- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
canım gözün aydın olsunnn darısı bizlerin başına olsun inş....slm kızlar.
carsamba günü doktora gıttım.ve de carsamba günü saat 1 de dogum yaptımmmmm....
karnımda sertlesme vardı ve agrım oluyordu. akıntım artmıstı.doktor alttan baktı ve suyun gelıyo ve bebek elıme degiyor dedi ve hemen yatıs ıslemlerımızı yaptırdık ve saat 1 de genel anestezı ıle dogum yaptım ve prenseslerime kavustum.2 gün küvezde kaldılar ve cuma günü aksam hastaneden cıktık.pazartesı kızlarımı doktora kontrole götürecegiz.kızımın biri 2.10 gr dıger kızım 2.40 gr dogdu.biri kumral dıgerı sarışın.35+3 de dogum yaptık.allahım herkese saglıkla bebeklerınızi kucagınıza almayı nasıp etsın.aminnn..
hayırlı uğurlu olsunn bebişleriniz inş. sağlıklı sıhhati kucagınıza almayı nasip etsin rabbimmmHiç beklemediğim bir zamanda hamile olduğumu öğrendim. Ultrason yapılırken sorduğum ilk soru ikiz mi oldu ve doktor evet dedi. çok şaşırdım gerçekten. hep istesemde beklemediğim bir durumdu. Eşim siirtte öğretmen. Önce hamilelik haberi ardından ikiz o da çok şaşırdı :) Özür grubu tayinlerini sadece yaz aylarına almışlardı. Tek başına ikiz gebelik nasıl geçirecem diye düşünüp duruyordum. Neyseki tayinleri açtılar ve ocak sonu ankarada olacak. Tek başına kalıyorum. anne yada kayınvalide yok yakınlarımda ikisi de başka şehirlerde.Mide bulantısı vs çokaz yaşıyorum. İlk haftalarda uykum çok geliyordu o da azaldı artık. karın kaslarım ağrıyor arada. Yarın doktora gidicem tekrar vajinal ultrason yapıcam dedi. Kaybolan ikiz sendromundan bahsetti. yüzde 10-15 birinin kaybolma ihtimali var dedi.Sizce böyle bişey olma olasılığı nedir? 35 yaşına girmek üzereyim 65 kilo ile hamile kaldım. Biraz tombalaktım zaten karnım çıkmaya başladı hemen :)) Neyse umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı olurlar.....
maşallahhh inş. bizlerde o günleri görebilirizzzzevet canim alttaki haftam dogru
bakalim nezaman dogurcam bende dort gozle bekliyom

ben bugün itibariyle doğum iznine ayrıldım çok rahatım evdeyim dinleniyorummm çok doğru bir karar verdiğime şimdi daha çok eminimmm darısı sizlerin başına olsun inş..slm bayanlar nasılsınız bakalım 4 günlük rapor bitti sıra 10 günlük raporda hayırlısı ile onuda aldıktan sonra 1 hafta çalışıp doğum iznine ayrılacagım:))
Selam arkadaşlar,ben de 2012 nisan ayında ikizlerim dünyaya gelecek nasipse.Tek yumurta ikizleriymiş.İkisi de erkekmiş.Bir kız çocuğum var 4 yaşında.
Önerilerinizi bekliyorum...
gözünüz aydın olsun inş. sağlıklı sıhhatli kucagınıza aldığınız günleride görürsünüzzz..