten,doğum konularını da okumamaya çalışıyorum,çünkü sezeryan herkeste farklı olabiliyo,zaten büyük ihtimalle sezeryan olucak hayırlısı demekten başka elden bişey gelmiyo,İNŞALLAH bizimkiler çok güzel geçerde bi an evvel çocuklarımızla güzel güzel ilgilenebilirz:nazar:

canım ben seninkini görüp özendiğim için görür görmez yemedim içmedim yapmaya çalıştım.

İLAYcım çok iyi yapmışsın senin cetvelinde çok güzel olmuş ve çokta güzel anlatmışsın cetvel yapımın..Ellerine sağlık tatlım:70:

Canım doktorun çok saçma bişey söylemiş zaten her doktor yapamıyor beceremıyeceği için demiştir ne demek önermiyoruz erken doğumu engellıyo allah korusun tamam bı garantısı yok ama tedbırı almak gerekıyor serklajla o kadar ınsan bebeklerine kavusuyo evet anestesi ile yaptılar
Benım basıma geldiği için sizleri uyarmak istedim kontrol ettırmek yaptırmak sizlere kalmış

NURSİNcim ben de yoğun kanamalar oldu hala rahimde kanama bölgesi var belki o yüzden olamıyacağını söylemiştir bilemiyorum ki canım:44:

HERKESİ KOCAMAN ÖPÜYORUM KENDİNİZE İYİ BAKINNNNN:70::71:

şu listeye benide eklermisiniz:)cinsiyetleri belli değil dogum arihide belli değil 74 75 çıktı kilososu aşkolsun beni unutmayın:)

ekliyorum canım hemen. ama yaklaşık doğum tarihi olarak bir ay vardır yaa :61: şuan kaç aylıksın ondan çıkarımda bulunalım hiç değilse. erken doğum durumu hepimizde var canım ama biz yine de 9 ay 10 gün üzerinden yazıyoruz tarihlerimizi buraya..

canım bu serklaj ne demek onu demiştim:)))

HATİCEcim serklaj erken doğum riskine karşı rahim ağzının dikişle kapatılması işlemi tatlım..Bazı doktorlar öneriyo bazıları ise öenrmiyo..Umarım aydınlatabilmişimdir tatlım:26:

GÜLİZELİFcim nasılsın işler nasıl gidiyo yormuyosun kendini dimiiiii:)))))

Son düzenleme:
:emir_bebek::emir_bebek:işte 2012'nin güzel ikiz anneleri :emir_bebek::emir_bebek:

NO|Kullanıcı adı|Cinsiyetler|Beklenen doğum tarihi|Kilo değişimi
1|:49:esila7884| 1 kız geliyor:64:-diğeri belli değil|17 ocak:nazar::nazar: |64 kg'dan 63'e düştü
2|:49:NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| 20 ocak:nazar::nazar: |62 kg'dan 64'e çıktı
3|:49:fatmaccc|belli değil|26 0cak:nazar::nazar: |5 kg aldı
4|:49:ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| |
5|:49:ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor:64:|4 şubat :nazar::nazar:|
6|:49:buglem80| belli değil |4 şubat :nazar::nazar:| 77 kg'dan 73'e düştü (bulantıları çok :59: )
7|:49:boncukkkkk| belli değil |5 şubat :nazar::nazar:| 64 kg'dan 67'ye çıktı
8|:49:asel01|belli değil|27 şubat :nazar::nazar: |69'dan 71'e çıktı
9|:49:florinda|belli değil|29 şubat :nazar::nazar:|
10|:49:melitta|belli değil|8 mart :nazar::nazar:|50 kg'den 53.5'e çıktı
11|:49:gulizelif| belli değil |19 mart :nazar::nazar:|74 kg'dan 77'ye çıktı
12|:49:zeynepppppp|belli değil|3 nisan :nazar::nazar: |
13|:49:hathar|belli değil|belli değil| 74-75 kg

:65: 26 bebek geliyoooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :65:6

merhaba güzel anneler buğün doktora gittik ikili tarama test için bebişimin biri 12 hafta digeri 12 hafta 3 gün lük birinin ense pilisi 1.5 digerinin 1.4 test sonucu haftaya salı ögrenicem hayırlısı bakalım :nazar:

Son düzenleme:
HATİCEcim serklaj erken doğum riskine karşı rahim ağzının dikişle kapatılması işlemi tatlım..Bazı doktorlar öneriyo bazıları ise öenrmiyo..Umarım aydınlatabilmişimdir tatlım:26:

GÜLİZELİFcim nasılsın işler nasıl gidiyo yormuyosun kendini dimiiiii:)))))

boncuğum sorma valla şuan sinirlerim tepemde, üçümüz de gerginiz (ben ve yavrularım :61: ) saat 15.30 da randevum vardı kontrole gidecektim, işyerinden müdürüm saat 16.30'a aldırsan olmaz mı dedi, bi iş varmış onu verdi bana. 1 saat erteledim ertelemesiine, doktora da tel açtım ama gel gör ki sinir oldum işte. gidip bir an önce bebeklerimi görmek istiyorum beeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :59::59::59:

ekliyorum canım hemen. ama yaklaşık doğum tarihi olarak bir ay vardır yaa :61: şuan kaç aylıksın ondan çıkarımda bulunalım hiç değilse. erken doğum durumu hepimizde var canım ama biz yine de 9 ay 10 gün üzerinden yazıyoruz tarihlerimizi buraya..

28 şubat canım dogum tarihi öyle yazabilirsin:)))

boncuğum sorma valla şuan sinirlerim tepemde, üçümüz de gerginiz (ben ve yavrularım :61: ) saat 15.30 da randevum vardı kontrole gidecektim, işyerinden müdürüm saat 16.30'a aldırsan olmaz mı dedi, bi iş varmış onu verdi bana. 1 saat erteledim ertelemesiine, doktora da tel açtım ama gel gör ki sinir oldum işte. gidip bir an önce bebeklerimi görmek istiyorum beeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :59::59::59:

ay canım bnm ya hep böyle yapar bu müdürler zaten:))

merhaba güzel anneler buğün doktora gittik ikili tarama test için bebişimin biri 12 hafta digeri 12 hafta 3 gün lük birinin ense pilisi 1.5 digerinin 1.4 test sonucu haftaya salı ögrenicem hayırlısı bakalım :nazar:

sen nerelerdesin bakayım çatlattın beni burada valla insan bir haber verir :)))

canım buralardayım midem yine berbat bu aralar sen nasılsın

aynı güzelim bende ii değilim valla mide bulantısı ve ekşime var midemde sen nasılsın bakalım habersiz bırakma beni ya merak ediyom seni cinsiyetleri ile ilgili bişey dedimi dr canım biz bakalım 23 - 24 agustos gibi gideceğim hayırlısı bakalım cnm rüyamda bir kız bir erkek bebek gördüm hayırlısı bakalım rabbim hayırlısını versin:)))

bir tane oğlumuz olacak ama diğerini henüz öğrenemedik. Belki yarın ki kontrolde.

Tek yumurta ikizleri olduğu için ikinci bebğimde büyük ihtimal erkek ama yine de doktor birşey demeden bizde demiyoruz :)

hayırlısıyla inşallah :)

ultrason çıktıkların doğum 17 ocak gözüküyor..:emir_bebek:

Aaaaa canım ne gerginliği sen rahat ol ki bebeklerde rahat olsunlar...Onlar iyi olsunda 1saat sonra görüveririsin yavrucuklarını nolcak ki..Eeee tabiii müdürüns sinir olman normal ama kendini üzme güzel annecik...Yarın gel de anlat bakalım bebişler neler yapıyolar el sallıyolar mı annişlerine....:emir_bebek:

bir tane oğlumuz olacak ama diğerini henüz öğrenemedik. Belki yarın ki kontrolde.

Tek yumurta ikizleri olduğu için ikinci bebğimde büyük ihtimal erkek ama yine de doktor birşey demeden bizde demiyoruz :)

hayırlısıyla inşallah :)

ultrason çıktıkların doğum 17 ocak gözüküyor..:emir_bebek:

DESOUZA hoşgelmişsin aramıza, bebişlerine hayırla sağlıkla kavuşursun İNŞALLAH:49:

aynı güzelim bende ii değilim valla mide bulantısı ve ekşime var midemde sen nasılsın bakalım habersiz bırakma beni ya merak ediyom seni cinsiyetleri ile ilgili bişey dedimi dr canım biz bakalım 23 - 24 agustos gibi gideceğim hayırlısı bakalım cnm rüyamda bir kız bir erkek bebek gördüm hayırlısı bakalım rabbim hayırlısını versin:)))

Yaklaşık ilk ayımdan beri düzenli aralıklarla rüyamda ikiz erkek bebek görüyorum. Şimdiye kadar hiç kız görmedim. ve geçen hafta bir tanesinin erkek olacağını öğrendik. Sanırım diğeri de öyle. Allah gönlüne göre versin :)

FLORİNDAcım demek bebişlerini gördün İNŞALLAH güzel sonuçlar alırsınız tatlım,ben de bizim sonuçları daha hala doktora gidipte gösteremedim...Bakalım hayırlısı....Bu arada miden için ekşi şeyler yesen turşu falan iyi gelmiyo mu tatlımmm:26:

Back