Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hocam 657 sayılı devlet memurları kanununun 104. maddesine bakarsan erken doğum durumunda doğum öncesi izin doğum sonrasına aktarılmaktadır yazıyor ona göre hareket et bence ben de okula sorucam tekrar yazarım sana ayrıca erken doğum bizim elimizde olan bir şey değil o yüzden yönetmelikte olduğu gibi doğum sonrasına aktarabilmeliyiz inşallah her şey yolunda gider de hayırlısı olsun..
örneğin 40 haftalık doğum haftası hesabı üzerinden resmi olarak 10 hafta önce yani 30. haftada izne ayrıldınız,hocam 657 sayılı devlet memurları kanununun 104. maddesine bakarsan erken doğum durumunda doğum öncesi izin doğum sonrasına aktarılmaktadır yazıyor ona göre hareket et bence ben de okula sorucam tekrar yazarım sana ayrıca erken doğum bizim elimizde olan bir şey değil o yüzden yönetmelikte olduğu gibi doğum sonrasına aktarabilmeliyiz inşallah her şey yolunda gider de hayırlısı olsun..
örneğin 40 haftalık doğum haftası hesabı üzerinden resmi olarak 10 hafta önce yani 30. haftada izne ayrıldınız,
35.haftanızda doğum yaptınız,normalde 40 hafta üzerinden 5 hafta daha izin kullanmanız gerekirdi,
dolayısıyla kullanmadığınız 5 hafta doğum sonrası 15 hafta izin
ama unutun bunu arkadaşlar ,
gerçekten böyle bir uygulama yok..
Öğretmendim,ikiz doğurdum kimse bana doğum öncesi iznini sonraya ekleyelim demedi![]()
hocam önceden öyleymiş ama geçen seneki torba yasasıyla bu yönetmelik uygulanmaya başlanmış erken doğum olsa bile doğum iznini sonraya aktarabiliyormuşuz hala da araştırıyorum olumlu yönde gelişmeler okuyorum inşallah da öyle olur ikinci dönemin başında 33 haftalık oluyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa o zaman ayrılmayı düşünüyorum zamanlama bana ii denk geliyor ama belli de olmaz tabi Allahım herkese hayırlı sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğum nasip etsin. amin
kizlar ben cok korkuyom acaba gercekten cokmu zor ikiz bakimi
psikolojim bozuldu yaaaa
iki cadim olcak benimde insallah
kizlar ben cok korkuyom acaba gercekten cokmu zor ikiz bakimi
psikolojim bozuldu yaaaa
iki cadim olcak benimde insallah
slm kızlar.
carsamba günü doktora gıttım.ve de carsamba günü saat 1 de dogum yaptımmmmm....
karnımda sertlesme vardı ve agrım oluyordu. akıntım artmıstı.doktor alttan baktı ve suyun gelıyo ve bebek elıme degiyor dedi ve hemen yatıs ıslemlerımızı yaptırdık ve saat 1 de genel anestezı ıle dogum yaptım ve prenseslerime kavustum.2 gün küvezde kaldılar ve cuma günü aksam hastaneden cıktık.pazartesı kızlarımı doktora kontrole götürecegiz.kızımın biri 2.10 gr dıger kızım 2.40 gr dogdu.biri kumral dıgerı sarışın.35+3 de dogum yaptık.allahım herkese saglıkla bebeklerınızi kucagınıza almayı nasıp etsın.aminnn..
slm kızlar.
karnımda sertlesme vardı ve agrım oluyordu. akıntım artmıstı.doktor alttan baktı ve suyun gelıyo ve bebek elıme degiyor dedi ve hemen yatıs ıslemlerımızı yaptırdık ve saat 1 de genel anestezı ıle dogum yaptım ve prenseslerime kavustum.2 gün küvezde kaldılar ve cuma günü aksam hastaneden cıktık.pazartesı kızlarımı doktora kontrole götürecegiz.kızımın biri 2.10 gr dıger kızım 2.40 gr dogdu.biri kumral dıgerı sarışın.35+3 de dogum yaptık.allahım herkese saglıkla bebeklerınızi kucagınıza almayı nasıp etsın.aminnn..
ne güzel iki tane kız.bu alttaki haftan doğrumu acaba.38 haftalıkmısın merak ettim.
slm kızlar.
evet canim alttaki haftam dogru
bakalim nezaman dogurcam bende dort gozle bekliyom
slm kızlar.
Selam arkadaşlar,ben de 2012 nisan ayında ikizlerim dünyaya gelecek nasipse.Tek yumurta ikizleriymiş.İkisi de erkekmiş.Bir kız çocuğum var 4 yaşında.
Önerilerinizi bekliyorum...
slm kızlar.
Carsamba günü doktora gıttım.ve de carsamba günü saat 1 de dogum yaptımmmmm....
Karnımda sertlesme vardı ve agrım oluyordu. Akıntım artmıstı.doktor alttan baktı ve suyun gelıyo ve bebek elıme degiyor dedi ve hemen yatıs ıslemlerımızı yaptırdık ve saat 1 de genel anestezı ıle dogum yaptım ve prenseslerime kavustum.2 gün küvezde kaldılar ve cuma günü aksam hastaneden cıktık.pazartesı kızlarımı doktora kontrole götürecegiz.kızımın biri 2.10 gr dıger kızım 2.40 gr dogdu.biri kumral dıgerı sarışın.35+3 de dogum yaptık.allahım herkese saglıkla bebeklerınızi kucagınıza almayı nasıp etsın.aminnn..