• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

seni kontrole çağırmışlar mıydı?
bu her zaman seni takip eden doktor mu?
hastane özel midevlet mi?
saat kaçtı?

beni devamlı gittiğim dr özel hemde ama anlamadığım ben istediğim zaman giderim ona o kadar para veriyorum
ne söylediğini bilmiyor of yani işte dengesiz varya mecbur kalmasam hayattada gitmem oraya:))))

beni devamlı gittiğim dr özel hemde ama anlamadığım ben istediğim zaman giderim ona o kadar para veriyorum
ne söylediğini bilmiyor of yani işte dengesiz varya mecbur kalmasam hayattada gitmem oraya:))))

bence bu istediğim zaman giderim o kadar para veriyorum ona tavrı onların da canını sıkıyor olabilir ne dersin?
canını sıkma,ona güven,yapacağın başka bişey yoksa çağırdığında git bence
hem belki kötü bir zamanına gelmiştir,insanlar her zaman aynı modda olmayabilirler,onların da işleri zor,yoksa tersini düşünürsek,o da senden para kazanıyor değil mi?

cnm istanbul başka dr gidiyorum gitmek değil burda tek kuvözü olan hastane orası bnm cnm sıkan sen neden hemen kontrole almıyonki bnm bnm artık sık sık gelmem lazım....

merhaba canım bende istanbuldayım
avrupa şafak hastanesine gidiyorum gaziosmanpaşa da
yakınsa sana tavsiye ederim her türlü küvezi de mevcut

merabalar güzel annişler ve anniş adayları yavaş yavaş doğumlar gelmeye başlamış yeni hamişler gelmeye başlamış Rabbim hepimize güzel hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
bende bu hafta başı tetanoz aşımın 2.dozunu vuruldum ama çok acıttı bu kez b ide hemşire bebişlerimin klp atışlarını dinledi 160dan yukarı imiş biraz telaşlandım kontrolüme daha 2 hafta var bu arada şeker yüklemesini kaçıncı haftada oldunuz

Merhaba arkadaşlar ben de 13+1 haftalık ikiz gebeyim...Bulantı ile ilgili sitede gezerken sizi buldum...Ara ara biraz okudum yazdıklarınınızı...Sizler benden öndesiniz merak ettiğim bulantı ve kusma problemleriniz oldu mu?Bana bu konuda yardımcı olun lütfen..Ben 5.haftada başlayan 8.haftada iyice artan..Şimdi ise çileden çıkan bir bulantı ve kusma yaşıyorum...24 saat gece -gündüz kusuyorum..Doktorum son bir hafta son bir hafta diyor hep ama hala devam....

öncelikle bebeklerin hayırlı olsun.bulantı tabi kişiden kişiye değişiyor ama benimki de uzun bir zaman devam etti.hatta 25inci haftama geldim hala sabahları midem bulanıyor.arada hala sabahları kustuğum bile oluyor.gündüzleri çok nadir midem bulanıyor.seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum.çoğu zaman kusucam diye aç aç duruyordum.şimdiki duruma binlerce şükürler olsun.ben midem bulanınca hemen bir tane naneli şeker yiyordum.sabah kalkar kalkmaz hemen atardım bir tane ağzıma.onun baya faydası oluyordu belki sende de faydası olur.pek aç kalmamaya çalış.az az sık sık yemek yeme.açıkınca da miden çok bulanır.Allah yardımcın olsun.

öncelikle bebeklerin hayırlı olsun.bulantı tabi kişiden kişiye değişiyor ama benimki de uzun bir zaman devam etti.hatta 25inci haftama geldim hala sabahları midem bulanıyor.arada hala sabahları kustuğum bile oluyor.gündüzleri çok nadir midem bulanıyor.seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum.çoğu zaman kusucam diye aç aç duruyordum.şimdiki duruma binlerce şükürler olsun.ben midem bulanınca hemen bir tane naneli şeker yiyordum.sabah kalkar kalkmaz hemen atardım bir tane ağzıma.onun baya faydası oluyordu belki sende de faydası olur.pek aç kalmamaya çalış.az az sık sık yemek yeme.açıkınca da miden çok bulanır.Allah yardımcın olsun.

SEnin de hayırlı olsun canım...Hepsini deniyorum neler yapmadım ama ne fayda...Mide bulantısı dediğin gibi iğrenç birşey ..Gebelikten öncede sevmediğim birşeydi başıma geldi...Sağol verdiğin öneriler için canım..

Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim.. Bugün ilk kontrolüme gittim keseyi görmek için.. ve eşimle en istediğimiz şey ikiz sahibi olmaktı, doktor 2 kese gösterdi bize ikiz gebelik olabilir dedi şok olduk :)) ama haftaya tekrar çağırdı 2.kese kan pıhtısı falan da olabilir dedi haftaya kesinleşcek tam olarak.. Keselerden biri 8 mm, diğeri 5 mm.. Sizce normal mi ikizlere hamile anne adaylarımızdan bilgi istiyorum acaba sizin nasıldı ? haftaya keselerden biri kaybolur diye korkuyorum öyle olabilir mi acaba endişeleniyorum..bu boyutta kaybolur mu

Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim.. Bugün ilk kontrolüme gittim keseyi görmek için.. ve eşimle en istediğimiz şey ikiz sahibi olmaktı, doktor 2 kese gösterdi bize ikiz gebelik olabilir dedi şok olduk :)) ama haftaya tekrar çağırdı 2.kese kan pıhtısı falan da olabilir dedi haftaya kesinleşcek tam olarak.. Keselerden biri 8 mm, diğeri 5 mm.. Sizce normal mi ikizlere hamile anne adaylarımızdan bilgi istiyorum acaba sizin nasıldı ? haftaya keselerden biri kaybolur diye korkuyorum öyle olabilir mi acaba endişeleniyorum..bu boyutta kaybolur mu

merhaba canım. banada doktor kaybolabilir ikizlerden birisi demişti ama kaybolma olmadı. hatta ben kaybolacağını düşünüyordum, çünkü ailemizde ikiz bebek hiç yok. ultrason kağıtlarına baktım şimdi, 4 hafta 6 günlükken biri 8.71 mm, diğeri 8.29 mm imiş.

merhaba canım bende istanbuldayım
avrupa şafak hastanesine gidiyorum gaziosmanpaşa da
yakınsa sana tavsiye ederim her türlü küvezi de mevcut

canım ben beykozdayım keşke yakın olsaydım oraya gelebilirdim ama zaten dr değiştirdim hayırlısı bakalım 7 ocakta gideceğim...

ilk bebeklerin kesesini gördüğümüzde 5+3 haftalık hamileydim,
biri 7.5 diğeri 5. küsür mm idi,
hamileliğimde de doğumdan sonra da aralarında hep ciddi kilo ve boy farkı vardı,
inşallah seninki de hayatta kalır,gönlüne göre ve hayırlısı olur..

bence bu istediğim zaman giderim o kadar para veriyorum ona tavrı onların da canını sıkıyor olabilir ne dersin?
canını sıkma,ona güven,yapacağın başka bişey yoksa çağırdığında git bence
hem belki kötü bir zamanına gelmiştir,insanlar her zaman aynı modda olmayabilirler,onların da işleri zor,yoksa tersini düşünürsek,o da senden para kazanıyor değil mi?

canım ben ona hiçbir şey demedim zaten hiçbir demeyeceğimde yapacagımı yaptım dr değiştirdim bundan sonra keyfi bilir....

:53: yani böylesini ben de ilk kez duydum bu nasıl iş yaaa,
gerçekten tam bir şok olmuştur senin için ama
biz ikiz anneleri ve hamileleri çok şanslıyız bunu yaşadıkça göreceksin sen de :34:
tebrik ederim tabiii..

çok teşekkür ederim. İlk gebeliğimin ikiz olmasının güzel yanlarını keşfetmeye başladım. aklımda bir çok soru işareti var ama:) konuyla alakalalı bir kaç kitap da buldum. onları temin etmeye çalışıyorum. Bende çok fazla kalp çarpıntısı var. acaba sizlerde de oluyor mu. normal midir bu? doktorum normal olduğunu ilerleyen zamanlarda daha da artabileceğini söyledi:( bir çok ilaç verdi.

bende öyle olmuştum :1:
bende spiral vardı kornuyorduk ayrıca hamile kaldığım ay doktor kontrolüm vardı
bütün bunlara rağmen hamile kaldığımı öğrendim bir şooookk
sonra 3.ayın sonunda kontrolde biz cinsiyetini öğreniriz sandık ikiz olduğunu gördüm ikinci şoook
ama olsun ben çok sevdim bebişlerimi
çok zor olacak ama istiyoruz dört gözler bekliyoruz.
rabbim hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin

sen 2 şok birden yaşamışsın. zor günler bizi bekliyıor. İlerde yapamayacağım için şimdi bol bol geziyorum. görmek istediğim yerleri 6. aya kadar bitiririm inş. :) inş. hepimizin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur..

merhaba kizlar ben de 6+0 ikiz gebeyim. bu hafta sonu kalp atislarini duymaya gidicez insallah ikisininkini de pit pit duyariz :)) benim bulantim falan yok ama coook uykum var bu kadar uyku normal midir ?

merhaba kizlar ben de 6+0 ikiz gebeyim. bu hafta sonu kalp atislarini duymaya gidicez insallah ikisininkini de pit pit duyariz :)) benim bulantim falan yok ama coook uykum var bu kadar uyku normal midir ?

bulantının başlaması 8 haftayı bulabilir,ama hiç olmayabilir de,
benim de çok uykum olurdu,
çalışıyordum,abartmıyorum ki,ayakta dururken dalıp dengemi kaybettiğimi bilirim :9:

selam kızlar ayy belim ağrıyo yaa çok mu yordum kendimi yada kilolardanda olabilir.
bu akşam kontrolümüz var bakalım nasıllar inşallah iki bebişimde çok iyidir..
cinsiyetini görebilecekmiyiz bakalım
her kontrol günü böyle kalbim pıt pıt atıyor bazen koku sarıyor içimi
sağlıcakla doğsalardı

Son düzenleme:

bende 9+1 haftamdayım hiç bulantım olmadı ama inanılmaz bir uyku modundayım kimse gelmese tel çalmasa 20 saat uyuyabilirim her odada bir yastık bir battaniye var. bazen çalışan annelere allah kolaylık versin diyorum doktorum 3 aydan sonra uykun düzelir dedi bide zaman zaman kalbim yerinden çıkıcak gibi çarpıyor bu arada ilk kalp atışı mucize bir şey gözyaşlarına engel olamıyorsun aynı bedende 3 kalp atışı mucize ehhh biz ikiz anneleri ayrıcalıklı kadınlarız bence

ilk bebeklerin kesesini gördüğümüzde 5+3 haftalık hamileydim,
biri 7.5 diğeri 5. küsür mm idi,
hamileliğimde de doğumdan sonra da aralarında hep ciddi kilo ve boy farkı vardı,
inşallah seninki de hayatta kalır,gönlüne göre ve hayırlısı olur..

içimi ferahlattın Hymarry :) benim ultrasyon kağıdımda 5+4 haftalık yazıyor ama ben aslında 4 haftayı bile doldurmadım,hamile kaldığım günü biliyorum.. keselerin boyutları bana benziyormuş inşallah benim de seninki gibi ikizlerim olur:22: güzel dileklerin için teşekkür ederim aminn inşallah.. ikiz hamilelik nasıl geçiyor peki? :49:

Back
X